3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen burcu3

Konu: Döner kavurma haccp

  1. #1
    burcu3 çevrimdışı Üyelik tarihi: 16.06.2020 Son online zamanı: 17.06.2020

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    5
    Kalan
    50

    Red face Döner kavurma haccp

    : ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
    : Docx
    : BURCU SARIYER

    İÇİNDEKİLER
    KAVURMA NEDİR? 2
    KAVURMA ÜRETİMİ 3
    KAVURMANIN KİMYASAL ÖZELLİKLERİ 5
    KAVURMANIN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ 5
    KAVURMANIN MUHAFAZASI 6
    KAVURMA MAKİNASI 6
    DÖNER NEDİR? 6
    DÖNER ÜRETİM AKIŞ ŞEMASI 7
    DÖNER YAPIMI 8
    DÖNER ÜRETİMİNDE KULLANILAN MAKİNELER 8
    ET KONSERVESİ 11
    ET KONSERVESİ YAPILIŞI 11
    HANGİ ETLER KONSERVE EDİLEBİLİR? 12
    KONSERVE EDİLECEK ETLERİN ÖZELLİĞİ 12
    KONSERVERDE KULLANILAN MAKİNALAR 13
    HACCP NEDİR? 15
    HACCP TARİHÇESİ 15
    HACCP SİSTEMİN TEMEL İLKELERİ 16
    HCCP SİSTEMİN FAYDALARI 16
    HACCP BELGESİ ALMANIN ŞARTLARI 17
    ISO 18
    ISO BELGESİ 18
    ET KONSERVE YAPIM HACCP 20
    KAVURMA HACCP PLANI 21
    HACCP PLANI 21
    DÖNER HACCP PLANI 25
    DÖNER TEHLİKE ANALİZİ 26
    KAYNAKÇA 33

    KAVURMA NEDİR?
    Kavurma; aynı tür kasaplık büyükbaş ve küçükbaş hayvan gövde etlerinin kemiksiz 7 cm’yi geçmeyen küçük parçalar halinde kuşbaşı doğrandıktan sonra, belli oranlarda tuz ve kavurmaya giren gövdeye ait iç yağları ile birlikte çıplak ateş üzerindeki açık kazanlarda veya kapaklı özel kazanlarda, kuru sıcaklıkta kavrulmak suretiyle pişirildikten sonra, kendi yağlarında veya gerektiğinde kendi yağı ile birlikte etinin türündeki kasaplık hayvanlardan elde edilen erimiş iç yağlarında gömülü olarak ve üzerleri yağ tabakasıyla tamamen kapatacak şekilde örtülen, yapay veya doğal ambalaj malzemelerine yerleştirilerek hazırlanan et ürünüdür.


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 1.09 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 14 Kez





    Konu Sinan COSKUN tarafından (07.08.2020 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir.
    buyuksahin ve zulalk bunu beğendiler.

  2. #2
    zulalk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zulalk çevrimdışı Üyelik tarihi: 27.01.2010 Son online zamanı: 15.02.2021

    Mesajları
    37
    Konuları
    22
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    160
    Harcanan
    9
    Kalan
    151
    teşekkürler. güzel çalışma.


  3. #3
    HANDENURBEYZA çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.02.2021 Son online zamanı: 06.02.2021

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    4
    Kalan
    1
    İşim için çok yardımcı oldu. Emekleriniz için teşekkürler.


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yorum: 3
    Son Mesaj: 19.04.2018, 14:47
  2. Kavurma Haccp Planı
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan syma25
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 30.12.2014, 20:35
  3. sucuk,döner,kavurma
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan esraa_88
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 18.02.2013, 19:17
  4. Blok Piliç Döner ve Schinitzel HACCP ISO 22000 ödevi
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan omer_delikkafa
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16.01.2013, 12:24
  5. Et döner üretiminde haccp planı
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan egeli09
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23.12.2011, 22:38

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed