3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 4 gönderen kamikera

Konu: Eti Gıda Kek Fabrikası Staj Raporu

  1. #1
    kamikera çevrimdışı Üyelik tarihi: 01.02.2012 Son online zamanı: 11.03.2015

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Eti Gıda Kek Fabrikası Staj Raporu


    İÇİNDEKİLER
    1.GİRİŞ

    2.ETİ’NİN TARİHÇESİ

    3.TPM NEDİR?

    4. PROSES ŞEMASI
    • HAMMADDE GİRDİLERİ
    • HAMUR ÜRETİM
    • HAMUR ŞEKİLLENDİRME
    • PİŞİRME
    • ÇEŞNİ EKLEME
    • SOĞUTMA
    • PAKETLEME
    • KUTULAMA
    • AMBARA TESLİM

    5. KALİTE GÜVENCE LAB. INDA YAPILAN ANALİZLER
    5.1) UN ANALİZLERİ
    a) Unda Gluten Tayini
    b) Unda Sedimentasyon Testi
    c) Unda Farinograf Tayini
    d) Unda Extensograf Tayini

    5.2) YAĞ ANALİZLERİ
    a)Yağda Asitlik Analizi
    b)Yağda Peroksit Analizi
    c) Yağ Extraksiyonu
    d) Soxhlet Yöntemi

    5.3) KEKTE SU AKTİVİTESİ
    5.4) KURU ÜZÜM ANALİZLERİ
    5.5) KÜL TAYİNİ
    5.6) LİKİT YUMURTA ANALİZİ
    5.7) PH TAYİNİ
    5.8) RUTUBET TAYİNİ
    5.9) SÜT ANALİZİ
    5.10) YUMURTA ANALİZİ
    5.11) TAHIL ANALİZLERİ
    5.12) OPP KONTROLLERİ

    6.ENERJİ DENKLİĞİ

    7.EK BİLGİLER
    • KALİTE KONTROL SİSTEMİ
    8.STAJ ÇALIŞMASININ SONUÇLARI


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 281.4 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 153 Kez





    yusufmutlu, mithatt, figen21 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  2. #2
    Muhendis38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Muhendis38 çevrimdışı Üyelik tarihi: 20.09.2008 Son online zamanı: 14.09.2014

    Mesajları
    79
    Konuları
    17
    Eklentileri
    10
    Kredisi
    521
    Harcanan
    0
    Kalan
    521
    Ellerine sağlık. Özgün bir staj dosyası olmuş. Yumurta tazeliğini anlama yolunu da öğrenmiş oldum. Ayrıca yağlarda giriş analizleri sadece sebest yağ asitleri ve peroksit analizleri olmasa gerek. Başka analizler de yapılıyor olması gerek. Mesela gaz kroma tografisi yapılıyor olması gerek. Paylşaımın için teşekürler....


  3. #3
    sevgiözçalışkan çevrimdışı Üyelik tarihi: 20.02.2016 Son online zamanı: 30.05.2016

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    ............

    Konu sevgiözçalışkan tarafından (20.02.2016 Saat 23:16 ) değiştirilmiştir.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Staj raporu (Ekmek fabrikası)
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan banudemirel
    Yorum: 8
    Son Mesaj: 02.08.2019, 14:58
  2. Şeker Fabrikası Staj Raporu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan aravan
    Yorum: 12
    Son Mesaj: 15.11.2013, 18:52
  3. Un Fabrikası Staj Raporu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan mmustafaekin
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.10.2012, 00:32
  4. Şeker Fabrikası Staj Raporu(İng.)
    Şeker ve Şekerli Gıdalar forum içinde, yazan erdi149
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 30.07.2012, 10:08
  5. peynir fabrikası yaz staj raporu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan statik
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 20.03.2008, 12:31

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed