1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Tomris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tomris çevrimdışı Üyelik tarihi: 29.10.2008 Son online zamanı: 20.12.2011

    Mesajları
    9
    Konuları
    3
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Farklı Yöntemlerle Kurumaddesi Arttırılan Sütlerden Üretilen Yoğurtların Özellikleri


    Türkiye’de yoğurt üretiminde sütte kurumadde artırımı değişik yöntemlerle yapılmaktadır. (kuru madde) Bu yöntemleri karşılaştırmak amacıyla dokuz farklı yöntemle kurumadde artırılan sütlerden yoğurt üretilmiştir.

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 599.3 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 24 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Farklı Seviyelerde Co2 İçeren Sütten Üretilen Beyaz Peynirin Özellikleri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan rapboy55
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12.08.2012, 22:55
  2. Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.12.2011, 21:39
  3. Dimrit Üzümünden Farklı Yöntemlerle Sirke Üretimi
    Tezler forum içinde, yazan Narince
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16.07.2010, 23:48
  4. farklı keçi ırkı sütlerinden üretilen probiyotik ayranın özellikleri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan fruktoz28
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19.03.2008, 00:05
  5. değişik yağlara göre yoğurtların özellikleri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan t_dikmen
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26.02.2008, 22:14

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed