1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    zzynpp çevrimdışı Üyelik tarihi: 14.07.2007 Son online zamanı: 07.10.2011

    Mesajları
    34
    Konuları
    5
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155

    Standart Gıda Mikrobiyolojisine Giriş, Önemli Mikroorganizmalar ve Mikroorganizma Kaynakları


    I. Giriş
    Iı. Gıda Mikrobiyolojisinin Tarihsel Gelişimi
    A) Mikroorganizmaların Keşfi
    B) Mikroorganizmalar Nereden Gelmiştir?
    C) Mikroorganizmaların Fonksiyonları Nelerdir?
    D) Gıda Mikrobiyolojisinde İlk Zamanlarındaki Gelişmeler
    E) Gıda Mikrobiyolojisi: Güncel Durumu
    1) Gıda Fermentasyonu/ Probiotikler
    2) Gıda Bozulması
    3) Gıda Kaynaklı Hastalıklar
    4) Diğerleri
    F) Gıda Mikrobiyolojisi Ve Gıda Mikrobiyologları
    Iıı.Gıdalarda Bulunan Mikroorganizmaların Sınıflandırılması, Önemi Ve Özellikleri
    A) Bakteriyel Taksonomi
    1)Gıdalarda Yaygın Olarak Bulunan Bakteriler
    2)Gıda Kaynaklı Önemli Küf Cinsleri
    3)Gıdaorijinli Önemli Maya Cinsleri
    4)Virüsler
    Iv. Gıdalarda Bulunan Önemli Mikroorganizmaların Kaynakları
    A)Toprak
    B)Su
    C)Hava
    D)Hayvansal Ve Bitkisel Gıdalar
    1)Bitkiler
    2)Hayvanlar
    E) Nsanlar
    F)Kanalizasyon
    G)Ekipmanlar
    H)Katkı Maddeleri
    I) Ambalajlama
    V.Kaynaklar

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 106.8 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 57 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yorum: 0
    Son Mesaj: 04.03.2015, 17:31
  2. Gıdalara Mikroorganizma Bulaşma Kaynakları
    Gıda Mikrobiyolojisi forum içinde, yazan gul_2009
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28.09.2012, 21:10
  3. Gıdalarda Bulunan Mikroorganizmalar ve Bulaşma Kaynakları
    Yatırım projeleri forum içinde, yazan ilhn
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.05.2011, 14:02
  4. Gıdalarda Bulunan Mikroorganizmalar ve Bulaşma Kaynakları
    Gıda Mikrobiyolojisi forum içinde, yazan emre1810
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 29.11.2008, 10:05
  5. Gıdalarda bulanan mikroorganizmalar ve bulaşma kaynakları
    Gıda Mikrobiyolojisi forum içinde, yazan sutchu
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19.08.2008, 21:20

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed