1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye gıdacı_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10 Nov 14

    Mesajları
    2
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Fermente Sucuk Haccp Sistemi

    : Fermente Sucuk Haccp Sistemi
    : Ppt
    : .......

    FERMENTE SUCUK HACCP PLANI

    TS-1070’e göre Türk Sucuğu ”kasaplık büyükbaş hayvan gövde etlerinden hazırlanan hamurun,doğal veya yapay kılıflara doldurulması ve bir süre bekletilerek olgunlaştırılmasıyla elde edilen et ürünüdür.”


    ÜRÜNÜN TÜKETİCİ GRUPLARI

    -Fermente sucuk uygun teknoloji ve hijyen koşulları dikkate alındığı takdirde her yaş grubu tarafından her gün tüketilebilmektedir.

    -Ayrıca tüketici populasyonu, fermente sucuğun kullanım alanı sürekli arttığı için bir hayli genişlemektedir

    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 1,12 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 55 Kez

    Konu Çiğdem Coşkun tarafından (20-05-2017 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Fermente Sucuk Üretim Teknolojisi (SUNU)
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan steellancet
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 02-08-2016, 13:45
  2. sucuk üretiminde haccp çalışması
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan selcen87
    Yorum: 8
    Son Mesaj: 29-04-2015, 13:47
  3. Fermente Sucuk Üretimi
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan alibarlas03
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19-01-2015, 16:46
  4. Fermente Sucuk Üretimi
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan blag
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12-01-2015, 00:20
  5. Yorum: 0
    Son Mesaj: 29-10-2010, 02:31

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed