1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    dkose çevrimdışı Üyelik tarihi: 05.03.2012 Son online zamanı: 01.02.2014

    Mesajları
    15
    Konuları
    15
    Eklentileri
    13
    Kredisi
    655
    Harcanan
    0
    Kalan
    655

    Standart et ve et ürünleri


    Tarihçe
    •Et işlemenin kökeni tarih öncesi çağlara dayanmaktadır.
    •Önceleri güneşte kurutulan etler ardından çeşitli odun dumanlarında tütsülenmek suretiyle değişik lezzette ürünler üretilmiştir.
    •Ardından bu tür ürünlere tuzun da ilave edilmesiyle hem daha uzun süre dayanan hem de daha lezzetli ürünler üretilmiştir
    Etin yapısal özellikleri
    •heterojen bir yapıya sahiptir
    •Hücre içinde stoplazmada değişik özellikli organeller, partiküller, katı parçacıklar ve yüksek vizkoziteli sıvılar bulunmaktadır
    •etin kolloidal(homojen görünüm altında heterojen Yapı) yapıda olduğunu söylemek mümkündür
    •Kesim sonrası sert özellik gösterir







          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 270.2 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 56 Kez





    Konu mutlu_571 tarafından (12.03.2012 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.03.2020, 20:41
  2. Yorum: 0
    Son Mesaj: 02.05.2011, 10:47
  3. et ve et ürünleri
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan genccelep
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 28.01.2010, 08:36
  4. Süt ürünleri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan sahinmus
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28.01.2010, 08:21
  5. Su ürünleri
    Su Ürünleri forum içinde, yazan mbaldemir
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.01.2010, 19:25

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed