1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Fermantasyon

  1. #1
    staphylococcus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    staphylococcus çevrimdışı Üyelik tarihi: 01.07.2008 Son online zamanı: 16.07.2020

    Mesajları
    33
    Konuları
    14
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    205
    Harcanan
    2
    Kalan
    203

    Standart Fermantasyon

    : Fermantasyon
    : ppt
    : .......

    Endüstriyel üretimlerde kullanılan mikroorganizmalarda bulunması gereken bazı özellikler:
    • İstenilen ürünü üretme kapasitesine sahip olmalıdır.
    • Saf kültür halinde temin edilebilir olmalıdır.
    • Genetik olarak kararlı olmalı, mutasyona dayanıklı olmalıdır.
    • Büyük ölçeklerde geliştirilebilmeli ve ürün üretebilmelidir.

    • Kontamine organizma içermemelidir.
    • Sağlıklı ve aktif durumda olmalı, inokulasyondan sonra hızla üreyerek lag fazını mümkün olduğunca kısaltmalıdır.
    • İnsan sağlığına ve çevreye zararlı olmamalıdır.
    • Fermentasyon sonunda ortamdan kolayca ayrılabilmelidir.


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 98.1 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 38 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Fermantasyon
    Gıda Sektöründe Kariyer ve İşe Alım Süreçleri forum içinde, yazan yahyakilicaslan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.04.2012, 15:13
  2. Fermantasyon ve Çeşitleri
    Analitik Kimya forum içinde, yazan ögüş
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 08.04.2010, 17:21
  3. fermantasyon
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan food_engi_neer
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16.02.2009, 16:10
  4. fermantasyon
    Fonksiyonel Gıdalar forum içinde, yazan ayse
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 02.09.2008, 08:28
  5. fermantasyon yöntemleri
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan kalliope
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 12.04.2008, 17:53

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed