1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    seyfselvi çevrimdışı Üyelik tarihi: 19.09.2008 Son online zamanı: 04.03.2013

    Mesajları
    3
    Konuları
    3
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155

    Standart Gıda Satış Yerleri İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi


    I. BÖLÜM 9
    1. MEVZUAT 9
    2. TANIMLAR 9
    II. BÖLÜM 11
    3. GENEL HİJYEN KURALLARI 11
    3.1 Genel Şartlar 12
    3.1.1 Personel tuvaletleri soyunma ve sosyal alanlar 13
    3.1.2 El yıkama evyeleri 13
    3.1.3 Havalandırma 14
    3.1.4 Aydınlatma 14
    3.1.5 Su 14
    3.1.6 Atıksu kanalizasyon sistemleri 14
    3.1.7 Temizlik ve dezenfeksiyon maddelerinin muhafazası 14
    3.2 Personel Hijyeni 15
    3.2.1 Genel Şartlar 15
    3.2.2 El Hijyeni 15
    III. BÖLÜM 16
    4. HAMMADDE VE/VEYA GIDANIN TEMİNİ 16
    5. GIDALARIN İŞLENMESİ 16
    5.1 Tartım 17
    5.2 Depolama 17
    5.3 Hazırlık 18
    5.4 Pişirme 19
    5.5 Dondurma 19
    5.6 Çözünme 20
    5.7 Taşıma 20
    6. SICAKLIK KONTROLÜ VE SOĞUK ZİNCİRİN DEVAMININ SAĞLANMASI 21
    7. GIDANIN SERVİSİ VEYA TÜKETİME SUNUMU 21
    8. HAREKETLİ/SABİT TAŞINABİLİR VE/VEYA
    GEÇİCİ GIDA SATIŞ NOKTALARI 22
    9. ZARARLI VE KEMİRGENLERLE MÜCADELE 22
    10.TEMIZLİK VE DEZENFEKSİYON 23
    IV. BÖLÜM 23
    11.EĞİTİM 23
    12.BULAŞMANIN KONTROLÜ 24
    12.1 Mikrobiyolojik bulaşmanın kontrolü 25
    12.2 Kimyasal bulaşmanın kontrolü 25
    12.3 Fiziksel bulaşmanın kontrolü 25
    12.4 Allerjenlerin kontrolü 25
    13.ATIK VE ÇÖPLERİN YÖNETİMİ 25
    14.STOK ROTASYONU 26
    15.GIDANIN SATIŞ KRİTERLERİ 27
    16.İZLENEBİLİRLİK 28
    17.GERİ TOPLATMA 28
    18.DİĞER ACİL DURUMLAR 29
    19.KAYNAKLAR 29
    V. BÖLÜM 30
    20.EKLER 30
    EK-1 Türk Gıda Mevzuatı 30
    EK-2 Gıda Satış ve Toplu Tüketim Yerlerine Ait Denetim Formu 31
    EK-3 Allerjen Bileşenler 32
    EK-4 Mal Kabul Kontrol/İzlenebilirlik Formu 33
    EK-5 Temizlik Planı (I) - (II) 34
    EK-6 Eğitim Katılım Formu 36
    EK-7 Depo Sıcaklık Kayıt Formu 37

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 1.09 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 59 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Bal Sektörü İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi
    Kalite Kontrol ve Depolama forum içinde, yazan seyfselvi
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 04.02.2020, 10:31
  2. Bal Sektörü İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi
    Mevzuat, Kanun, Yönetmelik, Tebliğ, TGK vs. forum içinde, yazan vrkvrk
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.12.2016, 16:30
  3. Yorum: 0
    Son Mesaj: 19.04.2011, 22:29
  4. Fırıncılık Ve Pastane Mamulleri Üretimi İçin İyi Hijyen Uygulamaları Rehberi
    Kalite Kontrol ve Depolama forum içinde, yazan seyfselvi
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19.01.2011, 22:24
  5. toplu tüketim yerleri için iyi hijyen uygulamaları rehberi
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan meralll
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 25.11.2010, 09:53

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed