2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Emrahyıldırım çevrimdışı Üyelik tarihi: 26.12.2012 Son online zamanı: 28.01.2013

    Mesajları
    2
    Konuları
    2
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart Dondurulmuş Ürünlerden Numune Alma

    : Dondurulmuş Ürünlerden Numune Alma
    : Ppt
    : .......

    Dondurulmuş Ürünler
    Dondurulmuş ve derin dondurulmuş işlenmemiş meyve ve sebzeler

    NUMUNE MİKTARI (RESMİ NUMUNE ALMA PROSEDÜRÜ)
    Numune miktarı
    Resmi kontroller sırasında numune alınması gereken durumlarda Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği ve özel mevzuatına uygun olarak, yoksa incelenen partiyi temsil edecek şekilde laboratuvar analizleri için yeterli miktarda numune alınır.

    *GIDALARDA PESTİSİT KALINTILARININ RESMİ KONTROLÜ İÇİN NUMUNE ALMA METOTLARI TEBLİĞİ’n de yer alan
    EK – 3 Kırmızı Et ve Kanatlı Eti Partisinde Birincil Numunenin Tanımı ve Laboratuvar Numunesinin Minimum Miktarının Belirlenmesi

    RESMİ NUMUNE ALMA PROSEDÜRÜ
    Analiz ve şahit için alınan numuneler,
    kapalı ambalajda ve orijinal ambalajının bozulmaması gerekiyorsa, numuneye zarar vermeyecek şekilde infrared termometre vasıtasıyla yüzey sıcaklığı ölçümü yapılarak kayıt altına alınır.

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 1.37 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 40 Kez





    Konu Sinan COSKUN tarafından (14.01.2013 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    kerimerbay38 çevrimdışı Üyelik tarihi: 04.05.2013 Son online zamanı: 02.06.2014

    Mesajları
    24
    Konuları
    3
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155
    Hep merak ettiğim bir konuydu bu teşekürler


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Otel Büfesindeki Tüm Ürünlerden Şahit Numune Almak Zorundamıyız?
    Eğitim ve Mesleki Alanda Destek forum içinde, yazan mulko
    Yorum: 9
    Son Mesaj: 29.06.2019, 13:04
  2. numune alma
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan mathschi
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 24.03.2010, 01:39
  3. numune alma rehberi ...
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan nagihan
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 31.08.2008, 00:14
  4. Numune alma rehberi
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan sevimli_-
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 25.02.2008, 12:35

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed