Sayfa 1/2 12 SonSon
299 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Gıda Kimyası

  1. Magnezyum

    Konu Bilgileri: alaraatik , 10.01.2021 18:20
    gida, magnezyum
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 93
    10.01.2021, 18:20 Son mesaja git
  2. Magnezyum

    Konu Bilgileri: alaraatik , 10.01.2021 18:12
    gida, magnezyum
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 35
    10.01.2021, 18:12 Son mesaja git
  3. Gıda biyokimyası-esmerleşme reaksiyonları

    Konu Bilgileri: nagihan123 , 30.08.2012 19:23
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 7,554
    22.04.2020, 00:57 Son mesaja git
  4. Sitrik Asit üretim prosesi

    Konu Bilgileri: mit2000tr , 09.04.2009 19:12
    2 Sayfa
    1 2
    • Yorum: 11
    • Görüntüleme: 15,150
    08.11.2018, 15:35 Son mesaja git
  5. Karbonhidratlar (kısaca)

    Konu Bilgileri: aylinaylin , 01.08.2018 17:15
    gıda kimyası, karbonhidrat
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,662
    01.08.2018, 17:15 Son mesaja git
  6. Önemli Vitaminler

    Konu Bilgileri: Emre Altınay , 05.03.2018 20:42
    vitaminler, önemli
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,739
    05.03.2018, 20:42 Son mesaja git
  7. Sakarya Üniversitesi Gida Kimyasi Ders Notları

    Konu Bilgileri: MrSari , 21.10.2011 20:37
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 12,125
    02.01.2018, 18:58 Son mesaja git
  8. Post Lipitler

    Konu Bilgileri: aydo87 , 15.08.2017 01:11
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,496
    15.08.2017, 01:11 Son mesaja git
  9. Renk Maddeleri

    Konu Bilgileri: seyma h , 03.08.2017 14:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,341
    03.08.2017, 14:47 Son mesaja git
  10. Mineraller

    Konu Bilgileri: seyma h , 03.08.2017 14:40
    gida, mineraller
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,130
    03.08.2017, 14:40 Son mesaja git
  11. Post Food chemistry ouiz 1

    Konu Bilgileri: Sumeyrak , 17.03.2017 17:41
    chemistry, food
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,991
    17.03.2017, 17:41 Son mesaja git
  12. Gıda Kimyası Ders Notları

    Konu Bilgileri: kemalstr , 06.02.2017 19:08
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,050
    06.02.2017, 19:08 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,273
    03.02.2017, 13:17 Son mesaja git
  13. Proteolitik Enzimler

    Konu Bilgileri: mervecinar03 , 01.01.2017 22:20
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,687
    01.01.2017, 22:20 Son mesaja git
  14. Amilazlar

    Konu Bilgileri: mervecinar03 , 01.01.2017 21:37
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,258
    01.01.2017, 21:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,627
    16.12.2016, 12:03 Son mesaja git
  15. gıda kimyası staj defteri coca cola

    Konu Bilgileri: alia66700 , 21.07.2016 09:26
    gıda, kimyası
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,324
    10.10.2016, 12:58 Son mesaja git
  16. Gıdalarda Kolloidal Yapılar

    Konu Bilgileri: craliy , 01.05.2016 21:36
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,801
    01.05.2016, 21:36 Son mesaja git
  17. şeker fabrikası

    Konu Bilgileri: sinya , 19.03.2016 16:59
    fabrikası, şeker
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,833
    19.03.2016, 16:59 Son mesaja git
  18. Laboratory Analysis of Milk and Dairy Products

    Konu Bilgileri: kimkos , 10.02.2016 21:50
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,553
    10.02.2016, 21:50 Son mesaja git
  19. Biyojenik Aminler

    Konu Bilgileri: aydinoz , 30.12.2015 09:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,841
    30.12.2015, 09:29 Son mesaja git
  20. Nişastanın Modifikasyonu (Sunum)

    Konu Bilgileri: ableange , 11.12.2015 11:58
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,449
    11.12.2015, 11:58 Son mesaja git
  21. Food Lipits

    Konu Bilgileri: Tuba Köklü , 11.11.2015 10:38
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,651
    11.11.2015, 10:38 Son mesaja git
  22. Klordioksit

    Konu Bilgileri: foodnk , 24.10.2015 12:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,889
    24.10.2015, 12:04 Son mesaja git
  23. Süper Kritik Akışkan

    Konu Bilgileri: emine.ates2 , 22.10.2015 11:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,523
    22.10.2015, 11:59 Son mesaja git
  24. Probiyotikler ve Prebiyotikler

    Konu Bilgileri: zeynepozturk , 09.10.2015 19:37
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,752
    09.10.2015, 19:37 Son mesaja git
  25. Protein Tayini Yöntemleri

    Konu Bilgileri: merveeee , 16.09.2015 17:26
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,046
    16.09.2015, 17:26 Son mesaja git
  26. Kimya Laboratuarı (ingilizce)

    Konu Bilgileri: mrvfoodengineer , 02.09.2015 17:17
    kimya, laboratuarı
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,533
    02.09.2015, 17:17 Son mesaja git
  27. Mİneraller

    Konu Bilgileri: Tuba Köklü , 29.07.2015 13:21
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,630
    29.07.2015, 13:21 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,944
    21.06.2015, 19:22 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 4,965
    07.04.2015, 16:45 Son mesaja git
  28. Sitrik Asit Tarihçesi ve Üretimi

    Konu Bilgileri: gıda_mühendisi , 22.03.2015 13:35
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,773
    22.03.2015, 13:35 Son mesaja git
  29. Gıda Biyokimyası Giriş

    Konu Bilgileri: gazeteibrahim , 21.03.2015 15:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,917
    21.03.2015, 15:23 Son mesaja git
  30. Oksidasyon, Serbest Radikal, Antioksidanlar

    Konu Bilgileri: Sinemis93 , 23.02.2015 22:40
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,767
    23.02.2015, 22:40 Son mesaja git
  31. Vitaminler

    Konu Bilgileri: gzdgrbz , 07.12.2014 13:00
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,208
    07.12.2014, 13:00 Son mesaja git
  32. Arrow Toz Vitamin Üretim Yöntemi

    Konu Bilgileri: sonkahraman , 30.09.2009 11:54
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2,900
    01.12.2014, 15:20 Son mesaja git
  33. Kimya Lab Sheet

    Konu Bilgileri: tomcruse , 24.10.2014 18:53
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,205
    24.10.2014, 18:53 Son mesaja git
  34. Lightbulb Balda Hidroksimetil Furfurol (HMF) Tayini

    Konu Bilgileri: baharelcicek , 13.10.2014 18:01
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,189
    13.10.2014, 18:01 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 8,198
    13.10.2014, 17:52 Son mesaja git
  35. Carbohyrates

    Konu Bilgileri: zeynepselin , 21.09.2014 18:25
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,690
    21.09.2014, 18:25 Son mesaja git
  36. gıda kimyası

    Konu Bilgileri: zsinan , 27.08.2014 17:18
    gıda, kimyası
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,927
    27.08.2014, 17:18 Son mesaja git
  37. Alerjen Nedir?

    Konu Bilgileri: mahmutgsb , 03.08.2014 06:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,151
    03.08.2014, 06:24 Son mesaja git
  38. Fitokimyasal ve Nütrasötik

    Konu Bilgileri: powerx , 08.07.2014 21:08
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,245
    08.07.2014, 21:08 Son mesaja git
  39. Aromayı nasıl yaparım

    Konu Bilgileri: Denizli , 29.05.2014 10:50
    gida, nasıl
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,085
    29.05.2014, 10:50 Son mesaja git
  40. Nişasta jelatinizasyonu ve çirişlenme (Sunum)

    Konu Bilgileri: omerhattab , 17.03.2008 20:48
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 8,576
    20.04.2014, 09:54 Son mesaja git
  41. Su Aktivitesi

    Konu Bilgileri: veysel sefa , 19.03.2014 16:49
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,648
    19.03.2014, 16:49 Son mesaja git
  42. Pigment Degradasyonu

    Konu Bilgileri: Özge OYBAK , 06.03.2014 15:57
    gida, pigment
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,888
    06.03.2014, 15:57 Son mesaja git
  43. Nişastanın Retrogradasyonu

    Konu Bilgileri: theowl , 03.05.2012 18:01
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 16,913
    21.02.2014, 09:14 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,074
    06.01.2014, 18:47 Son mesaja git
  44. Sensory Attributes

    Konu Bilgileri: dilaraevren , 11.12.2013 15:32
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,605
    11.12.2013, 15:32 Son mesaja git
  45. Antioksidanlar Sunumu

    Konu Bilgileri: zynb , 12.11.2013 00:22
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,797
    12.11.2013, 00:22 Son mesaja git
  46. Genel Kimya Laboratuvar Deneyleri ve Labsheetler

    Konu Bilgileri: onurpak27 , 24.08.2013 08:52
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,721
    24.08.2013, 08:52 Son mesaja git
  47. Cool gliseritler

    Konu Bilgileri: bht , 07.06.2013 16:15
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,976
    bht
    07.06.2013, 16:15 Son mesaja git
  48. Proteinler

    Konu Bilgileri: eliferdem , 25.05.2013 12:45
    gida, proteinler
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,235
    25.05.2013, 12:45 Son mesaja git
  49. Genel Kimya Laboratuar Deneyleri

    Konu Bilgileri: sgurdas , 03.05.2013 10:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,683
    03.05.2013, 10:24 Son mesaja git
  50. Post Flavor Chemistry

    Konu Bilgileri: basakozdere , 29.04.2013 17:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,669
    29.04.2013, 17:47 Son mesaja git
  51. Balda ticari glikozun

    Konu Bilgileri: ganiyusuf , 29.03.2013 15:20
    balda, ticari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,818
    29.03.2013, 15:20 Son mesaja git
  52. Gıda Biyokimyası

    Konu Bilgileri: heromajezik , 11.12.2011 15:22
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 3,962
    06.03.2013, 21:47 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,846
    19.02.2013, 00:34 Son mesaja git
  53. Protein Su İnteraksiyonları

    Konu Bilgileri: AHUDUDUAGACI , 08.02.2013 12:28
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,876
    08.02.2013, 12:28 Son mesaja git
  54. Gıdalarda Maillard Reaksiyonları

    Konu Bilgileri: AHUDUDUAGACI , 08.02.2013 12:26
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,758
    08.02.2013, 12:26 Son mesaja git
  55. Red face kuru gıdada kimyasal analizler

    Konu Bilgileri: pkz06 , 28.12.2012 09:23
    analizler, gida, gıdada, kimyasal, kuru
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,901
    28.12.2012, 09:23 Son mesaja git
  56. Post Proteinler

    Konu Bilgileri: mhrzkn , 05.12.2012 11:50
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,771
    05.12.2012, 11:50 Son mesaja git
  57. Gıdalarla Gelen Kimyasal Tehlikeler

    Konu Bilgileri: baymert , 02.12.2012 21:03
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,239
    02.12.2012, 21:03 Son mesaja git
  58. Biyoteknoloji - Nükleik Asitler

    Konu Bilgileri: mesuttolan19 , 25.09.2011 12:28
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,148
    22.11.2012, 12:10 Son mesaja git
  59. Antioksidanlar

    Konu Bilgileri: gzmsncn , 17.04.2012 15:29
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,086
    22.11.2012, 12:06 Son mesaja git
  60. Yemlerde ham besİn madde analİzlerİ

    Konu Bilgileri: osmannalbant , 12.11.2012 12:40
    analİzlerİ, besın, gida, ham, madde, yemlerde
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,174
    12.11.2012, 12:40 Son mesaja git
  61. Arpa ve Bira

    Konu Bilgileri: ezgitt , 16.10.2012 15:25
    arpa, bira, gida
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,946
    16.10.2012, 15:25 Son mesaja git
  62. Enzimler

    Konu Bilgileri: memetcicek , 14.10.2012 12:33
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,189
    14.10.2012, 12:33 Son mesaja git
  63. Suda Sertlik Tayini

    Konu Bilgileri: nagihan123 , 30.08.2012 19:36
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,026
    30.08.2012, 19:36 Son mesaja git
  64. palu içme suyu final

    Konu Bilgileri: cehennem2005 , 26.08.2012 17:23
    dergisi, final, gida, haberleri, içme, ilanlari, mühendisligi, palu, sektörü, suyu, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,740
    26.08.2012, 17:23 Son mesaja git
  65. Biyokimya (genel)

    Konu Bilgileri: cap , 25.08.2012 22:18
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,350
    cap
    25.08.2012, 22:18 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,068
    02.08.2012, 14:18 Son mesaja git
  66. Zülallar (Proteinler - Azerice)

    Konu Bilgileri: elmir , 20.07.2012 19:14
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,488
    20.07.2012, 19:14 Son mesaja git
  67. Vitaminler

    Konu Bilgileri: foodman34 , 06.07.2012 15:01
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,825
    06.07.2012, 15:01 Son mesaja git
  68. Mineraller

    Konu Bilgileri: foodman34 , 06.07.2012 14:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,794
    06.07.2012, 14:59 Son mesaja git
  69. Lipitler

    Konu Bilgileri: foodman34 , 06.07.2012 14:57
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,429
    06.07.2012, 14:57 Son mesaja git
  70. Karbonhidratlar

    Konu Bilgileri: foodman34 , 06.07.2012 14:55
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,148
    06.07.2012, 14:55 Son mesaja git
  71. Gıda kongresinden

    Konu Bilgileri: fatmason , 28.06.2012 10:48
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kongresinden, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,651
    28.06.2012, 10:48 Son mesaja git
  72. Biyojen Aminler Ve Önemi

    Konu Bilgileri: gomez086 , 12.06.2012 08:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,452
    12.06.2012, 08:47 Son mesaja git
  73. squalen

    Konu Bilgileri: yeon , 28.05.2012 14:30
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, squalen, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,093
    28.05.2012, 14:30 Son mesaja git
  74. Hücre

    Konu Bilgileri: cihadcetin06 , 14.05.2012 00:58
    dergisi, gida, haberleri, hücre, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,603
    14.05.2012, 00:58 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,187
    06.05.2012, 14:07 Son mesaja git
  75. Akrilamid ve Gıdalarda Bulunuşu

    Konu Bilgileri: lionserdar , 06.05.2012 14:00
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,155
    06.05.2012, 14:00 Son mesaja git
  76. Gıda Katkı Maddeleri

    Konu Bilgileri: osman , 01.05.2012 16:18
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,060
    01.05.2012, 16:18 Son mesaja git
  77. Protein Saflaştırma (Kromatografik Teknikler)

    Konu Bilgileri: pervin , 31.01.2012 16:34
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 5,239
    07.04.2012, 12:58 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,188
    18.03.2012, 23:19 Son mesaja git
  78. Enerjinin Fermentasyonla Kazanılması

    Konu Bilgileri: muratdogan , 18.03.2012 19:44
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,905
    18.03.2012, 19:44 Son mesaja git
  79. Gıda Toksikolojisi Ders Notları (OMÜ)

    Konu Bilgileri: enderun , 17.03.2012 19:00
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 6,614
    17.03.2012, 19:00 Son mesaja git
  80. Post vitaminler

    Konu Bilgileri: cato , 12.03.2012 01:09
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,003
    12.03.2012, 01:09 Son mesaja git
  81. Kinesthetics or Texture

    Konu Bilgileri: izmirfood , 10.03.2012 23:35
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,829
    10.03.2012, 23:35 Son mesaja git
  82. Lipoproteinler

    Konu Bilgileri: beco00 , 28.02.2012 15:20
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,909
    28.02.2012, 15:20 Son mesaja git
  83. nişastanın enzimatik yolla analizi

    Konu Bilgileri: nurelif , 25.02.2012 11:14
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4,693
    25.02.2012, 11:14 Son mesaja git
  84. balda HMF oluşumu

    Konu Bilgileri: glsmbkr , 22.02.2012 09:35
    balda, dergisi, gida, haberleri, hmf, ilanlari, mühendisligi, oluşumu, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,790
    22.02.2012, 09:35 Son mesaja git
  85. Toxins in food

    Konu Bilgileri: candas2002 , 19.02.2012 18:04
    dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, toxins, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,809
    19.02.2012, 18:04 Son mesaja git
  86. Sinigrin

    Konu Bilgileri: altar17 , 15.02.2012 06:40
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,455
    15.02.2012, 06:40 Son mesaja git
  87. Çay Yapraklarından Kafein Ekstraksiyonu (İng.)

    Konu Bilgileri: selimhaki , 11.02.2012 13:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,358
    11.02.2012, 13:59 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,210
    30.01.2012, 14:46 Son mesaja git
  88. Yağ Asitleri, Esansiyel Yağ Asitleri, Omega 3

    Konu Bilgileri: mayca , 08.01.2012 22:06
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,329
    08.01.2012, 22:06 Son mesaja git
  89. Yağ Asitleri

    Konu Bilgileri: mayca , 08.01.2012 21:56
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,347
    08.01.2012, 21:56 Son mesaja git
  90. Gıda kimyası modülü

    Konu Bilgileri: YASİNOYMAN , 02.01.2012 18:34
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kimyası, modülü, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,541
    02.01.2012, 18:34 Son mesaja git
  91. enzim teknolojisi

    Konu Bilgileri: baydilek , 13.12.2011 01:07
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,576
    13.12.2011, 01:07 Son mesaja git
  92. Gel electrophoresis of proteins

    Konu Bilgileri: orhanvegs , 06.12.2011 14:22
    dergisi, electrophoresis, gel, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, proteins, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,728
    06.12.2011, 14:22 Son mesaja git
  93. Post Elzem Aminoasitler

    Konu Bilgileri: busra838 , 06.12.2011 11:14
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 26,138
    06.12.2011, 11:14 Son mesaja git
  94. nişasta üretimi enerji-kütle denkliği

    Konu Bilgileri: 198947 , 05.12.2011 14:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4,825
    05.12.2011, 14:24 Son mesaja git
  95. carbohydrate

    Konu Bilgileri: ademircan.91 , 29.11.2011 12:36
    carbohydrate, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,022
    29.11.2011, 12:36 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,942
    28.11.2011, 17:20 Son mesaja git
  96. Post Besin Lifi

    Konu Bilgileri: busra838 , 12.11.2011 18:32
    besin, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, lifi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,892
    27.11.2011, 14:28 Son mesaja git
  97. enzyme kinetics practice problems

    Konu Bilgileri: ademircan.91 , 27.11.2011 00:21
    dergisi, enzyme, gida, haberleri, ilanlari, kinetics, mühendisligi, practice, problems, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,867
    27.11.2011, 00:21 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 5,384
    20.11.2011, 11:18 Son mesaja git
  98. Emülsiyonlar

    Konu Bilgileri: hzl , 16.11.2011 09:51
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2,203
    hzl
    16.11.2011, 15:01 Son mesaja git
  99. Gıda kimyası

    Konu Bilgileri: Cracker , 11.11.2011 21:50
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,530
    11.11.2011, 21:50 Son mesaja git
  100. Karbonhidratlar

    Konu Bilgileri: Cracker , 11.11.2011 21:22
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,985
    11.11.2011, 21:22 Son mesaja git
  101. zeytin analizleri

    Konu Bilgileri: dlbrcm , 04.11.2011 13:56
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, zeytin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,581
    04.11.2011, 13:56 Son mesaja git
  102. Post Proteinler

    Konu Bilgileri: mbyrktr , 01.11.2011 20:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,822
    01.11.2011, 20:04 Son mesaja git
  103. Smile Makro Mineraller

    Konu Bilgileri: murat1987 , 25.10.2011 01:00
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,420
    25.10.2011, 01:01 Son mesaja git
  104. Kjeldahl metodu ile protein tayini

    Konu Bilgileri: ukur , 20.10.2011 01:05
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 5,134
    20.10.2011, 01:05 Son mesaja git
  105. Peynirde Asitlik Tayini

    Konu Bilgileri: BAYMEDİKAL , 12.10.2011 10:34
    asitlik, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, peynirde, sektörü, tayini, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4,714
    12.10.2011, 10:34 Son mesaja git
  106. ext. yağ asitliği tayini

    Konu Bilgileri: tusunami1234 , 11.10.2011 13:16
    ext.yağ asitliği
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,362
    11.10.2011, 13:16 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,429
    11.10.2011, 13:14 Son mesaja git
  107. gluten tayini

    Konu Bilgileri: tusunami1234 , 11.10.2011 13:13
    gluten
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,188
    11.10.2011, 13:13 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,906
    30.06.2011, 16:00 Son mesaja git
  108. Saponİnler

    Konu Bilgileri: oflufuk , 30.06.2011 15:43
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, saponİnler, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,003
    30.06.2011, 15:43 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,414
    14.05.2011, 00:37 Son mesaja git
  109. Gıda Kimyası

    Konu Bilgileri: engnblgn , 16.04.2011 18:06
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 10,981
    16.04.2011, 18:06 Son mesaja git
  110. Gıda Biyokimyası Ders Notları

