1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    fruktoz28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    fruktoz28 çevrimdışı Üyelik tarihi: 09.02.2008 Son online zamanı: 02.07.2020

    Mesajları
    18
    Konuları
    10
    Eklentileri
    9
    Kredisi
    455
    Harcanan
    1
    Kalan
    454

    Standart farklı keçi ırkı sütlerinden üretilen probiyotik ayranın özellikleri



    çalışmada çanakkalke yöresinde yetiştiriciliğ yapılan saanen,maltız ve kıl keçisi ırklarından ayran yapılmıştır.
    sonuç olarak ayranın duyusal özellikleri üzerine keçi ırkının ve probiyotik kültür kullanımının önemli etkileri olduğu saptanmıştır.





    Şifre= "www.forumfood.net" (sadece link ""lar yok)
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 160.4 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 18 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Farklı Seviyelerde Co2 İçeren Sütten Üretilen Beyaz Peynirin Özellikleri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan rapboy55
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12.08.2012, 22:55
  2. Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.12.2011, 21:39
  3. Yorum: 0
    Son Mesaj: 16.10.2011, 00:01
  4. Yorum: 0
    Son Mesaj: 12.03.2011, 14:06
  5. Farklı Filtrasyon Yöntemleri Kullanılarak Üretilen Soya Sütlerinin
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan tugbaoksuz
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 07.11.2008, 22:35

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed