2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen UNUTTUM:)

Konu: eti staj dosyası

  1. #1
    UNUTTUM:) çevrimdışı Üyelik tarihi: 15.08.2011 Son online zamanı: 02.09.2015

    Mesajları
    5
    Konuları
    2
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Wink eti staj dosyası


    İÇİNDEKİLER

    Staj Başarı Belgesi........4

    Öğrencinin Özgeçmiş Formu..............5

    Devam Çizelgesi.............6

    Giriş.....7

    Fabrika Hakkında........8

    Bisküvi Fabrikası ve Ürün Grupları……..9

    Laboratuarda Kullanılan Aletler…..11

    Briks ve Toplam Kuru Madde Kontrol Tayini…..12

    Ph Kontrol Tayini….13

    Rutubet Tayini……...14

    Sedimantasyon Tayini….…15

    Sütte Kesilme Tayini….......16

    Glüten Kontrol Tayini……...17

    Numuneden Yağ Ekstrakte Etmek……18

    Yağda Peroksit Tayini…...19

    Yağda Asitlik Tayini…….…20

    Tuz Tayini……….21

    Kül Tayini….22

    Analizler............23

    GİRİŞ
    Stajın Konusu:

    Satışa sunulan ürünlerin hammaddeden başlayarak oluşabilecek hataları, laboratuvarlarda çeşitli analizlerle, çeşitli alet ve cihazlarla engellemek, en uygun hammaddeleri seçerek sağlıklı ürünler elde etmek ve mühendislerin bakış açısıyla bunları görebilmek.

    Stajın amacı:


    1. Öncelikle gelecekte bir gıda mühendisi olarak çalışacağım için büyük bir gıda fabrikasında tecrübesi kazanmak,

    2. Üretim aşamasında hangi tür sorunlarla karşılaşılacağı ve bu sorunların nasıl
    çözümleneceğini veya sorunların çözümlenmesinde hangi kaynaklara başvuracağımı
    öğrenmek,

    3. Bisküvilerin hammaddelerinin hangi analizlere dayandığını görmek

    4. Bu analizlerin nasıl yapıldığını öğrenmek,

    5. Fabrikada kullanılan makineler ve araçlar hakkında bilgi edinip işletmede bulunması gereken personel niteliklerini öğrenmek.

    6. Bir gıda fabrikasının yerleşmesinin nasıl olduğu öğrenmek,

    7. Fabrikada çalışan mühendis, tekniker ve kişilerin fiziksel, ruhsal, sosyal,
    ekonomik yönden durumları ve çalışma olumsuzluklarını öğrenmek.




          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 24.2 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 57 Kez





    yusufcukur bunu beğendi.

  2. #2
    apo
    apo çevrimdışı Üyelik tarihi: 17.07.2012 Son online zamanı: 31.07.2012

    Mesajları
    5
    Konuları
    2
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55
    dosya eklemeyi nerden yapıyoruz ve ne paylaşmamızı istiyorsunuz yani gıda üzerine mi


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Orkide Yağ Staj Dosyası
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan macuncu
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 04.09.2020, 23:49
  2. Domates Staj Dosyası
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan sevcanblr
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 04.08.2020, 23:17
  3. Et ürünleri staj dosyası
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan Pr0xy68
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 21.08.2015, 19:48
  4. maret staj dosyası
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan moonknight
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 07.03.2015, 01:48
  5. Süt Ve süt ürünleri Staj dosyası
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan cayci81
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 15.08.2011, 09:27

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed