1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    dkose çevrimdışı Üyelik tarihi: 05.03.2012 Son online zamanı: 01.02.2014

    Mesajları
    15
    Konuları
    15
    Eklentileri
    13
    Kredisi
    655
    Harcanan
    0
    Kalan
    655

    Standart Elmada Depektinizasyon not ve deney

    : Elmada Depektinizasyon
    : Doc
    : Devrim KÖSE, M. ALİ GÖKTAŞ

    1. GİRİŞ………………………………………………..………………..3
    1.1 PEKTİN……………………………….....…….................3
    1.2 PEKTİNAZ……………………... ……….……………....4
    1.3 ENZİMATİK ESMERLEŞME………………...…………4
    1.4 ELMA SUYUNDA BULANIKLIK NEDENLERİ…….. 5
    2. DEPEKTİNİZASYON................................... .....................................6
    3. DENEY 1: ALKOL TESTİ………..…………………..……....…….8
    3.1. Materyal………………………………….….…..……….8
    3.2. Metot………………………………………......…………8
    3.3. Deneyin Yapılışı……………………………..…….……..8
    3.4. Sonu煅………………………………………………. 9
    4. DENEY 2: DEPEKTİNİZASYON……….…………...………..……10
    4.1. Materyal………………………………………………….10
    4.2. Deneyin Yapılışı………………………………………….10
    4.3. Sonu煅……………………………………………….10
    5. DENEY 3: TOPLAM ASİTLİK TAYİNİ……….............................10
    5.1. Materyal………………………………………………….10
    5.2. Deneyin Yapılışı………………………………………….11
    5.3. Hesaplama………………………………………………..11
    5.4. Sonu煅………………………………………………..12
    6. BULGULAR VE TARTIŞMA………………………………………12
    7. KAYNAKLAR………………………………………………….…….12

    Meyvelerden mekanik işlemlerle elde edilen, fermente olmamış fakat fermente olabilir nitelikte, elde edildiği meyvenin kendine özgü renk, aroma ve flavor niteliklerine sahip olan üründür.
    Meyve suyu meyvenin preslenmesi ile elde edilen sulu faza denir. Bu sulu faz meyvenin suda cözülebilen şekerler, organik asitler, mineraller, vitaminler ve fenolik maddeler gibi katı maddelerini içerir.

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 1.46 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 22 Kez

    Konu Sinan COSKUN tarafından (05.03.2012 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Gıda Gündemi

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. GC Deney Raporu
    Karışık forum içinde, yazan selcuksen2x
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 26.10.2014, 17:52
  2. Depektinizasyon Nedir?
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan Özge OYBAK
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 05.03.2014, 09:50
  3. Elmada pektin tayini yardimm...
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan ^^captain^^
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.07.2013, 18:35
  4. Elmada Fitokimyasallar Ve İnsan Sağlığına Yararları
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan ^^captain^^
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14.07.2012, 15:30
  5. deney raporları
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan mensur
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 27.08.2007, 10:43

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed