1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: fermantasyon

  1. #1
    ayse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ayse çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.08.2008 Son online zamanı: 19.12.2018

    Mesajları
    17
    Konuları
    7
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    305
    Harcanan
    20
    Kalan
    285

    Standart fermantasyon

    Mikrobiyolojik anlamda fermantasyon mikroorganizmalar tarafından havanın serbest oksijenini veya (NO3 (nitrat) ve SO4 (sülfat)gibi) inorganik inorganik bileşiklerde bulunan bağlı oksijeni kullanarak seri reaksiyonlar ile ürün bileşimindeki maddeleri yıkıma uğratılmasıdır.
    Dosya türü : ppt
    Dosya şifresi : www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 1.70 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 39 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Fermantasyon
    Gıda Sektöründe Kariyer ve İşe Alım Süreçleri forum içinde, yazan yahyakilicaslan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.04.2012, 15:13
  2. Fermantasyon
    Gıda Mikrobiyolojisi forum içinde, yazan staphylococcus
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12.03.2011, 22:22
  3. Fermantasyon ve Çeşitleri
    Analitik Kimya forum içinde, yazan ögüş
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 08.04.2010, 17:21
  4. fermantasyon
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan food_engi_neer
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16.02.2009, 16:10
  5. fermantasyon yöntemleri
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan kalliope
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 12.04.2008, 17:53

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed