1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    haci69 çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.10.2009 Son online zamanı: 20.10.2020

    Mesajları
    14
    Konuları
    13
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    3
    Kalan
    252

    Standart Enzymatic properties on browning of fresh-cut potato

    : Enzymatic properties on browning of fresh-cut potato
    : PDF
    : .......

    The browning of fruits and vegetables during processing is mainly induced by relevant enzymes and phenolic substances. Potato is a typical material easy to brown, however there is no system research about the content of polyphenols and enzymatic properties in potato. In this study, it was shown that the optimal pH and temperature of polyphenol oxidase (PPO) was 6.5 and 40°C. The 0.02% sodium hydrogen sulfite (NaHSO3), L-cysteine (L-cys) and ascorbic acid had good inhibitory effect on PPO activity. The results will provide the theoretical basis and practical guidance for the browning inhibition of fresh-cut potato.



          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 360.8 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 0 Kez

    Konu Sorumlu Yönetici tarafından (20.10.2020 Saat 14:28 ) değiştirilmiştir.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Gıda Gündemi

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Patates nişastasi fabrikasi (potato starch)
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan yesta
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 02.12.2014, 13:14
  2. Enzymatic degumming flash video
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan ferdap86
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18.08.2009, 16:30
  3. The effects of enzymatic hydrolysis of casein on apparent
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan emrahkassap
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 17.10.2008, 23:00
  4. Fresh food industries (e book)
    e-Kitaplar forum içinde, yazan Eagleking06
    Yorum: 14
    Son Mesaj: 24.09.2008, 08:17
  5. Fresh cut Fruits and vegetables (e book)
    e-Kitaplar forum içinde, yazan Eagleking06
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.09.2007, 13:37

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed