1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    05 Jun 08

    Mesajları
    7
    Konuları
    6
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    264
    Harcanan
    1
    Kalan
    263

    Standart E. coli O157:H7 (Genel Bilgiler)

    E.coli O157:H7 Genel Bilgiler
    01. Giriş
    02. Kaynağı ve Yayılması
    03. Enfeksiyona Aracı Olan Gıdalar
    04. Biyokimyasal ve Antijenik Özellikleri
    05. Gelişmesi ve Canlı Kalması
    06. Kontrolü
    07. Yaptığı Hastalılar
    08. Virülens Faktörleri



    Dosya Türü : pdf
    Şifre:www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 284,9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 45 Kez


    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Escherichia coli O157:H7
    Sektörel Pratik Bilgiler forum içinde, yazan kalliope
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 02-03-2008, 17:38
  2. Escherichia coli O157:H7
    Gıda Mikrobiyolojisi forum içinde, yazan aysentika
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13-01-2008, 16:26
  3. Escherichia coli O157:H7
    Gıda Mikrobiyolojisi forum içinde, yazan Figen YÜCE
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 15-11-2007, 17:31
  4. Escherichia coli O157:H7
    Genel Mikrobiyoloji forum içinde, yazan fatihalt
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14-07-2007, 01:15

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed