Sayfa 1/3 123 SonSon
457 konu var - 1 ile 200 arası gösteriyor

Forum: Gıda Mikrobiyolojisi

  1. Maya Küf

    Konu Bilgileri: C5n , 14.09.2020 22:10
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 404
    C5n
    14.09.2020, 22:10 Son mesaja git
  2. Biyoreaktörler ve Gıda Sanayinde Kullanımları

    Konu Bilgileri: Umuty , 10.12.2011 19:37
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 6,693
    22.06.2020, 13:58 Son mesaja git
  3. İndikatör Mikroorganizmalar

    Konu Bilgileri: aknskn , 02.06.2020 19:23
    indikatör, mikroorganizmalar
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 227
    02.06.2020, 19:23 Son mesaja git
  4. Koliform Bakteriler

    Konu Bilgileri: elifaltungok , 03.05.2020 21:45
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 320
    03.05.2020, 21:45 Son mesaja git
  5. Mutfak içi panoları için hijyen notları

    Konu Bilgileri: gülseker , 18.07.2018 16:05
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 3,935
    13.08.2018, 19:33 Son mesaja git
  6. Salmonella enfeksiyonları

    Konu Bilgileri: gülseker , 18.07.2018 16:11
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,060
    18.07.2018, 16:11 Son mesaja git
  7. Gıda Mikrobiyolojisi-1 Ders Notları

    Konu Bilgileri: furkan02 , 25.06.2018 10:42
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,120
    25.06.2018, 10:42 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,160
    30.11.2017, 14:04 Son mesaja git
  8. Besiyerleri ve Özellikleri

    Konu Bilgileri: ltate36 , 21.11.2017 04:10
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,331
    21.11.2017, 04:10 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,265
    28.02.2017, 23:39 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,592
    14.01.2017, 16:32 Son mesaja git
  9. vidas cihazı ve akredite

    Konu Bilgileri: fatma33 , 12.12.2016 08:10
    cihazı, vidas
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,531
    12.12.2016, 08:10 Son mesaja git
  10. salmonella spp aranması

    Konu Bilgileri: fatma33 , 11.11.2016 09:22
    salmonella, spp
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,887
    11.11.2016, 09:22 Son mesaja git
  11. Koloni Sayımı, Kültürel Sayım Yöntemleri

    Konu Bilgileri: fatma33 , 11.11.2016 09:16
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,675
    11.11.2016, 09:16 Son mesaja git
  12. yardımmm !!!!!süttozunda salmonella arama analizi

    Konu Bilgileri: fatma33 , 10.11.2016 15:04
    salmonella, yardımmm
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,385
    10.11.2016, 15:04 Son mesaja git
  13. Clostridium

    Konu Bilgileri: murat210 , 29.10.2016 15:06
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,363
    29.10.2016, 15:06 Son mesaja git
  14. Tek Hücre Proteinleri

    Konu Bilgileri: tskaplani , 14.12.2011 17:52
    dergisi, gida, haberleri, hücre, ilanlari, mühendisligi, proteinleri, sektörü, tek, videolari
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 4,246
    04.10.2016, 15:15 Son mesaja git
  15. Filtrasyon

    Konu Bilgileri: gkuru , 18.08.2016 22:13
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,441
    18.08.2016, 22:13 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,585
    19.06.2016, 15:47 Son mesaja git
  16. super Gida Mikrobiyolojisi sunum Dersi 2-3

    Konu Bilgileri: one70 , 17.09.2011 02:38
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 3,151
    07.06.2016, 13:26 Son mesaja git
  17. Gıda Mikrobiyolojisi

    Konu Bilgileri: Bedriye Tümer , 23.05.2016 14:51
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,638
    23.05.2016, 14:51 Son mesaja git
  18. Membrane Filtration Guidelines

    Konu Bilgileri: savas1simsek , 26.04.2016 23:02
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,567
    26.04.2016, 23:02 Son mesaja git
  19. Funguslar ve Mikotoksinler

    Konu Bilgileri: srymln , 26.04.2016 13:48
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,506
    26.04.2016, 13:48 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,484
    24.04.2016, 13:35 Son mesaja git
  20. Lightbulb Listeria Monocytogenes Analizi

    Konu Bilgileri: Busra Timur , 10.09.2014 16:08
    listeria, monocytogenes
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,394
    17.04.2016, 13:04 Son mesaja git
  21. Bakterilerin Neden Olduğu Mikrobiyal Zehirlenmeler

    Konu Bilgileri: esurez , 28.03.2016 17:25
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,836
    28.03.2016, 17:25 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,894
    29.02.2016, 22:23 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,397
    26.12.2015, 14:03 Son mesaja git
  22. Koliform bakteriler yardım!...

    Konu Bilgileri: bilana , 17.12.2015 14:43
    bakteriler, koliform
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,496
    17.12.2015, 14:43 Son mesaja git
  23. Besiyeri Geliştirme

    Konu Bilgileri: probiyotik , 20.11.2015 00:46
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,637
    20.11.2015, 00:46 Son mesaja git
  24. Gıda Mikrobiyolojisi Uygulama

    Konu Bilgileri: KlimienS , 10.11.2015 15:55
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,842
    10.11.2015, 15:55 Son mesaja git
  25. Kültür Elde Etme ve Koloni Sayım Tekniği

    Konu Bilgileri: ScienceNET , 03.09.2015 00:05
    elde, kültür
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,675
    03.09.2015, 00:05 Son mesaja git
  26. Post mikrobiyolojik_kriterler

    Konu Bilgileri: bht , 11.04.2015 17:55
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,014
    bht
    11.04.2015, 17:55 Son mesaja git
  27. gıda mikrobiyolojisi

    Konu Bilgileri: tamergoktas , 10.04.2015 16:50
    gıda, mikrobiyolojisi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,805
    10.04.2015, 16:50 Son mesaja git
  28. Lightbulb Su Numunesi Alma

    Konu Bilgileri: merve35 , 09.04.2015 20:43
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,014
    09.04.2015, 20:43 Son mesaja git
  29. Laktik Asit, Maya ve Küf, Koliform Bakterileri Tespiti

    Konu Bilgileri: ETG , 02.04.2015 19:19
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,090
    ETG
    02.04.2015, 19:19 Son mesaja git
  30. gida kaynakli hastaliklar

    Konu Bilgileri: tmlarzu , 08.01.2015 13:55
    gida, kaynakli
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 2,804
    12.03.2015, 11:42 Son mesaja git
  31. Brucella

    Konu Bilgileri: nesetbk , 07.03.2015 12:11
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,598
    07.03.2015, 12:11 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,829
    04.03.2015, 17:31 Son mesaja git
  32. Prionlar

    Konu Bilgileri: Sinemis93 , 23.02.2015 21:58
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,847
    23.02.2015, 21:58 Son mesaja git
  33. Shigella Dizanteri

    Konu Bilgileri: hoshga , 18.02.2015 23:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,579
    18.02.2015, 23:59 Son mesaja git
  34. Besiyeri Pozitif doğrulama Yardım!

    Konu Bilgileri: banbur , 18.02.2015 18:10
    besiyeri, pozitif
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,729
    18.02.2015, 18:10 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 6,407
    15.12.2014, 08:32 Son mesaja git
  35. Gıda Yoluyla Bulaşan Bakteriler

    Konu Bilgileri: smoker , 08.12.2014 17:54
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,932
    08.12.2014, 17:54 Son mesaja git
  36. E.coli O157:H7

    Konu Bilgileri: betes , 08.12.2014 00:02
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,800
    08.12.2014, 00:02 Son mesaja git
  37. Clostridium botulinum

    Konu Bilgileri: Genç Gıdacı , 06.12.2014 17:56
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,598
    06.12.2014, 17:56 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 5,448
    26.11.2014, 14:15 Son mesaja git
  38. Candida ile Sitrik Asit Üretimi

    Konu Bilgileri: gıda_mühendisi , 25.11.2014 00:27
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,315
    25.11.2014, 00:27 Son mesaja git
  39. Bacterial and Fungal Toxins

    Konu Bilgileri: bktsgbsn , 18.11.2014 15:55
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,830
    18.11.2014, 15:55 Son mesaja git
  40. Shigella

    Konu Bilgileri: hoshga , 22.10.2014 11:19
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,688
    22.10.2014, 11:19 Son mesaja git
  41. Post Baharatların Antimikrobiyal Etkileri

    Konu Bilgileri: mltm06 , 17.10.2014 15:34
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,143
    17.10.2014, 15:34 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,902
    16.10.2014, 10:37 Son mesaja git
  42. Post E.Coli ve Yatık Slant

    Konu Bilgileri: baharelcicek , 13.10.2014 21:06
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,549
    13.10.2014, 21:06 Son mesaja git
  43. Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi

    Konu Bilgileri: dilaragnl , 06.10.2014 17:28
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,831
    06.10.2014, 17:28 Son mesaja git
  44. E-coli sunum

    Konu Bilgileri: deryaistanbul , 25.08.2014 20:09
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,257
    25.08.2014, 20:09 Son mesaja git
  45. Question Mikotoksinlerin işinlanmasi (yardim)

    Konu Bilgileri: madmizah , 11.06.2014 15:54
    mikotoksin, ışınlama
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,831
    11.06.2014, 15:54 Son mesaja git
  46. Zayıflama Çayları ve Metabolizmaya Etkileri

    Konu Bilgileri: muratdogan , 18.05.2014 22:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,695
    18.05.2014, 22:04 Son mesaja git
  47. Listeria Monocytogenes Analizi

    Konu Bilgileri: prometheus , 22.04.2014 20:54
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,940
    22.04.2014, 20:54 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,800
    18.03.2014, 09:36 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,215
    01.03.2014, 18:33 Son mesaja git
  48. En Muhtemel Sayı (EMS) Yöntemi

    Konu Bilgileri: RABİA , 11.12.2013 23:37
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,858
    11.12.2013, 23:37 Son mesaja git
  49. Hazır besiyerleri

    Konu Bilgileri: mervetolunay , 21.11.2013 09:28
    besiyerleri, hazır
    • Yorum: 3
    • Görüntüleme: 1,933
    21.11.2013, 22:07 Son mesaja git
  50. Gıda Mikrobiyolojisi Staphylococcus aureus

    Konu Bilgileri: mak , 06.11.2013 19:39
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,275
    mak
    06.11.2013, 19:39 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,040
    23.10.2013, 23:06 Son mesaja git
  51. gıda mikrobiyolojisi 4-5

    Konu Bilgileri: Uğur MARANGOZ , 23.08.2007 12:46
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 2,570
    02.09.2013, 10:16 Son mesaja git
  52. 17025 Kalite El Kitabı

    Konu Bilgileri: skywide , 27.11.2010 09:35
    • Yorum: 4
    • Görüntüleme: 4,140
    28.08.2013, 12:15 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 5,734
    15.05.2013, 22:25 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4,785
    11.05.2013, 14:01 Son mesaja git
  53. Gıda Kaynaklı Küf İntoksikasyonları

    Konu Bilgileri: ozgem2109 , 14.08.2012 20:42
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,937
    04.05.2013, 18:52 Son mesaja git
  54. listeria

    Konu Bilgileri: Pelin Evcil , 25.04.2013 19:25
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,863
    25.04.2013, 19:25 Son mesaja git
  55. biyofilmler: yüzeylerdeki mikrobiyal yaşam

    Konu Bilgileri: kemal000009 , 20.03.2013 15:26
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,044
    20.03.2013, 15:26 Son mesaja git
  56. Smile Saccharomyces Cerevisiae Afişi

    Konu Bilgileri: KarameL , 20.03.2013 11:47
    cerevisiae, saccharomyces
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,932
    20.03.2013, 11:47 Son mesaja git
  57. Laktik Asit Bakterisinin Sağlığa Yararlı Etkileri

    Konu Bilgileri: Gluten , 10.04.2008 09:17
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,539
    12.03.2013, 16:25 Son mesaja git
  58. Microbiological Analysis Of Milk

    Konu Bilgileri: omersezer , 21.02.2013 11:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,094
    21.02.2013, 11:59 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,657
    12.02.2013, 21:43 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,604
    20.01.2013, 19:21 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,256
    08.01.2013, 01:45 Son mesaja git
  59. Maya ve küfler

    Konu Bilgileri: ceydaakyol14 , 02.01.2013 04:25
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,556
    02.01.2013, 04:25 Son mesaja git
  60. kuru meyve-sebzelerde maya ve küf sayımı

    Konu Bilgileri: hicranyilmaz34 , 22.12.2012 13:07
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,798
    22.12.2012, 13:07 Son mesaja git
  61. Arrow Moleküler Biyolojik Yöntemler

    Konu Bilgileri: furkandemirgul , 27.09.2012 10:08
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,519
    22.12.2012, 02:48 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,023
    17.12.2012, 13:46 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4,561
    16.12.2012, 23:18 Son mesaja git
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,497
    11.12.2012, 16:18 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,854
    11.12.2012, 08:11 Son mesaja git
  62. Shigella Bakterisi Sunum...

    Konu Bilgileri: babaadem , 25.11.2012 17:19
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,656
    25.11.2012, 17:19 Son mesaja git
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 5,669
    24.11.2012, 22:00 Son mesaja git
  63. Salmonella İzolasyonu ve Tanımlanması

    Konu Bilgileri: denizdamla , 18.11.2012 23:10
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,139
    18.11.2012, 23:33 Son mesaja git
  64. Bakteriyel Gıda İnfeksiyon ve İntoksikasyonları

    Konu Bilgileri: tekosino , 15.11.2012 11:49
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,820
    15.11.2012, 11:49 Son mesaja git
  65. Gıdalarda İndikatör Mikroorganizmalar

    Konu Bilgileri: evren_kocabiyik , 06.11.2012 08:09
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,040
    06.11.2012, 08:09 Son mesaja git
  66. Exclamation merck mikrobiyoloji el kitabı

    Konu Bilgileri: gıdacı_8891 , 30.10.2012 22:01
    gida, kitabı, merck, merck mikrobiyoliji, mikrobiyoloji
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,496
    30.10.2012, 22:01 Son mesaja git
  67. Konservelerdeki mikrobiyolojik bozulmalar

    Konu Bilgileri: aceylan00 , 19.10.2012 19:38
    bozulmalar, gida, konservelerdeki, mikrobiyolojik
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,118
    19.10.2012, 19:38 Son mesaja git
  68. Fermente Gıdalarda Kullanılan Mayalar

    Konu Bilgileri: sahdarms , 18.10.2012 07:53
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,080
    18.10.2012, 07:53 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,196
    18.10.2012, 00:31 Son mesaja git
  69. Clostridium Perfringens ppt

    Konu Bilgileri: Didem GOGUS , 15.10.2012 22:40
    clostridium, gida, perfringens, ppt
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,325
    16.10.2012, 11:26 Son mesaja git
  70. Campylobacter

    Konu Bilgileri: Didem GOGUS , 15.10.2012 22:50
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,879
    15.10.2012, 22:50 Son mesaja git
  71. Bakteriyofaj Ve Starter Kültürün Fajla İlişkisi

    Konu Bilgileri: songul , 13.10.2012 18:48
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,587
    13.10.2012, 18:48 Son mesaja git
  72. Gıdalara Mikroorganizma Bulaşma Kaynakları

    Konu Bilgileri: gul_2009 , 28.09.2012 21:10
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,356
    28.09.2012, 21:10 Son mesaja git
  73. Question kullanlan besiyer nelerdir??

    Konu Bilgileri: pkz06 , 03.09.2012 14:35
    besiyer, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, kullanlan, mühendisligi, nelerdir??, sektörü, videolari
    • Yorum: 6
    • Görüntüleme: 1,974
    07.09.2012, 20:02 Son mesaja git
  74. Claviceps purpurea

    Konu Bilgileri: Mucahit , 08.08.2012 20:18
    claviceps, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, purpurea, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,767
    08.08.2012, 20:18 Son mesaja git
  75. Gıdaların Mikrobiyolojik Analizi

    Konu Bilgileri: o_listening , 08.08.2012 16:06
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,188
    08.08.2012, 16:06 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 7,217
    27.07.2012, 07:28 Son mesaja git
  76. Besiyerleri

    Konu Bilgileri: yns_food , 26.03.2010 05:19
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3,782
    17.07.2012, 20:50 Son mesaja git
  77. Post Gıdalarda İndikatör Mikroorganizmalar

    Konu Bilgileri: qubish , 13.07.2012 13:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,639
    13.07.2012, 13:47 Son mesaja git
  78. Foodborne Infections (Tr + Eng)

    Konu Bilgileri: anorak , 12.06.2012 20:37
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,934
    12.06.2012, 20:37 Son mesaja git
  79. Thumbs up Gıda Biyolojisi Ders Notu

    Konu Bilgileri: yarenerhan , 06.06.2012 13:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 6,152
    06.06.2012, 13:23 Son mesaja git
  80. Red face gıda zehirlenmeleri

    Konu Bilgileri: devmadenciali , 06.06.2012 12:43
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,725
    06.06.2012, 12:43 Son mesaja git
  81. hammadde kimyasa analizler

    Konu Bilgileri: cemilcan19 , 28.04.2012 14:33
    analizler, dergisi, gida, haberleri, hammadde, ilanlari, kimyasa, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,868
    28.04.2012, 16:21 Son mesaja git
  82. Post Bacillus cereus aranması ve sayımı

    Konu Bilgileri: zeyna83 , 13.12.2011 22:16
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3,618
    bel
    19.04.2012, 20:58 Son mesaja git
  83. Post Pseudomonas Türleri Hakkında Genel Bilgi

    Konu Bilgileri: mincedayi , 15.04.2012 18:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,036
    15.04.2012, 18:29 Son mesaja git
  84. Mikroorganizmalar ve sayım yöntemleri

    Konu Bilgileri: papa , 31.03.2012 13:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,054
    31.03.2012, 13:04 Son mesaja git
  85. Vibrio cholerae

    Konu Bilgileri: osmanlı9 , 30.03.2012 23:31
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,626
    30.03.2012, 23:31 Son mesaja git
  86. Post Hijyen Eğitimi

    Konu Bilgileri: ogiritli , 30.03.2012 13:03
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,955
    30.03.2012, 13:03 Son mesaja git
  87. Dondurulmuş Gıdaların Mikrobiyolojisi

    Konu Bilgileri: gıdacıgülnur , 14.03.2012 22:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,184
    14.03.2012, 22:24 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 5,950
    11.03.2012, 17:13 Son mesaja git
  88. Lightbulb LAHANA SiYAH DAMAR ÇÜRÜKLÜĞÜ

    Konu Bilgileri: Cyann , 11.03.2012 11:36
    ÇÜrÜklÜĞÜ, damar, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, lahana, mühendisligi, sektörü, siyah, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,999
    11.03.2012, 11:36 Son mesaja git
  89. En Muhtemel Sayı Yöntemi deney raporu

    Konu Bilgileri: dkose , 05.03.2012 10:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4,891
    05.03.2012, 10:29 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,180
    05.03.2012, 09:58 Son mesaja git
  90. Suyun Mikrobiyal Analizi

    Konu Bilgileri: dkose , 05.03.2012 09:54
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,480
    05.03.2012, 09:54 Son mesaja git
  91. Sütün Mikrobiyolojik Analizi

    Konu Bilgileri: dkose , 05.03.2012 09:51
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,677
    05.03.2012, 09:51 Son mesaja git
  92. Taşındı: maya ve küf analizleri

    Konu Bilgileri: elenceli , 04.03.2012 22:48
    analizleri, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, küf, maya, mühendisligi, sektörü, videolari
    •  
    •  
  93. Viral enfeksiyonlar

    Konu Bilgileri: Peachy , 04.03.2012 13:35
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,717
    04.03.2012, 13:35 Son mesaja git
  94. Gıda Yoluyla Bulaşan Zoonlar

    Konu Bilgileri: D y n a m i c , 03.01.2012 22:27
    bulaşan, dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, yoluyla, zoonlar
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,297
    04.01.2012, 09:30 Son mesaja git
  95. bakteri sayımları...

    Konu Bilgileri: tubadaysal , 29.11.2007 11:42
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,931
    16.12.2011, 15:12 Son mesaja git
  96. risk yönetimi değerlendirmesi

    Konu Bilgileri: klmyn , 16.12.2011 12:02
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,284
    16.12.2011, 12:02 Son mesaja git
  97. Mikroorganizmalardan Enzim Üretimi

    Konu Bilgileri: tskaplani , 14.12.2011 18:09
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,410
    14.12.2011, 18:09 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,105
    14.12.2011, 11:22 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,879
    14.12.2011, 11:16 Son mesaja git
  98. Gıdalardaki Biyojen Aminler Ve Önemi