    Konu Bilgileri: senator38 , 13.04.2011 21:28
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,296
    13.04.2011, 21:28 Son mesaja git
  111. Yağlı Gıdalarda Pestisit Analizleri

    Konu Bilgileri: synergicx , 06.04.2011 23:32
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,396
    06.04.2011, 23:32 Son mesaja git
  112. Carbonhydrates

    Konu Bilgileri: esr , 27.03.2011 19:05
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,865
    esr
    27.03.2011, 19:05 Son mesaja git
  113. Thumbs up elektrokimyasal kaplama animasyonlu gösterimi

    Konu Bilgileri: kimya.s , 25.03.2011 20:58
    elektrokimya, kaplama, korozyon
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4,264
    25.03.2011, 20:58 Son mesaja git
  114. Emülsiyonlar

    Konu Bilgileri: ertugay , 23.03.2011 08:18
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,813
    23.03.2011, 08:18 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,112
    18.03.2011, 10:10 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,168
    18.03.2011, 09:37 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,774
    18.03.2011, 09:31 Son mesaja git
  115. Besinlerde Tekstür

    Konu Bilgileri: gmcihankaya , 14.03.2011 09:09
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,415
    14.03.2011, 09:09 Son mesaja git
  116. Gıda Biyokimyası

    Konu Bilgileri: prokain42 , 04.03.2011 22:41
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,544
    05.03.2011, 01:10 Son mesaja git
  117. IFU METHODLAR - IFU2 - Ethanol GC rev.

    Konu Bilgileri: bohemian84 , 23.02.2011 08:33
    dergisi, ethanol, gida, haberleri, ifu, ifu2, ilanlari, methodlar, mühendisligi, rev., sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,872
    23.02.2011, 08:33 Son mesaja git
  118. Thumbs up Karbonhidratlar

    Konu Bilgileri: prokain42 , 06.02.2011 15:15
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,255
    06.02.2011, 15:15 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,147
    28.01.2011, 22:47 Son mesaja git
  119. Gıda Kimyası Enzimler

    Konu Bilgileri: semihkanatlar , 23.01.2011 15:18
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,663
    23.01.2011, 15:18 Son mesaja git
  120. Besin Kimyası

    Konu Bilgileri: mutlu_rmzn , 14.01.2011 18:27
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,489
    14.01.2011, 18:27 Son mesaja git
  121. Cool Tahil bazli gidalarda akrİlamİd

    Konu Bilgileri: omer11353 , 13.01.2011 15:46
    akrİlamİd
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,215
    13.01.2011, 17:30 Son mesaja git
  122. Vitaminler

    Konu Bilgileri: krhn , 08.11.2010 08:58
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,980
    06.01.2011, 20:35 Son mesaja git
  123. Lightbulb Su ve Fonksiyonları

    Konu Bilgileri: callaci , 29.12.2010 18:20
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,293
    29.12.2010, 18:20 Son mesaja git
  124. food chem

    Konu Bilgileri: bunyamin-027 , 11.11.2010 14:27
    chem, dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,910
    11.11.2010, 14:27 Son mesaja git
  125. Süt ve Kremada Asitlik Tayini

    Konu Bilgileri: sss , 15.10.2010 19:02
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,981
    sss
    15.10.2010, 19:02 Son mesaja git
  126. aminoasitlerin yapısı

    Konu Bilgileri: nittahales , 15.10.2010 10:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,143
    15.10.2010, 10:04 Son mesaja git
  127. instrumentation for fermentation

    Konu Bilgileri: ibrahim1453 , 13.10.2010 14:43
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,733
    13.10.2010, 14:43 Son mesaja git
  128. Cell Growth

    Konu Bilgileri: gıdacı06 , 11.10.2010 18:30
    cell, dergisi, gida, growth, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,780
    11.10.2010, 18:30 Son mesaja git
  129. Enzim Kinetiği

    Konu Bilgileri: gıdacı06 , 11.10.2010 18:24
    dergisi, enzim, gida, haberleri, ilanlari, kinetiği, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,410
    11.10.2010, 18:24 Son mesaja git
  130. Enzyme Kinetics

    Konu Bilgileri: gıdacı06 , 11.10.2010 18:20
    dergisi, enzyme, gida, haberleri, ilanlari, kinetics, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,835
    11.10.2010, 18:20 Son mesaja git
  131. hmf

    Konu Bilgileri: Kübraaa , 25.09.2010 19:33
    bal, hmf
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,523
    25.09.2010, 19:33 Son mesaja git
  132. Taşındı: 18001 ohsas iş sağlığı ve güvenliği standardı

    Konu Bilgileri: s.simsek34 , 16.09.2010 11:43
    18001, dergisi, gida, güvenliği, haberleri, ilanlari, mühendisligi, ohsas, sağlığı, sektörü, standardı, videolari
    •  
    •  
  133. Yağların sindirimi

    Konu Bilgileri: tkn , 17.08.2010 12:44
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, sindirimi, videolari, yağların
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,890
    tkn
    17.08.2010, 12:44 Son mesaja git
  134. Gıda Endüstrisinde Nanoteknoloji Uygulamaları

    Konu Bilgileri: slmytl , 25.07.2010 22:51
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,467
    25.07.2010, 22:51 Son mesaja git
  135. Arrow vitamin nedir ....

    Konu Bilgileri: croht , 23.05.2010 15:48
    vitamin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,775
    23.05.2010, 15:48 Son mesaja git
  136. Nükleer Magnetik Rezonans Spektroskopisi

    Konu Bilgileri: bluehobbys , 30.04.2010 13:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,665
    30.04.2010, 13:23 Son mesaja git
  137. Biyokimya özeti...

    Konu Bilgileri: 001 , 24.04.2010 20:20
    biyokimya, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, özeti...
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,136
    001
    24.04.2010, 20:20 Son mesaja git
  138. maillard reaksiyonu

    Konu Bilgileri: cevdet emektaş , 22.03.2010 16:01
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, maillard, mühendisligi, reaksiyonu, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,793
    22.03.2010, 16:01 Son mesaja git
  139. Lipitler

    Konu Bilgileri: callaci , 15.03.2010 17:38
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,881
    15.03.2010, 17:38 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,217
    14.03.2010, 17:02 Son mesaja git
  140. organic lab.

    Konu Bilgileri: exeren , 09.03.2010 16:45
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,759
    09.03.2010, 16:45 Son mesaja git
  141. food systems

    Konu Bilgileri: exeren , 09.03.2010 16:43
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,739
    09.03.2010, 16:43 Son mesaja git
  142. cellulose

    Konu Bilgileri: omerhattab , 06.03.2010 02:53
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,818
    06.03.2010, 02:53 Son mesaja git
  143. Gıda Kimyası tüm ders notları (meü)

    Konu Bilgileri: xrayvision , 08.12.2009 12:47
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 10,267
    12.02.2010, 23:53 Son mesaja git
  144. NMR Spektroskopisi

    Konu Bilgileri: bsvr , 28.01.2010 16:06
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 4,795
    29.01.2010, 12:35 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,690
    19.01.2010, 10:49 Son mesaja git
  145. Thumbs up AMİNO ASİTLER ,PEPTİTLER ve PROTEİNLER

    Konu Bilgileri: filiz özgüç , 19.01.2010 10:44
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,251
    19.01.2010, 10:44 Son mesaja git
  146. Thumbs up En önemli katki maddeleri gruplari

    Konu Bilgileri: filiz özgüç , 08.01.2010 12:54
    dergisi, gida, gruplari, haberleri, ilanlari, katki, maddeleri, mühendisligi, sektörü, videolari, önemli
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,143
    08.01.2010, 22:23 Son mesaja git
  147. Sitrik asit fermentasyonu

    Konu Bilgileri: besinkimyasi , 11.10.2008 23:20
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 3,596
    02.12.2009, 17:18 Son mesaja git
  148. Doğada Bulunan Renk Pigmentleri

    Konu Bilgileri: enas57 , 11.11.2009 14:12
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,804
    11.11.2009, 14:12 Son mesaja git
  149. Mersin Üni-Gıda Kimyası Ders Notu-1

    Konu Bilgileri: cedric33 , 17.10.2009 12:39
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 5,263
    17.10.2009, 12:39 Son mesaja git
  150. Laktuloz prebiyotik

    Konu Bilgileri: mtkurt , 14.10.2009 14:43
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,371
    14.10.2009, 14:43 Son mesaja git
  151. Gıdalarda Biyojen Aminler

    Konu Bilgileri: gıdacı06 , 06.10.2009 22:14
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,163
    06.10.2009, 22:14 Son mesaja git
  152. Arrow Vitaminler/Yağda çözünen vitaminler(ADEK)

    Konu Bilgileri: nimfi , 27.09.2009 20:56
    adek., vitaminler
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,381
    27.09.2009, 20:56 Son mesaja git
  153. Glikoliz...

    Konu Bilgileri: Uğur MARANGOZ , 27.09.2007 08:31
    dergisi, gida, glikoliz..., haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 5,246
    21.09.2009, 12:26 Son mesaja git
  154. Food Chemistry and Analysis

    Konu Bilgileri: atomesbio , 17.09.2009 15:09
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,074
    17.09.2009, 15:09 Son mesaja git
  155. nişastanın jelleşmesi ve modifikasyonu

    Konu Bilgileri: foreverfood , 05.05.2009 14:50
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, jelleşmesi, modifikasyonu, mühendisligi, nişastanın, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 8,085
    05.05.2009, 14:50 Son mesaja git
  156. nişasta

    Konu Bilgileri: foreverfood , 05.05.2009 14:47
    nişasta
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,539
    05.05.2009, 14:47 Son mesaja git
  157. Alfa amilaz

    Konu Bilgileri: enermax , 10.04.2009 20:12
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3,796
    04.05.2009, 16:12 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,108
    20.04.2009, 15:35 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,034
    27.03.2009, 12:02 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,200
    27.03.2009, 12:00 Son mesaja git
  158. Nükleik Asitler Sunum

    Konu Bilgileri: rebellious07 , 23.03.2009 01:27
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,896
    23.03.2009, 01:27 Son mesaja git
  159. Vitaminler ve Mineraller Sunum

    Konu Bilgileri: rebellious07 , 23.03.2009 01:18
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,708
    23.03.2009, 01:18 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,115
    21.03.2009, 19:37 Son mesaja git
  160. Post Süt lipidleri hakkında bir sunum

    Konu Bilgileri: burhanakar , 21.03.2009 19:31
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,845
    21.03.2009, 19:31 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,120
    16.03.2009, 14:12 Son mesaja git
  161. Selüloz, gamlar, pektin ve lifler

    Konu Bilgileri: gmserdartohma , 16.03.2009 12:38
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,833
    16.03.2009, 12:38 Son mesaja git
  162. Enzimler

    Konu Bilgileri: gıda2008 , 14.03.2009 15:44
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,023
    14.03.2009, 15:44 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,150
    13.03.2009, 20:23 Son mesaja git
  163. biotechnolog

    Konu Bilgileri: miko , 11.03.2009 15:19
    biotechnolog
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,761
    11.03.2009, 15:19 Son mesaja git
  164. kimyasal cihazların kullanımı (kromotografi...)

    Konu Bilgileri: lsfahmet , 06.03.2009 16:21
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,826
    06.03.2009, 16:21 Son mesaja git
  165. karbonhidratlar

    Konu Bilgileri: efgh12 , 05.03.2009 00:42
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,855
    05.03.2009, 00:42 Son mesaja git
  166. protein nedir ?proteinli besinler...

    Konu Bilgileri: jansuu89 , 01.03.2009 14:05
    ?proteinli, besinler..., dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, nedir, protein, sektörü, videolari
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,285
    01.03.2009, 14:14 Son mesaja git
  167. Besin Kimyası Ders Notları...

    Konu Bilgileri: Baldassare , 01.03.2009 08:38
    besin, dergisi, ders, gida, haberleri, ilanlari, kimyası, mühendisligi, notları..., sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 6,351
    01.03.2009, 08:38 Son mesaja git
  168. aminoasitler

    Konu Bilgileri: qqqzrep , 23.02.2009 16:22
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,071
    23.02.2009, 16:22 Son mesaja git
  169. lipidler

    Konu Bilgileri: qqqzrep , 23.02.2009 13:15
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,822
    23.02.2009, 13:15 Son mesaja git
  170. proteinler ve enzimler

    Konu Bilgileri: qqqzrep , 23.02.2009 13:13
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,160
    23.02.2009, 13:13 Son mesaja git
  171. karbonhidratlar

    Konu Bilgileri: qqqzrep , 21.02.2009 22:33
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,829
    21.02.2009, 22:33 Son mesaja git
  172. su biyokimyası

    Konu Bilgileri: qqqzrep , 21.02.2009 22:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,201
    21.02.2009, 22:24 Son mesaja git

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed