1 sonuçtan 1 ile 1 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni

Konu: Gıda analiz metotları (Bir sürü)

  1. #1
    Yeni Üye KALİTE KONTROL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20 Jul 18
    Yaş
    34

    Mesajları
    20
    Konuları
    13
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    310
    Harcanan
    32
    Kalan
    278

    Standart Gıda analiz metotları (Bir sürü)

    : Gıda analiz metotları (Bir sürü)
    : Doc
    : .......

    1 - %10 luk Hidoklorik Asitte Çözünmeyen Kül Miktarı Tayini
    2 - 1000 Dane Tane Ağırlığı
    3 - Acesulfame K Saflık Analizi
    4 - Akide Şekeri Glikoz Şekeri Aranması
    5 - Akide Şekeri Kül Miktarı Tayini
    6 - Amonyak Tayini 1
    7 - Amonyak Tayini 2
    8 - Anason Eteri Yağ Tayini
    9 - Antioksidan Madde (HPCL)Tayini
    10 - Arı Sütü Rutubet
    11 - Asetik Asit Saflık Analizi
    12 - Asetilmetil Karbinol Testi
    13 - Askorbik Asit C Vitamini Analizi
    14 - Askorbik Asit C Vitamini Analizi1
    15 - Askorbik Asit Saflık Analizi
    16 - Askorbik Asit Yöntemi ile Fosforik Asit (Fosfor) Tayini 1
    17 - Aspartam Saflık Analizi
    18 - Aspartam, AsesulfamK (HPLC) Analizi
    19 - Ayran Yoğunluk Tayini
    20 - Ayran, Peynir Türleri Tuz Tayini
    21 - Ağartıcı Madde Aranması (klor)_Un ve Benzeri Gıdalar
    22 - Baharatlar,Tahıl ve Ürünleri, Hazır Kuru Çorbalarda HCL Asitte Çözünmeyen Kül
    23 - Baharatlarda Alkolde Çözünen Ekstrak Tayini
    24 - Baharatlarda HCL Asitte Çözünmeyen Kül Miktarı
    25 - Baharatlarda Ham Seluloz Tayini
    26 - Baharatlarda Kül Miktarı Tayini
    27 - Baharatlarda Nişasta Tayini
    28 - Baharatlarda Rutubet (Toluen Metodu)
    29 - Baharatlarda Rutubet(Talimat)
    30 - Baharatlarda Soğuk Suda Çözünen Ekstrakt Tayini
    31 - Baharatlarda Uçucu Olmayan Eter Ekstaktı
    32 - Baharatlarda Uçucu Olmayan Eter Ekstraktı Tayini
    33 - Baharatlarda Uçucu Yağ Tayini 1
    34 - Baharatlarda Uçucu Yağ Tayini 2
    35 - Baharatlarda Yağ Tayini
    36 - Baklagillerda Rutubet
    37 - Balda Asitlik Tayini
    38 - Balda Diastas Sayısı Tayini 1
    39 - Balda Diastas Sayısı Tayini 2
    40 - Balda Hidroksi Metil Furfurol Tayini
    41 - Balda Kül Miktarı Tayini
    42 - Balda Naftalin Analizi
    43 - Balda Rutubet
    44 - Balda SULFONAMID Gurubu Antibiyotik Kalıntılarının Tayini
    45 - Balda Suda Çözünmeyen Katı Madde Tayini
    46 - Balda Ticari Glikoz Tayini 1
    47 - Balda Ticari Glikoz Tayini 2
    48 - Balda Ticari Glikoz Tayini 3
    49 - Bebek Mamaları Nitrit ve Nitat Miktarı Tayini
    50 - Bellier İndisi Tayini
    51 - Benzoik Asit Saflık Analizi
    52 - Benzoik ve Sorbik Asit (HPCL) Tayini
    53 - Benzoik ve Sorbik Asit Tayini
    54 - Beyaz Peynirde Asitlik Tayini
    55 - Beyaz Şeker de (Sakkaroz) İndirgen Şeker Tayini
    56 - Beyaz Şekerde Çözelti Rengi Tayini
    57 - Beyaz Şekerde İletkenlik Külü
    58 - Beyaz, Gravyer Penir vs. Asitlik Derecesi
    59 - Bira, Sarapda Kükürdioksit Tayini
    60 - Bira, Şarap, Gazoz, Colada Suni Köpürtücü (Saponin) Tayini
    61 - Bira, Şarap, Meyve Suları, Alkolsüz İçeceklerde Alkol Tayini
    62 - Birada Asitlik
    63 - Birada Kükürtdioksit Analizi
    64 - Biskuvi, Hazır Kuru Çorba vb Ekstrakte Edilmiş Yağda Asit Tayini
    65 - Bisküvi, Baharatta Ekstrakde Edilmiş Yağda Asitlik Tayini
    66 - Bisküvide Yağ Tayini
    67 - Bitkisel Katı Yağların Erime Noktası Tayini
    68 - Bitkisel Margarin vs Asitlik Tayini
    69 - Bitkisel Margarin, Bitkisel ve Hayvansal Yağlar,Tahinde Asitlik (Serbest Yağ Asitliği)
    70 - Bitkisel Margarinde Asitlik
    71 - Bitkisel Margarinde Erime Noktası Tayini
    72 - Bitkisel Margarinde Kırılma İndisi Tayini
    73 - Bitkisel Margarinde Peroksit Tayini
    74 - Bitkisel Margarinde Tuz Tayini
    75 - Bitkisel Sıvı Yağ ve Zeytinyağında Uçucu Madde Tayini
    76 - Bitkisel Sıvı Yağa Kırılma İndisi Tayini
    77 - Bitkisel Sıvı Yağda Araşidik ve Daha Yüksek Yağ Asitleri Tayini
    78 - Bitkisel Sıvı Yağda Iyot Sayısı Tayini
    79 - Bitkisel Sıvı Yağda Mineral Yağ Aranması
    80 - Bitkisel Sıvı Yağda Mineral Yağ Tayini
    81 - Bitkisel Sıvı Yağda Pamuk Yağı Aranması 1
    82 - Bitkisel Sıvı Yağda Pamuk Yağı Aranması 2
    83 - Bitkisel Sıvı Yağda Sabun Sayısı Tayini
    84 - Bitkisel Sıvı Yağda Serbest Yağ Asitleri Tayini
    85 - Bitkisel Sıvı Yağda Susam Yağı Aranması
    86 - Bitkisel Sıvı Yağda Çay Yağı Aranması
    87 - Bitkisel Yağda Mineral Yağ Aranması
    88 - Bulgurda Irilik Tayini
    89 - Buğday Unu, Makarna, İrmik, Öğütülmüş Tahıl Ürünlerinde Asitlik
    90 - Buğday Ununda Ağartma Kontrolü
    91 - Buğdaylarda Standart Derece Özellikleri ve Kalite Kriterleri
    92 - Choline Chloride Saflık Analizi
    93 - Dekstrin_aranması
    94 - Domates Salçası Siyah Leke Tayini
    95 - Domates Salçasında Suda Çözünebilen Katı Madde (Brix) Miktarı
    96 - Domates Salçasında Tuz Tayini
    97 - Domates ve Çileklerde 4-CPA, 2,4-D ve BNOA Kalıntı Miktarı.DOC
    98 - Domoteslerde 4-CPA (4-klorofenoksiasetik asit) Kalıntı mik. tayini
    99 - Dondurmada Fosfataz Testi
    100 - Dondurmada Toplam Katı Madde Miktarı Tayini
    101 - Dut Pekmezinde Refraktometrik Katı Madde (Briks) Tayini
    102 - Düşme Sayısı Tayini
    103 - EDTA (Etilendiamin tetraasetikasit) ile Yapılan Analizler
    104 - Ekmek Mayası Fermantsyon Gücü
    105 - Ekmek Mayasında Rutubet Tayini
    106 - Ekmekde Asitlik
    107 - Ekmekde Rutubet
    108 - Ekmekde Tuz Miktarı Tayini
    109 - Elementlerin Tayininde Numunelerin Analize Hazırlanması
    110 - Et ve Et Ürunlerinde Nitrat ve Nitrit (Spektrofotometre) Tayini
    111 - Et ve Et Ürünleri Analizi
    112 - Et ve Et Ürünlerinde Kokuşma Testi
    113 - Et ve Et Ürünlerinde Kül Tayini
    114 - Et ve Et Ürünlerinde Rutubet
    115 - Et ve Et Ürünlerinde Serbest Yağ Tayini
    116 - Et ve Mamullerinde Nitrit Tayini
    117 - Et ve Mamullerinde Kokuşmanın Tesbiti
    118 - Et ve Mamüllerinde Nişasta Tayini
    119 - Et ve Ürünlerinde Toplam Yağ Tayini
    120 - Et Ürünlerinde Tuz
    121 - Et, Kemik Unu, Baharat vs Ham Sellüloz (Ham Lif) Tayini
    122 - Et, Kemik Ununda Kuru Madde Miktarı Tayini (Etüv Yöntemiyle)
    123 - Ette Anabolizan Hormon Tayini
    124 - Ette Ürünleri Amonyak Tayini
    125 - Ette Ürünleri Kokuşma Testi
    126 - Ette Ürünleri Nişasta Tayini
    127 - Farinogram Özellikler
    128 - Fosfataz Tayini-Süt
    129 - Gazlı Alkolsuz İçecekler Suda Çözünebilen Katı Madde (Brix) Tayini
    130 - Gazlı Alkolsüz İçecekler, Toz İçeceklerde Formal Sayısı Tayini
    131 - Gazlı İçeceklerde CO2 Tayini
    132 - Glukoz Şurubu Refraktometrik Kuru Madde (Brix) Tayini
    133 - Glukoz Şurubu İndirgen Şeker ve Dekstroz Eşdeğeri Tayini
    134 - Glukoz Şurubu,Kurutulmuş Glikoz Şurubu Kuru Madde Miktarı Tayini
    135 - Gıda Maddelerinde Nisasta Aranması
    136 - Gıda ve Gıda Katkı Maddeleri Butillendirilmis Hidroksi Anisoll Tayini (BHA)
    137 - Gıda ve Içeceklerde Salisilik Asit (Kalitatif) Analizi
    138 - Gıdalarda AAS ile Minarel Madde Tayini
    139 - Gıdalarda Alüminyum Tayini
    140 - Gıdalarda Arsenik Tayini
    141 - Gıdalarda Asitlik Tayini (2)
    142 - Gıdalarda Asitlik Tayini
    143 - Gıdalarda Asitte Çözünmeyen Kül Tayini
    144 - Gıdalarda Atomik Absorbsiyon Yöntemi ile Mineral Tayini
    145 - Gıdalarda Bakır Tayini
    146 - Gıdalarda Benzoik Asit Tayini
    147 - Gıdalarda Borik Asit ve Borat Analizi
    148 - Gıdalarda Boya Maddeleri Aranması 1
    149 - Gıdalarda Boya Maddeleri Aranması 2
    150 - Gıdalarda Boya Maddeleri Aranması 3
    151 - Gıdalarda C Vitamini Tayini
    152 - Gıdalarda Civa Tayini
    153 - Gıdalarda Demir Tayini
    154 - Gıdalarda Diet Lif Analizi
    155 - Gıdalarda Ekstrakde Edilmiş Yağda Peroksit
    156 - Gıdalarda Enerji Hesaplanması
    157 - Gıdalarda Formaldehit Aranması
    158 - Gıdalarda Gluten Tayini 1
    159 - Gıdalarda Gluten Tayini 2
    160 - Gıdalarda Ham Selüloz Tayini
    161 - Gıdalarda Jelatin Aranması
    162 - Gıdalarda Kadmiyum Tayini
    163 - Gıdalarda Kalsiyum Tayini
    164 - Gıdalarda Kalsiyum Tayini2
    165 - Gıdalarda Kirlilik Tayini
    166 - Gıdalarda Kokuşmanın Belirlenmesi
    167 - Gıdalarda Krom Tayini
    168 - Gıdalarda Kurşun Tayini
    169 - Gıdalarda Kükürtdioksit Tayini 1
    170 - Gıdalarda Kükürtdioksit Tayini 2
    171 - Gıdalarda Kül Tayini 1
    172 - Gıdalarda Kül Tayini 2
    173 - Gıdalarda Kül Tayini 3
    174 - Gıdalarda Magnezyum Tayini
    175 - Gıdalarda Mangan Tayini
    176 - Gıdalarda Mineral Tayini
    177 - Gıdalarda Nem Tayini
    178 - Gıdalarda Nitrat Tayini
    179 - Gıdalarda Nitrit Tayini 1
    180 - Gıdalarda Nitrit Tayini 2
    181 - Gıdalarda Nişasta Tayini 1
    182 - Gıdalarda Nişasta Tayini 2
    183 - Gıdalarda Potasyum Tayini
    184 - Gıdalarda Protein Analizi
    185 - Gıdalarda Protein Tayini (Kjerldahl Yöntemi)
    186 - Gıdalarda SO2 Tayini (Genel)
    187 - Gıdalarda Sakkarin Tayini
    188 - Gıdalarda Selüloz Tayini
    189 - Gıdalarda Sentetik Boya Tayini
    190 - Gıdalarda Sodyum Tayini
    191 - Gıdalarda Sorbik Asit Tayini
    192 - Gıdalarda Suda Çözünen Sentetik Boya Maddeleri Analizi
    193 - Gıdalarda Suda Çözünmeyen Kül Tayini
    194 - Gıdalarda Toplam Fosfor Analizi
    195 - Gıdalarda Tuz Analizi
    196 - Gıdalarda Tuz Analizi 1
    197 - Gıdalarda Tuz Analizi 2
    198 - Gıdalarda Yağ Analizi
    199 - Gıdalarda Çinko Tayini
    200 - Gıdalarda İnvert Şeker,Toplam Şeker,Sakkaroz Tayini
    201 - Gıdalarda Şeker Analizi
    202 - Ham Yağlarda Çözünmeyen Yabancı Madde Tayini
    203 - Hayvansal ve Bitkisel Katı ve Sıvı Yağlar Rutubet ve Uçucu Madde Miktarı
    204 - Hazır Kuru Çorbalık Rutubet
    205 - Hektolitre Ağırlığı Tayini
    206 - Hidrojen Peroksit Saflık Analizi
    207 - Hidroklorik asitte çözünmeyen kül tayini
    208 - Hidroksimetil Furfurol (HMF) Tayini
    209 - Hindistan Cevizi Ekstrakde Edilmiş Yağda Asitlik
    210 - Hububat (Makarnalık Buğday) Sert Yapı ve Dönmeli Dane Tayini
    211 - Hububat Analizleri
    212 - Hububat ve Mamullerinde Nisasta Tayini
    213 - Hububat, Tahıl vs Urun Gruplarında Pestisit Analizleri Talimatı
    214 - KARBAMAT
    215 - Kafein Miktarı Tayini (HPCL)
    216 - Kahvede (Kavrulmuş-Öğütülmüş) Rutubet
    217 - Kahvede (Öğütülmüş) Rutubet
    218 - Kahvede (Öğütülmüş) Suda Çözünen Madde Tayini
    219 - Kahvede HCL Asitte Çözünmeyen Kül Tayini
    220 - Kahvede Kafein Miktarı Tayini
    221 - Kahvede Suda Çözünen Kül Tayini
    222 - Kakao Yağı Tayini
    223 - Kakaoda Ekstrakde Edilmiş Yağda Asitlik
    224 - Kakaoda HCL Asitte Çözünmeyen Kül
    225 - Kakaoda Suda Çözünen Külde Alkaklilik Tayini
    226 - Kakaoda Yağ Tayini
    227 - Kalsiyum Sitrat Saflık Analizi
    228 - Karl Fischer Titrasyon Metodu
    229 - Kavurma Yağında Acılık Tayini (KREISS Yöntemi)
    230 - Kavurma Yağında acılık (KREISS Yöntemi) Tayini
    231 - Kavurmada Acılık Tayini (KREISS Yöntemi)
    232 - Kazein ve Kazeinatlarda Rutubet
    233 - Kinin Tayini
    234 - Koruyucu Madde Tayini
    235 - Kuru Kayısı ve Zerdali, Yenilebilir Nişastada Kükürtdioksit Tayini
    236 - Kuru Üzüm Sıvı Parafin Tayini
    237 - Kurutma ve Kullanılan Kurutucular
    238 - Kırmızı Biber ve Ürünlerinde SUDAN (I,II,III,IV,Red 7B ve Black B) (HPCL) Tayini
    239 - Kırmızı Biberde İyot Sayısı Tayini
    240 - Kırmızı Etler, Hazır Kıymada TBA (Tiyobarbitürik asit) Tayini
    241 - Kırılma Indisi Tayini
    242 - Lactic Asit Saflık Analizi
    243 - Lowry Metodu İle Protein Tayini
    244 - Makarna, Mercimek, Irmik Ununda Asitlik Tayini
    245 - Makarna, Tarhana, Hazır Kuru Çorba, Bisküvi, Kırmızı Biberde Tuz Tayini
    246 - Makarna, İrmik, Mercimek Ununda vs Asitlik Tayini
    247 - Makarnada Hacim Artışı Tesbiti
    248 - Makarnada Suya Geçen Madde Oranı Tayini
    249 - Makarnada Suya Geçen Madde Tayini
    250 - Makarnada Suya Geçen Toplam Organik Madde Tayini (TOM)
    251 - Makarnanın Su Absorbsiyonu
    252 - Malik Asit Saflık Analizi
    253 - Margarinde Toplam Yağ Tayini
    254 - Mayanın Fermantasyon Gücunun Tayini
    255 - Methionin Saflık Analizi
    256 - Meyve Kokteyli ve Elma Sularında Askorbik, Malik Quınık Asit (HPCL) Tayini
    257 - Meyve Nektarında Formal Sayısı
    258 - Meyve Suları, Gazlı Alkolsüz İçeceklerde Ucucu Asit Tayini
    259 - Meyve Suları, Konsanter ve Nektarlarda Kükürdioksit (Distilasyon)Tayini
    260 - Meyve Suları, Konsanter ve Nektarlarda Kükürdioksit (Titrimetrik)Tayini
    261 - Meyve Sularında Etanol Tayini
    262 - Meyve Sularının.pdf
    263 - Meyve Suyunda Formal Sayısı Tayini
    264 - Meyve ve Meyve Ürünlerinde Hidroksimetil Furfurol Tayini 1
    265 - Meyve ve Meyve Ürünlerinde Hidroksimetil Furfurol Tayini 2
    266 - Meyve ve Sebze Ürn. Düşük Basınçta Altında Rutubet ve Kuru Mad.Tayini
    267 - Meyve ve Sebze Ürünleri Refraktometrik Çözünür Katı Madde (Briks) Tayini
    268 - Meyve ve Sebze Ürünleri Suda Çözünmeyen Katı Madde Miktarı Tayini
    269 - Meyve ve Sebze Ürünlerinde Asitlik 1
    270 - Meyve ve Sebze Ürünlerinde Asitlik 2
    271 - Meyve ve Sebze Ürünlerinde Etenol Tayini
    272 - Meyve ve Sebze Ürünlerinde Formal Sayısı Tayini
    273 - Meyve ve Sebze Ürünlerinde Hidroksi Metil Furfurol Tayini
    274 - Meyve ve Sebze Ürünlerinde Sodyum Benzoat Aranması
    275 - Meyve ve Sebzelerde Pestisit Analizleri Talimatı
    276 - Meyve, Sebze, Baklagil ve Tahıllarda BENOMYL ve CARBENDAZİM Tayini
    277 - Meyve, Sebze, Gazoz, Zeytin,Tursu, Şekerlemelerde Asitlik Tayini
    278 - Monosodyum Gulatamat Saflık Analizi
    279 - Mısır İrmiği, Soya Unu Yağ Miktarı Tayini
    280 - Nicotinamide Saflık Analizi
    281 - Nişasta Asitlik
    282 - Nişasta Rutubet
    283 - Nişasta Tayini
    284 - Nişasta Yağ Tayini
    285 - Organaik ve İnorganik Katı ve Sıvı Ürünler Rutubet(Karl Fischer)
    286 - Organoleptik (Duyusal) Analizler
    287 - Ortofosforik Asit Saflık Analizi
    288 - Pelshenke Testi 1
    289 - Pelshenke Testi 2
    290 - Peroksidaz Deneyi
    291 - Peroksidaz
    292 - Peroksit Sayısı
    293 - Peynir Mayası Kuvvet Tayini
    294 - Peynir Türlerinde Yağ Tayini
    295 - Peynir ve Eritme Peynirde Kuru Madde (Toplam) Miktarı Tayini
    296 - Peynirde Natamisin (HPCL) Tayini
    297 - Peynirler Asitlik
    298 - Polenske_sayısı_tayini
    299 - Portakal Suyunda Eteri Yağ Tayini
    300 - Potasyum Bitartarat Saflık Analizi
    301 - Potasyum Hidroksit Saflık Analizi
    302 - Potasyum Sorbat Saflık Analizi
    303 - Potasyum İyodat ile İyotlamış Tuzlar İyodat Tayini
    304 - Prina Yağı Aranması
    305 - Propionik Asit Saflık Analizi
    306 - Protein Miktarı Tayini
    307 - Pyridoksinhydroklorit Saflık Analizi
    308 - Reçelde Meyve Oranı
    309 - Reçellerde Meyve Oranı Tayini
    310 - Reçellerde Pektin Tayini
    311 - Sabunlasma Sayısı Tayini
    312 - Salam Amonyak Miktarı Tayini
    313 - Salamurada Asitlik
    314 - Salamurada Tuz Tayini
    315 - Salata Sosu, Mayonez Yağ (Toplam) Tayini
    316 - Salca,Sebze Konserveleri,Yemeklik Zeytin, Bitkisel Margarin Tuz
    317 - Sebze Konservelerinde Nişasta Tayini
    318 - Serbest SO2 Tayini
    319 - Sirke ve Şaraplarda Toplam Şeker
    320 - Sirkede Alkol Tayini
    321 - Sirkede Asetil Metil Karbonil Testi
    322 - Sirkede Asetilmetil Karbonil Testi
    323 - Sirkede Asitlik Tayini
    324 - Sirkede Asitlik
    325 - Sirkede Kükürdioksit Tayini
    326 - Sirkede Rutubet veya Kuru Madde Tayini
    327 - Sirkede Serbest Mineral Asit Aranması
    328 - Sirkede Serbest Mineral Asitlerin Tayini
    329 - Sirkede Toplam Katı Madde Miktarı Tayini
    330 - Sitrik asit Saflık Analizi
    331 - Siyah Çay, Meyve ve Sebze Mamüllerinde HCL Asitte Çözünmeyen Kül
    332 - Siyah Çayda HCL Asitte Çözünmeyen Kül Tayini
    333 - Siyah Çayda Ham Selüloz Tayini
    334 - Siyah Çayda Suda Çözünen Külde Alkalilik Tayini
    335 - Siyah Çayda Suda Çözünen ve Çözünmeyen Kül
    336 - Sodyum Askorbat Saflık Analizi
    337 - Sodyum Diasetat Saflık Analizi
    338 - Sodyum Laktat Saflık Analizi
    339 - Sodyum Metilat Saflık Analizi
    340 - Sodyum Nitrit Saflık Analizi
    341 - Sodyum Sakkarin Saflık Analizi
    342 - Sodyum Sitrat Saflık Analizi
    343 - Sodyum benzoat Saflık Analizi
    344 - Sodyum erytorbat Saflık Analizi
    345 - Sodyum hidroksit Saflık Analizi
    346 - Sorbik asit Saflık Analizi
    347 - Sorbik asit, Benzoik asit ve Esterlerinin (HPCL)Tayini
    348 - Soya Fasulyesi Ürünlerinde Üreaz Aktivitesi
    349 - Sterilize Sütte Bulanıklık (Türbidite) Deneyi
    350 - Suda Pestisit Tayini
    351 - Suda Çözünen Külde Alkalilik Tayini
    352 - Suni Köpürtücü (Saponin) Tayini
    353 - Sülfat Külü Tayini
    354 - Süt ve Ayran Kuru Madde (Toplam) Miktarı Tayini
    355 - Süt ve Süt Ürünlerinde Fosfataz Testi
    356 - Süt ve Süt Ürünlerinde Kırılma İndisi Tayini
    357 - Süt, Ayranda Asitlik
    358 - Süt, Dondurma, Yoğurtta Yağ (Gerber Yöntemi) Tayini
    359 - Süt, Krema vs Asitlik Tayini
    360 - Süt, Krema vs. Asitlik Tayini
    361 - Sütlerde Hidrojenperoksit, Klorin ve Diğer Okside Edici Maddelerin Aranması
    362 - Sütte BENZİMİDAZOLE Kalıntılarının Tayini
    363 - Sütte Borik Asit Aranması
    364 - Sütte Dansite (Yoğunluk) Tayini
    365 - Sütte Donma Noktası Tayini 1
    366 - Sütte Donma Noktası Tayini 2
    367 - Sütte Donma Noktası Tayini
    368 - Sütte Hidrojen Peroksit, Klorin ve Diğer Okside edici Maddelerin Tayini
    369 - Sütte Hidrojen Perosit Aranması
    370 - Sütte ISOXAZOLYLPENICILLIN Kalıntıları.DOC
    371 - Sütte Kabul Kriterleri Talimatı
    372 - Sütte Sodyum Karbonat Aranması
    373 - Sütte Süt Şekeri (laktoz) Tayini
    374 - Sütte Yoğunluk Tayini (Piknometre ile)
    375 - Sütte laktoz tayini
    376 - Süttozu, Krema, Dondurmada Yağ Tayini
    377 - Süttozunda (yüksek ,tam,yarım,yağsız) Rutubet
    378 - Süttozunda Asitlik
    379 - Süttozunda Yağ (Gerber Yontemi) Tayini
    380 - Süttozunda Çözünebilme Oranı Tayini
    381 - Sıvı Gıda Maddelerinde Kalsiyum Tayini
    382 - Sıvı Gıdalar ve Sıvı Gıda Katkı Maddelerinde Özgül Ağırlık Tayini
    383 - Sıvı Parafin Tayini
    384 - Tahin Helvasında Ekstrakde Edilmiş Yağda Asitlik
    385 - Tahin Helvasında Kül Miktarı Tayini
    386 - Tahin Helvasında Rutubet
    387 - Tahin Helvasında Susam Yağı Miktarı
    388 - Tahin,Tereyağında Tuz
    389 - Tahinde Acılık Tayini
    390 - Tahinde Yağ Miktarı Tayini
    391 - Tahıl ve Tahıl Ürünlerinde Rutubet
    392 - Tahıl ve Tahıl Ürünlerinde Yağ Tayini
    393 - Tahıl ve Öğütülmüş Tahıl Ürünlerinde Rutubet
    394 - Tahıllarda Düşme Sayısı Tayini
    395 - Tarhanada Asitlik
    396 - Tartarik asit
    397 - Tereyağında Asitlik Tayini 1
    398 - Tereyağında Asitlik Tayini 2
    399 - Tereyağında Donma Noktası Tayini (Rahn Mohr Yöntemi)
    400 - Tereyağında Donma Noktası Tayini
    401 - Tereyağında Erime Noktası Tayini (Kpiller Tüp Yöntemi)
    402 - Tereyağında Kırılma İndisi Tayini
    403 - Tereyağında Petrol Eterinde Çözünen Ekstrakt Miktarı Analizi
    404 - Tereyağında Reichert Meissl Sayısı Tayini
    405 - Tereyağında Reichert Meissl Sayısı
    406 - Tereyağında Rutubet
    407 - Tereyağında Yağ Tayini
    408 - Tereyağında İyot Sayısı Tayini
    409 - Tiyabarbiturik Asit (TBA) Tayini
    410 - Toz Kakaoda Incelik Tayini
    411 - Toz Meşrubatta Asitlik
    412 - Toz Meşrubatta Kurutma Kaybı Tayini
    413 - Tuz Haric Kul Tayini
    414 - Tuz Miktarı Tayini
    415 - Tuz Tayini
    416 - Tuz Tayini_Ekmek ve Benzeri Gıda Maddeleri
    417 - Tuz İyot Tayini
    418 - Tuzsuz Kuru Madde Tayini
    419 - Un ve Benzeri Gıdalarda Asitlik Tayini
    420 - Un ve Benzeri Gıdalarda Asitlik ve Asit Sayısı Tayini
    421 - Un ve Benzeri Ürünlerde Ağartıcı Madde (Klor) Tayini
    422 - Un ve Un Katkı Maddelerinde Bromat ve Iyodat Analizi
    423 - Un ve Un Mamullerinde Sentetik Boya Maddesi Tayini
    424 - Un, Çocuk Mamalarında Ham Selluloz (Ham lif) Tayini
    425 - Unda Benzoilperoksit (HPCL) Tayini
    426 - Unda Extensogram Özellikleri
    427 - Unda Farinogram Özellikleri
    428 - Unda Yas Gluten (Yas Öz) Tayini
    429 - Unda İrilik Tayini
    430 - Yarı Beyaz Şeker,Şeker veya Beyaz Şeker, Rafine Şekerde Kurutma Kaybı Tayini
    431 - Yarı Otomatik Protein Tayin Cihazlarında Protein Tayini
    432 - Yağ Analizleri
    433 - Yağda Çözünen Vitaminlerin Tayini
    434 - Yağlarda Bellier İndisi
    435 - Yağlarda Peroksit Sayısı Tayini 1
    436 - Yağlarda Peroksit Sayısı Tayini 2
    437 - Yağlarda Sabun Miktarı Tayini
    438 - Yağlarda Sabunlaşma Sayısı 1
    439 - Yağlarda Sabunlaşma Sayısı 2
    440 - Yağlarda Sabunlaşmayan Madde Tayini 1
    441 - Yağlarda Sabunlaşmayan Madde Tayini 2
    442 - Yağlarda İyot Sayısı Tayini
    443 - Yağlardaki Protein Düzeyleri
    444 - Yağlı Gıdalarda Pestisit Analizleri
    445 - Yağlı Tohum Küspelerinde Rutubet ve Uçucu Madde Miktarı
    446 - Yağlı Tohumlarda Rutubet ve Uçucu Madde Miktarı
    447 - Yağsız Gıdalarda DİTHİOCARBAMAT VE THİRAMDİSULFUR Tayini
    448 - Yağsız Kakao Kütlesi Tayini
    449 - Yaş Gluten (Yaş Öz) Miktarı Tayini
    450 - Yem ve Yem Katkı Maddeleri, Gıdalarda Karbonat Analizi
    451 - Yem ve Yem Katkı Maddelerinde A Vitamini (HPCL) Analizi
    452 - Yem ve Yem Katkı Maddelerinde Bazı Suda Çözünür Vitaminlerin (HPCL) Analizi
    453 - Yem ve Yem Katkı Maddelerinde E Vitamini (HPCL) Analizi
    454 - Yem ve Yem Katkı Maddelerinde E Vitamini (HPCL) Analizi1
    455 - Yem ve Yem Katkı Maddelerinde K3 Vitamini (HPCL) Analizi
    456 - Yem ve Yem Katkı Maddelerinde Mineral Tayini
    457 - Yem ve Yem Ürünlerinde Rutubet
    458 - Yem Örneklerinde Pestisit Analizleri
    459 - Yemeklik Bitkisel Yağlarda Eterde Çözünmeyen Yabancı Madde ile Kül Tayini
    460 - Yemeklik Bitkisel Yağlarda Peroksit Sayısı
    461 - Yemeklik Bitkisel Yağlarda Rutubet ve Uçucu Madde Miktarı
    462 - Yemeklik Tuzda Alkalilik Tayini
    463 - Yemeklik Tuzda Calsiyum (Suda Çözünen) Tayini
    464 - Yemeklik Tuzda Rutubet
    465 - Yemeklik Tuzda Sodyum Klorür Tayini
    466 - Yemeklik Tuzda Suda Çözünmeyen Katı Madde Miktarı Tayini
    467 - Yemeklik Tuzda Suda Çözünmeyen Madde Tayini
    468 - Yemeklik Tuzda İrilik Tayini
    469 - Yemeklik Tuzda İyodür Tayini
    470 - Yemeklik Tuzlarda HCL Asitte Çözünmeyen Madde Tayini
    471 - Yemeklik ve Bitkisel Yağladar Özgül Ağırlık Tayini
    472 - Yenilebilir Nisastada Asitlik Tayini
    473 - Yenilebilir Nişastada Rutubet
    474 - Yenilebilir Nişastada İrilik Tayini
    475 - Yeşil Kahveda İncelik Tayini
    476 - Yoğurt, Dondurmada Yağ Tayini
    477 - Yoğurtta Asitlik Tayini 1
    478 - Yoğurtta Asitlik Tayini 2
    479 - Yoğurtta Asitlik Tayini 3
    480 - Yoğurtta Peroksidaz Testi
    481 - Yoğurtta Yağsız Katı Made Miktarı Tayini
    482 - Yufka, Ekmek ve Benzeri Gıdalarda Asitlik Tayini
    483 - Yufka, Ekmekde Asitlik Tayini
    484 - Zeytinyağında Benzo(A) Pyrene(PAH) Tayini
    485 - Zeytinyağında Pirina Yağı Aranması
    486 - pH Tayini
    487 - sabunlaşma sayısı tayini
    488 - serbest yağ asitleri tayini
    489 - Çayda Kafein Miktarı Tayini
    490 - Çayda Kül Tayini (Toplam)
    491 - Çayda Rutubet
    492 - Çayda Su Ekstraktının Tayini
    493 - Çekirdek Kakaoda Rutubet Tayini
    494 - Çekirdek ve Öğütülmüş Kakaoda Kül Tayini
    495 - Çift Kabuklu Yumuşakcalarda ASP Analizi
    496 - Çikolatada Kül Tayini
    497 - Çikolatada Nişasta Tayini
    498 - Çikolatada Rutubet Tayini
    499 - Çikolatada Süt Yağı ve Kakao Yağı Tayini
    500 - Çikolatada Toplam Yağ Tayini 1
    501 - Çikolatada Toplam Yağ Tayini 2
    502 - Çiğ Süt, Pastörize Süt, Krema, Ayranda Yağ Tayini
    503 - Çiğ Sütte Kirlilik Tayini
    504 - Çiğ Sütte Yoğunluk Tayini
    505 - Çiğ Çekirdek Kahvede Rutubet Tayini
    506 - Çiğ Çekirdek ve Öğütlmüş Kahvede Kül Tayini
    507 - Çorba Analizleri
    508 - Çöktürme Titrasyonları (Arjantometrik Titrasyon
    509 - Çözünebilir Kahve Rutubet ve Ucucu Madde Miktarı Tayini
    510 - Çözünür Katı Madde Refraktometrik
    511 - Öz Kapartma Testi
    512 - Üzüm Pekmezinde Refraktometrik Kuru Madde (Brix)Tayini
    513 - İklim Değişimine Bitki Ekosistem Tepkileri Buğday.pdf
    514 - İrmik ve Makarna HCL Asitte Çözünmeyen Kül Miktarı
    515 - İrmik ve Unda Kuru Gluten (Kuru Öz) Tayini
    516 - İrmik, Un Benek Sayısı Tayini
    517 - İyot Sayısı Tayini
    518 - İç Fındık Asitlik
    519 - İç Fındık Rutubet
    520 - İşlenmiş İç Fındıklarda Rutubet
    521 - Şarap ve Birada Kuru Madde Miktarı Tayini
    522 - Şarap ve Sirkede Kükürtdioksit Analizi
    523 - Şarapta Alkol Tayini
    524 - Şarapta Amonyak Tayini
    525 - Şarapta Asitlik
    526 - Şarapta Klorür Tayini
    527 - Şarapta Kül Miktarı Tayini
    528 - Şarapta Uçucu Olmayan Asit Tayini
    529 - Şarapta Yoğunluk (Özgül Ağırlık)
    530 - Şarapta Şekersiz Kuru Madde Tayini
    531 - Şekerde SO2 Tayini



    :


    Benzer içerik aşağıdaki linklerde de mevcut. Eksikler veya fazlalıklar olduğu için tüm veriler site de tutulmuştur. İhtiyacınız olan dosyaları indirebilirsiniz...

    http://forum.gidagundemi.com/fizikse...uru-t5222.html
    http://forum.gidagundemi.com/kimyasa...uru-t5244.html
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 6,37 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 46 Kez

    Konu Sorumlu Yönetici tarafından (29-08-2019 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir.
    yavuz7779 ve erdem_alkan13 bunu beğendiler.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yorum: 3
    Son Mesaj: 12-12-2012, 23:06
  2. TÜrk gida sektÖrÜnÜn İhracat kapisi: Gida world food İstanbul 2012
    Marmara Bölgesi forum içinde, yazan duman93
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 17-07-2012, 16:53
  3. Ekmek Analiz Metotlari
    Un ve Unlu Mamüller forum içinde, yazan croht
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 28-06-2010, 16:34
  4. 27.8.2004 Tarih ve 25566 Sayılı R.G. GIDA VE GIDA LE TEMAS EDEN MADDE VE MALZEMELER
    HUKUKSAL SIKINTILARIMIZ VE HAKLARIMIZ forum içinde, yazan muratyilmaz_20
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 04-05-2009, 02:50
  5. GIDA MUHAFAZA METOTLARI
    Gıda Ambalaj ve Paketleme forum içinde, yazan Sorumlu Yönetici
    Yorum: 6
    Son Mesaj: 26-06-2007, 22:33

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed