1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    clostridium çevrimdışı Üyelik tarihi: 13.12.2007 Son online zamanı: 25.09.2013

    Mesajları
    58
    Konuları
    37
    Eklentileri
    15
    Kredisi
    770
    Harcanan
    0
    Kalan
    770

    Standart Funcional Dairy Production

    Contributor contact details .................................................. ................
    xiii
    Preface .................................................. .................................................
    xvii
    Part I The health benefits of functional dairy products
    1 Dairy components in weight management: a broad
    perspective
    .................................................. ................................. 3

    L. S. Ward and E. D. Bastian, Glanbia Research Center, USA
    1.1 Introduction .................................................. ...................... 3
    1.2 Components from skimmed milk and weight loss .......... 3
    1.3 Obesity-induced diseases, weight loss and low-fat dairy
    products .................................................. ............................ 7
    1.4 Purified components to enhance weight management ..... 11
    1.5 Conclusions .................................................. ...................... 13
    1.6 Sources of further information and advice....................... 14
    1.7 Acknowledgement .................................................. ........... 14
    1.8 References .................................................. ........................ 14
    2 The effects of dairy components on food intake and satiety 19
    A. Aziz and G. H. Anderson, University of Toronto, Canada
    2.1 Introduction .................................................. ...................... 19
    2.2 Dairy consumption, energy intake and body weight ....... 20
    2.3 The regulation of food intake ........................................... 21
    2.4 Dairy components and food/intake satiety ....................... 25
    2.5 Conclusions .................................................. ...................... 36
    2.6 Sources of further information and advice....................... 38
    2.7 References and further reading ......................................... 38
    2.8 List of abbreviations .................................................. ........ 45
    3 Dairy products, probiotics and the health of infants and
    children
    .................................................. ....................................... 46

    U. Lükewille and H. H. Uhlig, University of Leipzig, Germany
    3.1 Introduction .................................................. ...................... 46
    3.2 Dairy products and probiotics in childhood disease ........ 47


    Şifre:www.forumfood.net


    Dosya Türü: pdf

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 4.28 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 38 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Dehydrated Dairy Products
    e-Kitaplar forum içinde, yazan FearLeSS
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 02.10.2017, 00:29
  2. Dairy Science and Technology
    e-Kitaplar forum içinde, yazan efil
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 02.11.2012, 18:23
  3. Dairy Handbook
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan quilapayun
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 23.11.2011, 19:13
  4. Egg Production
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan sonersonmez
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 05.10.2011, 21:57
  5. Dairy processing
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan ercanytmz
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.10.2009, 00:58

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed