3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 3 gönderen Pr0xy68

Konu: Et ürünleri staj dosyası

  1. #1
    Pr0xy68 çevrimdışı Üyelik tarihi: 13.08.2013 Son online zamanı: 13.08.2013

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Et ürünleri staj dosyası

    : ET ÜRÜNLERİ STAJ EĞİTİM DOSYASI
    : word
    : .......

    ÖĞRENCİNİN ÖZGEÇMİŞ FORMU
    STAJ EĞİTİM ÇALIŞMASI GÜNLÜK DEVAM ÇİZELGESİ

    Staja başladığım ilk gün. Görevli Gıda Mühendisi stajımı sürdüreceğim et işleme bölümü ve sucukhaneyi ve bu bölümlerde bulunun makinaları tanıttı.
    Bugün işletmede karışım bir ürün olan Pamukkale doğal sucuklarının üretimi yapıldı. Üretimde ilk önce donuk etler, MDM’ler ve donuk yağlar kıyma makinasından geçirildi. Arabalara belirlenen oranlarda tartım yapılarak kuttere aktarıldı. Kutterde sucuk hamuru hazırlandı. Sucuk hamuru hazırlanırken kutterde et, yağ, sarımsak homojen karışım haline getirilir. Bu işlem yapılırken ilk önce tuz eklenir. Tuz ilavesi ile baharat karışımı yapıya daha kolay katılır. Baharat ilavesinden sonra lif eklenir ve baharatın daha iyi emilimi ve sulu yapıyı koyulaştırmak için soya proteini ilave edilir. Kutterde homojen hale getirilen sucuk hamuru arabaya boşaltılarak dolum makinasına aktarılır. Üretimin standart olabilmesi için kullanılan bağırsaklar aynı kalibre ve aynı uzunlukta olmalıdır. Kullanılan bağırsak oksijen, su buharını geçirebilme ve büzülme özelliğine sahip olmalıdır. Dolum sırasında sıcaklık 2-4 C olmalıdır. Bu da kutterde hamur sıcaklığı 0 C civarında olduğu için dolumda sorun olmamaktadır. Dolumdan sonra sucuklar birbirine değmeyecek şekilde askılara asılır, kılıflardaki suyun süzülmesi ve hamurun kılıfı tamamen doldurması için 10-15 C de dinlendirilir. Daha sonra fırınlamaya alınır. 83 derecede fırınlanan sucuklar duşlanır ve soğutulur.


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 22.7 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 68 Kez





    Konu Aytar Özge tarafından (13.08.2013 Saat 14:58 ) değiştirilmiştir.
    sahdarms, yusufcukur ve Classian bunu beğendiler.

  2. #2
    OGEDAY1986 çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.08.2015 Son online zamanı: 21.08.2015

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    indirdiğim dosyayı açamıyorum şifre istiyor


  3. #3
    Çiğdem Coşkun çevrimdışı Üyelik tarihi: 17.06.2014 Son online zamanı: 07.11.2019

    Mesajları
    253
    Konuları
    1501
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    10
    Harcanan
    Yönetici
    Kalan
    Yönetici
    Alıntı OGEDAY1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indirdiğim dosyayı açamıyorum şifre istiyor
    dosya şifresi, dosya indirme alanında indir butonunun yanında yazmaktadır. şifre: www.forumfood.net


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. eti staj dosyası
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan UNUTTUM:)
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 26.07.2012, 10:34
  2. Süt İşletmesi staj dosyası
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan kalite13
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 19.07.2012, 14:22
  3. Süt Ve süt ürünleri Staj dosyası
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan cayci81
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 15.08.2011, 09:27
  4. nestle staj dosyası
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan tugbaoksuz
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 15.11.2008, 21:52
  5. yörsan staj dosyası
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan tugbaoksuz
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 07.11.2008, 22:19

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed