1 sonuçtan 1 ile 1 arası
-
07.11.2007, 09:50 #1
Evde Gıdaların Uygun Kullanımı Ve Muhafazası
Evde Gıdaların Uygun Kullanımı Ve Muhafazası
Et ve et ürünleri ile süt ve süt ürünlerini buzdolabında (0-4 derecede) muhafaza etmeliyiz. Buzdolabı dışında (daha yüksek sıcaklıkta) bekletmemeliyiz.
Pişmiş gıdaları hemen tüketmeliyiz. Eğer daha sonra tüketilecek ise buzdolabında (10 derecenin altında) saklamalı ve bir defada tüketilecek olan miktarı ısıtmalıyız.
Şifre: "www.forumfood.net" (sadece link ""lar yok)
Advertising
Advertising
Benzer Konular
-
Gıdaların Isıl İşlemlerle Muhafazası
Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan motagYorum: 0Son Mesaj: 13.05.2016, 13:01 -
Gıdaların Muhafazası
Kalite Kontrol ve Depolama forum içinde, yazan gıdacı34Yorum: 0Son Mesaj: 21.01.2015, 16:12 -
Gıdaların Dondurarak Muhafazası
Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan c_nemYorum: 0Son Mesaj: 03.10.2010, 19:23 -
Gıdaların işlenmesi ve muhafazası
Gıda Ambalaj ve Paketleme forum içinde, yazan bolhocaliYorum: 0Son Mesaj: 08.01.2009, 07:16 -
Hazır Gıdaların Muhafazası Talimatı
Örnek Sistem Dökümanları forum içinde, yazan meralllYorum: 0Son Mesaj: 26.08.2008, 15:08
Yer imleri