    Konu Bilgileri: hacerpau , 12.12.2011 14:39
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,899
    12.12.2011, 14:39 Son mesaja git
  99. Gıdalarda Biyojen Aminler Ve Önemi

    Konu Bilgileri: VURGUN , 07.12.2011 16:07
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,865
    07.12.2011, 16:07 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,068
    01.12.2011, 23:41 Son mesaja git
  100. mikrobiyolojik metot

    Konu Bilgileri: menekse08 , 27.11.2011 22:15
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, metot, mikrobiyolojik, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 1,948
    28.11.2011, 08:07 Son mesaja git
  101. Gıda Mikrobiyolojisi ders notları

    Konu Bilgileri: ankebut46 , 27.10.2011 16:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 8,559
    27.10.2011, 16:29 Son mesaja git
  102. Su Legionella Analizi

    Konu Bilgileri: skumova , 21.09.2011 15:12
    analizi, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, legionella, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,315
    21.09.2011, 15:12 Son mesaja git
  103. Allycillobacillus

    Konu Bilgileri: skumova , 21.09.2011 15:11
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,810
    21.09.2011, 15:11 Son mesaja git
  104. Thumbs up super Gida Mikrobiyolojisi Sunum I.Bölüm

    Konu Bilgileri: one70 , 17.09.2011 02:36
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,822
    17.09.2011, 02:39 Son mesaja git
  105. Biyoteknoloji I Enzim Teknolojisi

    Konu Bilgileri: one70 , 17.09.2011 02:30
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,895
    17.09.2011, 02:30 Son mesaja git
  106. bakteri tutuklama

    Konu Bilgileri: one70 , 17.09.2011 02:24
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,694
    17.09.2011, 02:24 Son mesaja git
  107. Amino Asitlerin Yıkılımı

    Konu Bilgileri: one70 , 17.09.2011 02:22
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,072
    17.09.2011, 02:22 Son mesaja git
  108. Işınlamanın Microorganizmalar üzerine etkisi

    Konu Bilgileri: turuncusa , 14.08.2011 17:32
    dergisi, etkisi, gida, haberleri, ilanlari, işınlamanın, microorganizmalar, mühendisligi, sektörü, videolari, üzerine
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,082
    14.08.2011, 17:32 Son mesaja git
  109. Anket Anket: Gıdalardaki Mikrobiyolojik Tehlikeler

    Konu Bilgileri: ersinturcan , 11.08.2011 15:13
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,318
    11.08.2011, 15:13 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,601
    20.07.2011, 20:53 Son mesaja git
  110. pathogen table

    Konu Bilgileri: asel , 20.07.2011 15:30
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, pathogen, sektörü, table, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,914
    20.07.2011, 15:30 Son mesaja git
  111. Spirulina

    Konu Bilgileri: hasant , 18.07.2011 01:20
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, spirulina, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,772
    18.07.2011, 01:20 Son mesaja git
  112. vibriolar

    Konu Bilgileri: ilkayinan , 11.06.2011 22:47
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, vibriolar, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,202
    11.06.2011, 22:47 Son mesaja git
  113. escherichia coli

    Konu Bilgileri: ilkayinan , 11.06.2011 22:34
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,910
    11.06.2011, 22:34 Son mesaja git
  114. Gıda Mikrobiyolojisi Kitap

    Konu Bilgileri: ahasverus , 09.05.2011 16:14
    dergisi, gida, gıda, haberleri, ilanlari, kitap, mikrobiyolojisi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 5,715
    09.05.2011, 16:14 Son mesaja git
  115. Gıda Muhafaza Metotları

    Konu Bilgileri: pamuk kedim , 08.05.2011 14:18
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,550
    08.05.2011, 14:18 Son mesaja git
  116. Pestisid Toksikoloji

    Konu Bilgileri: kenanulavur , 30.04.2011 16:54
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,868
    30.04.2011, 16:54 Son mesaja git
  117. Gram Pozitif ve Negatif Bakteriler

    Konu Bilgileri: engnblgn , 17.04.2011 22:33
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 10,729
    17.04.2011, 22:33 Son mesaja git
  118. animasyon ette mikrobiyolojik analiz

    Konu Bilgileri: omerhattab , 17.03.2010 18:05
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 3,314
    16.04.2011, 08:48 Son mesaja git
    •  
    •  
  119. Thumbs up Aseptik Dolum Tekniği

    Konu Bilgileri: opsiyonel , 31.03.2011 01:01
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 7,319
    31.03.2011, 01:01 Son mesaja git
  120. general microbiology lecture

    Konu Bilgileri: esr , 27.03.2011 20:25
    dergisi, general, gida, haberleri, ilanlari, lecture, microbiology, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,053
    esr
    27.03.2011, 20:25 Son mesaja git
  121. enterekoklar

    Konu Bilgileri: Gülsel ŞEN , 27.06.2007 14:53
    2 Sayfa
    1 2
    dergisi, enterekoklar, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 10
    • Görüntüleme: 4,380
    24.03.2011, 21:18 Son mesaja git
  122. koliform bakteri

    Konu Bilgileri: alis , 22.03.2011 18:48
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,518
    22.03.2011, 18:48 Son mesaja git
  123. Ticari Sterilizasyon Hesabı

    Konu Bilgileri: 001 , 20.03.2011 19:35
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 5,479
    001
    20.03.2011, 19:35 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,053
    001
    17.03.2011, 11:08 Son mesaja git
  124. Fermantasyon

    Konu Bilgileri: staphylococcus , 12.03.2011 22:22
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,049
    12.03.2011, 22:22 Son mesaja git
  125. Fermantasyonda Mikroorganizmalar

    Konu Bilgileri: staphylococcus , 12.03.2011 22:20
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,680
    12.03.2011, 22:20 Son mesaja git
  126. Thumbs up gıda mikrobiyolojisi uygulamaları

    Konu Bilgileri: justme , 10.03.2011 13:49
    analiz, gıda, mikrobiyoloji, yöntem
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,836
    10.03.2011, 13:49 Son mesaja git
  127. Yağ teknolojisi labaratuar

    Konu Bilgileri: egelisalih , 08.03.2011 23:15
    yağ teknolojisi
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,781
    08.03.2011, 23:15 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,034
    08.03.2011, 23:08 Son mesaja git
  128. Membrane Technology in Industrial Processes

    Konu Bilgileri: egelisalih , 08.03.2011 23:04
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,758
    08.03.2011, 23:04 Son mesaja git
  129. Citrobacter spp

    Konu Bilgileri: eminercan1990 , 07.03.2011 20:48
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,099
    07.03.2011, 20:48 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,337
    01.02.2011, 18:57 Son mesaja git
  130. gıda mikrobiyolojisi 7

    Konu Bilgileri: Uğur MARANGOZ , 23.08.2007 12:47
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,187
    28.01.2011, 21:29 Son mesaja git
  131. Gıda mikrobiyolojisi- fungus virus protozoa

    Konu Bilgileri: mustafa195 , 22.01.2011 13:29
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,306
    22.01.2011, 13:29 Son mesaja git
  132. Bakterİler

    Konu Bilgileri: mustafa195 , 16.01.2011 19:47
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,013
    16.01.2011, 19:47 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,465
    14.01.2011, 20:38 Son mesaja git
  133. mikotoksinleri toksisitesi

    Konu Bilgileri: cakir34 , 07.01.2011 21:51
    aflatoksinler, fumonisinler, mikotoksinler
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,770
    07.01.2011, 21:51 Son mesaja git
  134. Haloccocus

    Konu Bilgileri: rockruck , 24.12.2010 17:52
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,115
    24.12.2010, 17:52 Son mesaja git
  135. Geotrichum

    Konu Bilgileri: rockruck , 24.12.2010 17:50
    geotrichum
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 4,680
    24.12.2010, 17:50 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,565
    20.12.2010, 22:17 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,335
    20.12.2010, 02:50 Son mesaja git
  136. Hububat ve Ürünlerinin Mikrobiyolojisi

    Konu Bilgileri: fatih407 , 16.12.2010 16:56
    dergisi, gida, haberleri, hububat, ilanlari, mikrobiyolojisi, mühendisligi, sektörü, videolari, ürünlerinin
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,433
    16.12.2010, 16:56 Son mesaja git
  137. Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvar Güvenliği

    Konu Bilgileri: ulasM , 14.12.2010 18:16
    dergisi, gida, gıda, güvenliği, haberleri, ilanlari, laboratuvar, mikrobiyolojisi, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,297
    14.12.2010, 18:16 Son mesaja git
  138. Gıda Kaynaklı Toksinlere Genel Bakış

    Konu Bilgileri: mutlu_rmzn , 23.11.2010 16:06
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,085
    23.11.2010, 16:06 Son mesaja git
  139. microoganism in food

    Konu Bilgileri: gidaci_ , 30.10.2010 12:57
    dergisi, food, gida, haberleri, ilanlari, microoganism, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,654
    30.10.2010, 12:57 Son mesaja git
  140. Arrow Mikrobiyal Bulaşma Kaynakları

    Konu Bilgileri: sk_mystery , 25.10.2010 22:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 5,039
    25.10.2010, 22:23 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,784
    25.10.2010, 22:14 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,975
    30.09.2010, 10:37 Son mesaja git
  141. Wink Salmonella geniş içerik

    Konu Bilgileri: kutadg , 27.09.2010 22:59
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 1,933
    27.09.2010, 22:59 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,120
    27.09.2010, 22:57 Son mesaja git
  142. Gıda İşletmelerinde Hepatit A Virüsü

    Konu Bilgileri: Akın52 , 21.07.2007 21:06
    dergisi, gida, gıda, haberleri, hepatit, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, virüsü, İşletmelerinde
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,327
    13.09.2010, 16:06 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,468
    18.08.2010, 12:47 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,055
    07.08.2010, 17:59 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,631
    07.08.2010, 17:57 Son mesaja git
  143. salmonella slayt ödev

    Konu Bilgileri: Aydedem_toxic , 07.08.2010 17:40
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,073
    07.08.2010, 17:40 Son mesaja git
  144. bakteriler powerpoint

    Konu Bilgileri: bsrsrc , 22.05.2010 13:48
    bakteriler, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, powerpoint, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,539
    22.05.2010, 13:48 Son mesaja git
  145. Probiyotikler

    Konu Bilgileri: t_u_b_a_89 , 17.05.2010 17:57
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,228
    17.05.2010, 17:57 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,630
    08.05.2010, 10:57 Son mesaja git
  146. Probiyotik nedir?

    Konu Bilgileri: bluehobbys , 30.04.2010 13:26
    dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, nedir?, probiyotik, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,248
    30.04.2010, 13:26 Son mesaja git
  147. Arrow Mikroorganizmaların Gıdalarda Kullanım Alanları

    Konu Bilgileri: caracedi , 10.04.2010 20:58
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,671
    10.04.2010, 20:58 Son mesaja git
  148. Gıda Alerjenleri (sunum)

    Konu Bilgileri: secepi , 05.04.2010 22:40
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 6,452
    05.04.2010, 22:40 Son mesaja git
  149. alternia

    Konu Bilgileri: tunasert , 04.04.2010 21:43
    alternia, dergisi, gida, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,024
    04.04.2010, 21:43 Son mesaja git
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 3,382
    18.03.2010, 22:31 Son mesaja git
  150. Gıda Mikrobiyolojisi, İndikatör Mikroorganizmalar

    Konu Bilgileri: didaru , 17.03.2010 11:01
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 2,569
    17.03.2010, 11:01 Son mesaja git
  151. Et ve Et Ürünlerinde Gıda Güvenliği

    Konu Bilgileri: tubadaysal , 19.11.2007 10:57
    dergisi, gida, gıda, güvenliği, haberleri, ilanlari, mühendisligi, sektörü, videolari, Ürünlerinde
    • Yorum: 1
    • Görüntüleme: 2,653
    11.03.2010, 02:43 Son mesaja git
  152. gıda mikrobiyolojisi 14

    Konu Bilgileri: Uğur MARANGOZ , 24.08.2007 12:08
    • Yorum: 2
    • Görüntüleme: 2,039
    11.03.2010, 02:38 Son mesaja git
  153. Post Gıda Mikrobiyolojisi Konu Anlatımı PowerPoint

    Konu Bilgileri: kurinnax , 17.02.2010 14:23
    • Yorum: 0
    • Görüntüleme: 5,790
    17.02.2010, 14:23 Son mesaja git

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Gösterimi Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Sıralama şekli...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklamaları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
Okunmamış Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed