1 sonuçtan 1 ile 1 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen ebrugun

Konu: Geri Çağırma, Geri Çekme Prosedürü

  1. #1
    ebrugun çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.01.2014 Son online zamanı: 29.04.2017

    Mesajları
    2
    Konuları
    2
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart Geri Çağırma, Geri Çekme Prosedürü

    : Geri Çağırma, Geri Çekme Prosedürü
    : Word, Excel
    : .......

    Geri Çağırma, Geri Çekme Prosedürü

    1.Amaç:

    Firmamızda güvenli olmadığı belirlenmiş son ürün partilerinin tamamen ve zamanında geri çekilmesini olanaklı kılmak ve kolaylaştırmak için yöntem, yetki ve sorumlulukları belirlemektir.

    3.6. Geri Çağırma ve Geri Çekme

    Geri çağırma:Parekende satışı başlamış yani halka ulaşmış ve dağıtımı yapılmış ürün ile ilgili herhangi bir gıda emniyet tehlikesi ile karşılaşılması halinde dağıtımı yapılmış ürünlerin geri toplanması
    Geri çekme: Gıda Güvenliği açısından tehlike tespit edilmiş ürün veya ürünlerin gönderildiği müşteri biliyor ise ve/veya ürün kendi depomuzda ise bu ürünleri toplamaya geri çekme denilir .



          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 19.0 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 61 Kez





    Konu Çiğdem Coşkun tarafından (27.04.2016 Saat 10:31 ) değiştirilmiştir.
    toker85 ve muratsen65 bunu beğendiler.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Geri Çekme / Çağırma Kayıt Formları
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan serhan1903
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 06.10.2014, 13:33
  2. Ürün Geri Çağırma Prosedürü + Form
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan serpiltemel
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 09.08.2012, 10:20
  3. Geri çağırma prosedürü (Yardım)
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan nisan
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 23.02.2009, 15:43
  4. Bildirme ve geri çağırma prosedürü
    ISO 9001 forum içinde, yazan KARBEYAZ
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 07.01.2009, 12:31
  5. Acil durum ve geri çağırma prosedürü örnek
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan naz canan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28.03.2008, 08:53

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed