1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Silvio.Gioseppe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Silvio.Gioseppe çevrimdışı Üyelik tarihi: 17.07.2009 Son online zamanı: 03.01.2021

    Mesajları
    24
    Konuları
    9
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    1
    Kalan
    254

    Exclamation Dönerin Tarihi

    Dönerin Tarihi ile ilgili notlar..Yardımcı olması ümidiyle


    Türk Döneri, Gıda Güvenliği ve
    Hazır Döner Sektörü
    Üzerine Çalışma
    Veteriner Hekimi Gökhan ŞİMŞEK
    Giriş
    nTürk Dönerinin Tarihi
    Türk dönerinin türk yemek kültüründe uzun bir geçmişi olduğu düşüncesi genel bir yanılgıdır.

    Birkaç asırlık tarihi ile, Türk yemek kültürünün önemli bir parçası haline gelmiştir.1850-1900 yılları arasında ortaya çıktığı düşünülen döner eski türk şölenlerindeki kuzu çevirmeden köken aldığı söylenebilir. Bugün ise türk yemek kültürünün vazgeçilmez lezzetleri arasına girmeyi başarmıştır.
    nHazır Döner Sektörü, Geleceği ve Önemi
    nÜlkemizde de Avrupa Birliğine girme sürecinde gıda güvenliği ile ilgili alınan ve alınması beklenen yasal uygulamalar hazır döner sektörünün önünün açılmasına neden olacaktır.
    nBu durumda geleneksel üretimden sanayi üretimine doğru kayacak olan üretimin daha bilimsel bir bakış açısıyla değerlendirilmesi önemlidir.




    Dosya türü: ppt

    Şifre : www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 30.0 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 41 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. İşte et ve tavuk dönerin maliyeti
    Genel forum içinde, yazan Sinan COSKUN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16.12.2019, 09:38
  2. İşte iyi dönerin püf noktaları
    Sektörden forum içinde, yazan OzanA
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.11.2017, 11:53
  3. Donmuş dönerin haccp formlari
    Dondurulmuş Gıdalar forum içinde, yazan grls
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28.04.2010, 14:45
  4. tıp tarihi :))))
    Komik Yazılar forum içinde, yazan selim84
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22.06.2009, 00:09
  5. Donmuş dönerin HACCP formları
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan ieralp
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.11.2007, 17:10

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed