5 sonuçtan 1 ile 5 arası
  1. #1
    egeodtu çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 08.04.2018

    Mesajları
    50
    Konuları
    7
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    12
    Harcanan
    0
    Kalan
    12

    Standart Food Analysis Suzanne Nielsen (Food Science Texts Series)

    Food Analysis (Food Science Texts Series)
    Suzanne Neilsen





    Publisher: Springer
    Number Of Pages: 599
    Publication Date: 1998-06-01
    ISBN-10 / ASIN: 083421203X
    ISBN-13 / EAN: 9780834212039
    Binding: Hardcover


    Product Description:

    This book provides information on the techniques needed to analyze foods in laboratory experiments. All topics covered include information on the basic principles, procedures, advantages, limitations, and applications. This book is ideal for undergraduate courses in food analysis and is also an invaluable reference to professionals in the food industry. General information is provided on regulations, standards, labeling, sampling and data handling as background for chapters on specific methods to determine the chemical composition and characteristics of foods. Large, expanded sections on spectroscopy and chromatography are also included. Other methods and instrumentation such as thermal analysis, selective electrodes, enzymes, and immunoassays are covered from the perspective of their use in the chemical analysis of foods. A helpful Instructor's Manual is available to adopting professors.



    İNDİR






  2. #2
    Figen YÜCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Figen YÜCE çevrimdışı Üyelik tarihi: 24.05.2007 Son online zamanı: 19.04.2021

    Mesajları
    1837
    Konuları
    292
    Eklentileri
    58
    Kredisi
    3076
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Link yenilenmiştir,,
    Kitabı ilk mesajdan indirebilirsiniz.

    Figen YÜCE
    T.C. Pamukkale Üniversitesi
    Öğretim Görevlisi

  3. #3
    kalliope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kalliope çevrimdışı Üyelik tarihi: 30.05.2007 Son online zamanı: 28.03.2018

    Mesajları
    428
    Konuları
    177
    Eklentileri
    45
    Kredisi
    2265
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Linki tekrar yenileyebilir misiniz? Tesekkur ederim.


  4. #4
    Figen YÜCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Figen YÜCE çevrimdışı Üyelik tarihi: 24.05.2007 Son online zamanı: 19.04.2021

    Mesajları
    1837
    Konuları
    292
    Eklentileri
    58
    Kredisi
    3076
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Link yenilendi, ilk mesajdan ulaşabilirsiniz.

    Figen YÜCE
    T.C. Pamukkale Üniversitesi
    Öğretim Görevlisi

  5. #5
    emirolcay çevrimdışı Üyelik tarihi: 09.05.2007 Son online zamanı: 24.04.2017

    Mesajları
    12
    Konuları
    4
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    Emeğinize sağlık teşekkürler


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Food Hygiene Basic Texts
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan komenaras
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14.03.2012, 03:12
  2. channel:food science
    Sektörel Video ve Resimler forum içinde, yazan ferdap86
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10.11.2009, 16:13
  3. Food Analysis
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan kalliope
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 02.11.2009, 10:44
  4. Food Science and Food Biotechnology
    e-Kitaplar forum içinde, yazan Eagleking06
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 10.12.2007, 22:54
  5. Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.11.2007, 21:45

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed