Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    esraartan çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.03.2007 Son online zamanı: 03.05.2013

    Mesajları
    432
    Konuları
    68
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    712
    Harcanan
    0
    Kalan
    712

    Standart Gıda Endüstrisinde Kullanılan Yüksek Hidrostatik Basınç Sistemleri

    Gıda muhafazası, gıda maddelerinin mikrobiyal bozulmalara karşı korunması veya gıda güvenliğini tehdit edici unsurlara karşı korunması için yapılan sürekli bir mücadeledir. Daha besleyici, yüksek duyusal kalitede daha taze gıda ürünlerine artan müşteri talebinin karşılanması ve kabul edilebilir bir raf ömrü elde edebilmek için yapılan çalışmalar, son on yıllık dönemde, özellikle ısıl işlem içermeyen (non-thermal) inaktivasyon teknikleri üzerine yoğunlaşmıştır. Yapılan çalışmalarda; iyonize radyasyon, yüksek hidrostatik basınç (YHB), vurgulu elektrik alanı, yüksek basınç homejenizasyonu, UV ışınlama vb. inaktivasyon teknikleri incelenmektedir. Araştırmaların çoğu, YHB sistemleri ve uygulamaları üzerine yoğunlaşmış olup, bu makalede YHB sistemlerinin detaylı bir incelemesi yapılmıştır.

    Dosya Türü : pdf

    Şifre : "www.forumfood.net"
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 343.6 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 48 Kez






  2. #2
    Akın52 çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.02.2007 Son online zamanı: 24.10.2019

    Mesajları
    2360
    Konuları
    499
    Eklentileri
    144
    Kredisi
    7213
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Paylaşımın için teşekkürler esra


  3. #3
    turkoloji çevrimdışı Üyelik tarihi: 09.04.2007 Son online zamanı: 17.10.2008

    Mesajları
    585
    Konuları
    194
    Eklentileri
    23
    Kredisi
    1155
    Harcanan
    0
    Kalan
    1155
    Ellerin dert görmesin


  4. #4
    yekruye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yekruye çevrimdışı Üyelik tarihi: 09.05.2007 Son online zamanı: 28.04.2014

    Mesajları
    109
    Konuları
    5
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    gurur duyuyorum seninle...........


  5. #5
    Gülsel ŞEN çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.04.2007 Son online zamanı: 04.09.2013

    Mesajları
    3314
    Konuları
    890
    Eklentileri
    172
    Kredisi
    8614
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    sevgili okuldaşım süper bir paylaşım teşekkürler


  6. #6
    food32 çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.05.2007 Son online zamanı: 11.12.2014

    Mesajları
    61
    Konuları
    2
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    teşekkürler esra


  7. #7
    okanur çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.04.2007 Son online zamanı: 26.12.2014

    Mesajları
    37
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    harika..


  8. #8
    Fooder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fooder çevrimdışı Üyelik tarihi: 07.03.2007 Son online zamanı: 28.08.2012

    Mesajları
    337
    Konuları
    21
    Eklentileri
    9
    Kredisi
    470
    Harcanan
    0
    Kalan
    470
    teşekkürleer..


  9. #9
    sssensei çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.02.2007 Son online zamanı: 09.12.2010

    Mesajları
    2611
    Konuları
    54
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    763
    Harcanan
    0
    Kalan
    763
    çok saolll


  10. #10
    ozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ozi
    ozi çevrimdışı Üyelik tarihi: 05.05.2007 Son online zamanı: 03.01.2016

    Mesajları
    494
    Konuları
    73
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    705
    Harcanan
    0
    Kalan
    705
    teşekkürler


Sayfa 1/2 12 SonSon

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yüksek Hidrostatik Basınç Uygulamasının Sosis Üzerine Etkisi
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan sümeyyekrkt
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.03.2015, 17:13
  2. Yüksek Hidrostatik Basınç Uygulaması
    Makine, Alet ve Ekipmanlar forum içinde, yazan berat
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.11.2014, 14:03
  3. yüksek hidrostatik basınç uygulamasının meyve sularında kullanımı
    Meyve, Sebze ve Türevleri forum içinde, yazan lawless_9999
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.05.2013, 00:00
  4. Yüksek Hidrostatik Basınç Uygulamaları
    Üretimde Kullanılan Prosesler forum içinde, yazan zadrial
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.02.2010, 22:39
  5. Gıdalarda yüksek hidrostatik basınç uygulamaları
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan velibektas
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10.03.2009, 20:48

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed