4 sonuçtan 1 ile 4 arası
  1. #1
    Eagleking06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eagleking06 çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 20.08.2014

    Mesajları
    1820
    Konuları
    201
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    322
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Food Science and Food Biotechnology



    Dosya Türü:Pdf

    Dosya Boyuru:6.81 MB 360 sayfa

    Dosya İçeriği:
    1 Introduction to Molecular Food Biotechnology
    2 Recent Developments in Food Biotechnology
    3 Bioprocess Design
    4 Gas Hold-Up Structure in Impeller Agitated Aerobic
    Bioreactors
    5 Production and Partial Purification of Glycosidases Obtained by
    Solid-State Fermentation of Grape Pomace Using Aspergillus
    6 Protein Crystallography Impact on Biotechnology
    7 Stability of Dry Enzymes
    8 Trends in Carotenoids Biotechnology
    9 Studies on the Reverse Micellar Extraction of Peroxidase from
    Cruciferae Vegetables of the Bajio Region of México
    10 Improving Biogeneration of Aroma Compounds by In Situ
    Product Removal
    11 Lupines: An Alternative for Debittering and Utilization in
    Foods
    Cristian Jiménez-Martínez, Humberto Hernández-Sánchez,
    and Gloria Dávila-Ortíz
    12 Recent Development in the Application of Emulsifiers: An
    Overview
    13 Drying of Biotechnological Products: Current Status and New
    Developments
    14 An Update on Some Key Alternative Food Processing
    Technologies: Microwave, Pulsed Electric Field, High
    Hydrostatic Pressure, Irradiation, and Ultrasound
    15 Emerging Processing and Preservation Technologies for Milk
    and Dairy Products



    Buyrun linkimiz
    [size=x-large]İ N D İ R[/size]






  2. #2
    feraset - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    feraset çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.08.2007 Son online zamanı: 18.06.2021

    Mesajları
    854
    Konuları
    290
    Eklentileri
    19
    Kredisi
    1065
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Kitaplar için teşekkürler Karakartal.


  3. #3
    Eagleking06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eagleking06 çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 20.08.2014

    Mesajları
    1820
    Konuları
    201
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    322
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Alıntı feraset Nickli Üyeden Alıntı
    Kitaplar için teşekkürler Karakartal.
    eyvallah rica ederim beşiktaşlı kardesim


  4. #4
    feraset - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    feraset çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.08.2007 Son online zamanı: 18.06.2021

    Mesajları
    854
    Konuları
    290
    Eklentileri
    19
    Kredisi
    1065
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    forumun kralısın wallaa. ne de olsa nickte hem KARTAL hem de KRAL yazıyor. hak ediyorsun.


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Food Analysis Suzanne Nielsen (Food Science Texts Series)
    e-Kitaplar forum içinde, yazan egeodtu
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 02.10.2009, 15:15
  2. seperation process in the food and biotechnology industries
    Makine, Alet ve Ekipmanlar forum içinde, yazan hilalsahin88
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 20.08.2008, 23:28
  3. Food Biotechnology
    e-Kitaplar forum içinde, yazan Eagleking06
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 06.10.2007, 16:41
  4. FOOD BIOTECHNOLOGY
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan engineer
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 16.07.2007, 11:05
  5. Food Biotechnology in Ethical Perspective (e book)
    e-Kitaplar forum içinde, yazan Eagleking06
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 27.06.2007, 19:18

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed