Grand Hyatt Istanbul, damak tadı düşkünlerini ilkbaharın lezzet ve sağlık deposu enginar ile buluşturacak. 1- 25 Mayıs tarihlerinde enginarın her türlü çeşidi Grand Hyatt?ın deneyimli ustalarının yorumuyla sunulacak.


İstanbul?un en önemli yaşam merkezlerinden Taksim?de yer alan Grand Hyatt Istanbul?un usta şefleri, karaciğer ve kalbin dostu olarak nitelendirilen şifa kaynağı enginarla yapılan birbirinden lezzetli yemekleri 1-25 Mayıs tarihleri arasında lezzet severler ile buluşturacak.

İlkbaharın sağlıklı ve lezzetli sebzelerinden enginar mutfakların başköşesinde yerini alırken, Grand Hyatt İstanbul konuklarına dereotlu levrek tartar ile sunulan rezeneli enginar çorbasından, mini enginar konfit ve porçini turşusu salatasına uzanan geniş bir menü sunuyor.

Enginarlı Dondurma ile göz alıcı menü

Dere otlu levrek tartar ile sunulan rezeneli enginar çorbası ile başlayacağınız, zeytinyağlı enginar dolması, demi glace sos ile servis edilen enginar püresi üzerinde kuzu konfitin yer aldığı menü hem sağlıklı hem de keyifli bir dağ meyveli enginar tatlısı ile son buluyor. Menüde ayrıca parmesan köpüğü ile servis edilen enginarlı risotto ve bu yılın şaşırtan lezzeti enginar dondurması da bulunuyor.

34 Restoran, enginar lezzetlerini deneyimlemek isteyen konuklarını bekliyor.