3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen klemenjero

Konu: gıda işletmelerinde yer kaplamaları

  1. #1
    melekrdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    melekrdm çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.10.2011 Son online zamanı: 30.12.2020

    Mesajları
    14
    Konuları
    6
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    1
    Kalan
    104

    Standart gıda işletmelerinde yer kaplamaları

    arkadaşlar gıda işletmelerinde yer döşemeleri, kaplamaları nasıl olmalı? kodekste bu konuda bir bilgi mevcut mudur? unlu mamullerde uygun yer kaplaması nasıl olmalıdır?






  2. #2
    klemenjero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    klemenjero çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.07.2009 Son online zamanı: 16.12.2017

    Mesajları
    51
    Konuları
    10
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    262
    Harcanan
    0
    Kalan
    262
    Kodeksi bir yana bırakıp düz mantık olarak düşünürsek,
    ilk önce temizliğe uygun düz zemin malzemesi olması gerekli, iş güvenliği açısından kaymaz olanlar tercih edilmeli, unlu mamullerde büyük un çuvalları taşınacaksa transpaletin kırma ihtimaline karşı dayanıklı olmalı. ayrıca dolgu malzemesi olarak anti bakteriyel epoksi bazlı olanlar tercih edilmeli (weber ep800 kullanılabilir). zeminin duvarlar birleştiği yerler köşe değil, eğimli olmalı temizlik kolaylığı açısından.
    kolay gelsin.

    melekrdm bunu beğendi.

  3. #3
    meltemertan çevrimdışı Üyelik tarihi: 27.11.2014 Son online zamanı: 17.10.2016

    Mesajları
    11
    Konuları
    5
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    epoksi tüm bunların çöüzümüdür


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Gıda ve yem işletmelerinde çalıştırılması zorunlu meslek mensupları
    Mevzuat, Kanun, Yönetmelik, Tebliğ, TGK vs. forum içinde, yazan Sorumlu Yönetici
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 11.12.2019, 11:08
  2. Gıda işletmelerinde kullanılan ana hat renkleri
    Makine, Alet ve Ekipmanlar forum içinde, yazan mistisizm14
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 05.05.2015, 10:25
  3. gıda işletmelerinde rodent problemi ve mücadele yöntemleri
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan tuucee
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 15.12.2012, 11:01
  4. Yorum: 0
    Son Mesaj: 16.08.2008, 23:42
  5. gıda işletmelerinde kullanılan dezenfektanlar
    Gıda Katkı Maddeleri ve Temizlik Maddeleri forum içinde, yazan assolist26
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 15.04.2008, 22:34

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed