1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Figen YÜCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Figen YÜCE çevrimdışı Üyelik tarihi: 24.05.2007 Son online zamanı: 22.11.2020

    Mesajları
    1837
    Konuları
    292
    Eklentileri
    58
    Kredisi
    3076
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Standart Evde Gıdaların Uygun Kullanımı Ve Muhafazası

    Evde Gıdaların Uygun Kullanımı Ve Muhafazası

    Et ve et ürünleri ile süt ve süt ürünlerini buzdolabında (0-4 derecede) muhafaza etmeliyiz. Buzdolabı dışında (daha yüksek sıcaklıkta) bekletmemeliyiz.

    Pişmiş gıdaları hemen tüketmeliyiz. Eğer daha sonra tüketilecek ise buzdolabında (10 derecenin altında) saklamalı ve bir defada tüketilecek olan miktarı ısıtmalıyız.

    Şifre: "www.forumfood.net" (sadece link ""lar yok)
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 7.3 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 2 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Gıdaların Isıl İşlemlerle Muhafazası
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan motag
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.05.2016, 13:01
  2. Gıdaların Muhafazası
    Kalite Kontrol ve Depolama forum içinde, yazan gıdacı34
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.01.2015, 16:12
  3. Gıdaların Dondurarak Muhafazası
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan c_nem
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.10.2010, 19:23
  4. Gıdaların işlenmesi ve muhafazası
    Gıda Ambalaj ve Paketleme forum içinde, yazan bolhocali
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 08.01.2009, 07:16
  5. Hazır Gıdaların Muhafazası Talimatı
    Örnek Sistem Dökümanları forum içinde, yazan meralll
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26.08.2008, 15:08

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed