3 sonuçtan 1 ile 3 arası
-
07.06.2017, 10:49 #1
Üyelik tarihi: 07.06.2017 Son online zamanı: 08.06.2017
- Mesajları
- 1
- Konuları
- 1
- Eklentileri
- 0
- Kredisi
- 5
- Harcanan
- 0
- Kalan
- 5
Gıda Maddelerinin Dış kolilerinde Bulunması Gereken Bilgiler Nelerdir.
Merhaba,
Gıda maddelerinin konulduğu dış kolilerde bulunması gereken zorunlu bilgiler hakkında bilgisi olan var mı? Fason ürünler için farklı bilgiler vermek gerekiyor mu?
şimdiden teşekkürler
-
16.10.2017, 20:35 #2
Üyelik tarihi: 21.03.2010 Son online zamanı: 10.02.2020
- Mesajları
- 14
- Konuları
- 11
- Eklentileri
- 5
- Kredisi
- 255
- Harcanan
- 20
- Kalan
- 235
(8) Gıda işletmecileri bu maddenin yedinci fıkrasına bakılmaksızın, 9 uncu maddenin birinci fıkrasının (a), (e), (f) ve (g) bentlerinde belirtilen bilgilerin, hazır ambalajlı gıdaların piyasaya arz edildiği dış ambalaj üzerinde de yer almasını sağlar. Bu bilgiler hazır ambalajlı gıdanın ambalajı veya etiketi üzerinde bulunuyorsa ve dış ambalajdan açık bir şekilde ve kolayca görülebiliyorsa, bilgilerin dış ambalajda tekrar belirtilmesine gerek yoktur.(9) Son tüketiciye veya toplu tüketim yerlerine yönelik olmayan bir gıdayı diğer gıda işletmecilerine arz eden gıda işletmecileri, bu işletmecilere, bu maddenin ikinci fıkrasında yer alan sorumlulukların yerine getirilmesi gerektiğinde, yeterli bilginin sağlandığını garanti ederler.
a) Gıdanın adı.e) Tavsiye edilen tüketim tarihi veya son tüketim tarihi.f) Özel muhafaza ve/veya kullanım koşulları.
g) 8 inci maddenin birinci fıkrasında bahsedilen gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
-
10.05.2019, 09:49 #3
arkadaşlar
gıda etiketleme ile alakalı prosedür yada talimat var mı? paylaşabilir misiniz?
Advertising
Advertising
Benzer Konular
-
Corona Sonrası Turizm Tesislerinin Alması Gereken Önlem ve Belgeler Nelerdir?
Turizm forum içinde, yazan BLACKEAGLE-BJKYorum: 10Son Mesaj: 05.07.2020, 13:11 -
Gıda ambalajında bulunması gereken bılgıler.
Gıda Ambalaj ve Paketleme forum içinde, yazan emotion_83Yorum: 18Son Mesaj: 10.05.2019, 09:59 -
Etlik Piliç (Broiler) Yetiştiriciliğinde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir?
Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan kubilaytavukYorum: 0Son Mesaj: 16.03.2015, 09:09 -
İşletmelerde Bulunması Gereken Özellkiler
Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan tuceeeYorum: 0Son Mesaj: 21.12.2009, 22:15 -
yemek fabrikasında bulunması gereken bölümler
Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan mentolYorum: 5Son Mesaj: 22.03.2008, 21:23
Yer imleri