1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    06 Oct 14

    Mesajları
    10
    Konuları
    10
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    305
    Harcanan
    127
    Kalan
    178

    Standart Et ve et ÜrÜnlerİnİn ambalajlanmasi

    : Et Ürünlerinin Ambalajlanması
    : ppt
    : .......
    Ambalajlama gereksinimleri bakımından, et ve et ürünleri, pazarlama yöntemleri sınıflandırmasına uygun olarak iki esas kategoriye ayrılabilir. Birincisi taze etler, ikincisi ise işlenmiş etlerdir.
    Kesimden sonra en 24 saat 0-4 °C arasında ve %85-90 bağıl nemli koşullardaki karkas dinlendirme odalarında bekletildikten sonra satışa verilen etler ile yine bu odalarda olgunlaştırılmış ve dondurularak belirli süreler depolanmış etler taze et grubuna; pastırma, füme etler, sucuk, emülsiyon teknolojisi uygulanarak üretilen salam, sosis gibi ürünler ise işlenmiş et grubuna girerler


    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 7,24 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 17 Kez

    Konu alperen ekinci tarafından (06-05-2015 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. PATATES VE PATATES ÜRÜNLERİ, SIVI VE TOZ ÇORBALAR İLE SOSLARIN AMBALAJLANMASI
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan goncuali
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 12-04-2014, 12:29
  2. Bebek mamasi ambalajlanmasi- sunum
    Gıda Ambalaj ve Paketleme forum içinde, yazan gzmgnn
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10-01-2013, 10:48
  3. Dondurulmuş gidaların ambalajlanmasi
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan ncl
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 15-09-2012, 22:34
  4. Çayin ambalajlanmasi(acİll)
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan gokhanozdemir
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14-05-2011, 00:44
  5. UNLU MAMULLER VE İÇECEKLERİN AMBALAJLANMASI:
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan t_dikmen
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26-09-2007, 14:47

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed