4 sonuçtan 1 ile 4 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    24 Jul 07
    Yaş
    38

    Mesajları
    14
    Konuları
    11
    Eklentileri
    10
    Kredisi
    505
    Harcanan
    0
    Kalan
    505

    Standart döner hazırlayan bir işletmede haccp sisteminin uygulanması ve toplam kalite yaklaşım

    Döner hazırlayan bir işletmede haccp sisteminin uygulanması ve toplam kalite yaklaşımı ile ilgili bir çalışma...

    Bülent Ergönül, Akif Kundakçı, Hülya Güleç
    Celal Bayar Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, MANİSA

    Özet
    HACCP sistemi, güncel iyi üretim uygulamaları (GMP) ve standart sanitasyon uygulamalarını (SSOP) kapsayan, ürün güvenliğini hedefleyen bir sistemdir. HACCP, ürün kalitesini ikinci planda tutarak, gıda güvenliğini ve tüketici sağlığını korumayı amaçlar.
    Tüketici ise, aynı mamulün, kendi isteklerini en iyi karşılayan marka altında olanını alıp, tüketme eğilimindedir. Bu nedenle, işletmeler açısından ürün kalitesi en az gıda güvenliği kadar önem taşımaktadır. Gıda kalite kontrolu, gıda maddelerine ait nicelik ve niteliklerin tüketici isteklerine uygun olup olmadığının saptanması için yapılan çalışmalar iken, kalitenin güvence altına alınması ise, gıdada kalite kaybı olmaksızın üretim, depolama, dağıtım faaliyetlerinin gerçekleştirilmesidir.

    ........

    Dosya Türü : pdf
    Şifre:www.forumfood.net


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 134,7 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 107 Kez


    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    20 Feb 08

    Mesajları
    39
    Konuları
    14
    Eklentileri
    9
    Kredisi
    455
    Harcanan
    0
    Kalan
    455

    Standart Cvp: döner hazırlayan bir işletmede haccp sisteminin uygulanması ve toplam kalite yaklaşım

    iyi geceler ama
    yazıyı göremiyorum

  3. #3
    Onursal Üye Figen YÜCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24 May 07
    Yaş
    36

    Mesajları
    2125
    Konuları
    317
    Eklentileri
    58
    Kredisi
    3081
    Harcanan
    0
    Kalan
    3081

    Standart Cvp: döner hazırlayan bir işletmede haccp sisteminin uygulanması ve toplam kalite yaklaşım

    Merhabalar,,
    Üyemiz linki yenilemiş, dosya eklenti haline getirilmiştir.

    Bol paylaşımlar dilerim...

  4. #4
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    19 Sep 17

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    5
    Kalan
    0

    Standart Cevap: Cvp: döner hazırlayan bir işletmede haccp sisteminin uygulanması ve toplam kal

    Teşekkürler
    Konu Hndn tarafından (19-04-2018 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. catering sektöründe haccp sisteminin uygulanması
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan yelly
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 18-11-2016, 14:30
  2. kalite ve toplam kalite yönetimi
    Altı Sigma, BRC, 5S ve Diğerleri forum içinde, yazan bedbed
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 08-03-2008, 09:58
  3. Altı sigma sisteminin gıda sanayi kalite çalışmalarında uygulanabilirliği
    Altı Sigma, BRC, 5S ve Diğerleri forum içinde, yazan salimimamoglu
    Yorum: 6
    Son Mesaj: 23-02-2008, 08:45
  4. kalite ve toplam kalite yönetimi.sunum
    Altı Sigma, BRC, 5S ve Diğerleri forum içinde, yazan ayşegül
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03-01-2008, 10:44
  5. toplam kalite
    Altı Sigma, BRC, 5S ve Diğerleri forum içinde, yazan ayşegül
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 02-11-2007, 11:12

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed