1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    17 Jan 12

    Mesajları
    5
    Konuları
    5
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155

    Standart Dut İşleme Tesisi

    : Dut İşleme Tesisi
    : Doc
    : .......

    Yönetici Özeti
    Projenin Tanımı Ve Kapsamı
    Pazar Araştırması Ve Pazarlama Stratejileri
    Talep Analizi Ve Pazar
    Pazarlama Yaklaşımı
    Hammadde Etüdü
    Hammadde Ve Diğer Girdilerle İlgili Pazar Araştırması
    Yıllık Hammadde Ve Yardımcı Madde İhtiyacı Ve Giderleri
    Yer Seçimi Ve Çevresel Etkileri
    Teknik Etütler Ve Mühendislik
    Kapasite Seçimi Ve Üretim Programının Hazırlanması
    Teknoloji Seçimi
    Makine Ve Donanımın Belirlenmesi
    İnşaat İşleri
    Organizasyon Ve İnsan Kaynakları
    Yatırım Tutarı
    Arsa
    Sabit Yatırım
    İşletme Sermayesi
    İşletme Gelirler Ve Giderler
    İşletme Giderleri
    İşletme Gelirleri
    Uygulama Programı

    Mali Analiz
    Hesaplamalarda Kullanılan Varsayımlar
    Projenin Yararlanacağı Yatırım Teşvikleri
    Projenin Finansmanı Ve Finansal Analiz
    Nakit Akım Tabloları Ve Ticari Karlılık Göstergeleri
    Ekonomik Analiz
    Sonuç Ve Değerlendirme
    Mali Analiz Tabloları

    Gümüşhane ili nüfus yoğunluğu düşük, büyük şehirlere göç veren ve gelir düzeyi Türkiye ortalamasının oldukça altında bir yerleşim merkezidir. DAP kapsamında potansiyeli değerlendirilmeye çalışılan ilde, mevcut dut üretimi imalata dönük olarak ele alınmıştır. Bu çerçevede, pekmez, pestil ve köme üretimine yönelik olarak dut varlığının katma değeri daha yüksek halde pazarlanması hedeflenmiştir. Öngörülen kapasite pekmezde yıllık 52.800 kg., pestilde 107.100 kg., kömede ise 46.500 kg.’dır. Esasen belli bir imalat alt yapısı oluştuktan sonra, pazarın gelişimine bağlı olarak ürün miktarının artırılması ve ürünlerin çeşitlendirilmesi mümkündür.

    Proje emek yoğun olup, üretim ve satış faaliyetlerinde birçok insana doğrudan istihdam ve gelir imkanı oluşturacaktır. Ancak, projenin yörede dut yetiştiricilerine, nakliyecilere ve tüccarlara yapacağı dolaylı katkılar da unutulmamalıdır.

    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 59,7 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 38 Kez


    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Tavuk kesimhanesi ve işleme tesisi kuruluşu
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan mutlu_rmzn
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 10-12-2011, 20:22
  2. Süt işleme tesisi fizibilite raporu
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan stnger
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29-09-2011, 03:30
  3. Fındık işleme tesisi sanayi profili
    Yatırım projeleri forum içinde, yazan dusrengim
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 19-04-2011, 16:37
  4. Siyah çay işleme
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan ewin3
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 28-03-2009, 17:59
  5. et işleme süreci
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Şengül PARLAK
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19-07-2007, 09:08

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed