1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    kero61 çevrimdışı Üyelik tarihi: 30.08.2010 Son online zamanı: 02.09.2010

    Mesajları
    15
    Konuları
    10
    Eklentileri
    9
    Kredisi
    455
    Harcanan
    0
    Kalan
    455

    Standart Gıda Analizleri


    Niçin Gıda Analizleri ?
    Sorunlar
    1. Olası sorunları önceden görmeye yarar (Resmi kontroller),
    2. Olası sorunları önlemeye yarar (Proses kontrol),
    3. Sorunları düzeltmeye yarar (Kalite kontrol) ,
    4. Sorunların nedenlerini bulmaya yarar ( Ar-Ge) ,
    5. Sistemin etkinligini dogrulamaya yarar (HACCP),
    Kalite-Fiyat
    1. Ürünün kalitesini-fiyatını belirlemeye yarar,
    (Kalite Kontrol, Satınalma, 3. taraf Lab.)
    2. Ürünün veya prosesin kalitesini ve güvenligini
    gelistirmeye yarar ( Ar-Ge)


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 4.39 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 60 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Gıda Analizleri
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan myilmaztekin
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 01.10.2017, 16:29
  2. Gıda Analizleri
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan aslan0629
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26.11.2014, 23:58
  3. Gıda Analizleri
    Perakende Sektörü forum içinde, yazan y.fidan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18.03.2014, 20:44
  4. Gıda Analizleri
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan nagehancoskun
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 08.07.2012, 21:35
  5. gıda analizleri..
    Kimyasal Analizler forum içinde, yazan ugurkayaardi
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 17.11.2009, 15:43

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed