7 sonuçtan 1 ile 7 arası
  1. #1
    okhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    okhan çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.02.2007 Son online zamanı: 12.05.2019

    Mesajları
    412
    Konuları
    214
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3530
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Standart Gıdalardaki Bazı Katkı Maddelerinin Analizleri

    içindekiler
    1) HPLC İLE ANTİOKSİDAN MADDE TAYİNİ
    2) MEYVE KOKTEYLİ VE ELMA SULARINDA HPLC İLE ASKORBİK, MALİK, SİTRİK VE QUİNİK ASİT ANALİZİ
    3) HPLC İLE ASPARTAM VE ASESÜLFAM-K ANALİZİ
    4) YEM VE YEM KATKI MADDELERİNDE A VİTAMİNLERİNİN HPLC İLE ANALİZİ
    5) HPLC İLE SORBİK ASİT, BENZOİK ASİT VE ESTERLERİNİN TESPİTİ
    6) BEBEK MAMALARINDA NİTRİT VE NİTRAT ANALİZİ
    7) GIDA MADDELERİ-BENZOİK ASİT TAYİNİ
    8) BENZOİK VE SORBİK ASİT TAYİNİ
    9) BENZOİL PEROKSİT TAYİNİ
    10) BÜTİLLENDİRİLMİŞ HİDROKSİ ANİSOL (BHA) TAYİNİ
    11) BİRADA KÜKÜRTDİOKSİT ANALİZİ
    12) BOYA MADDELERİNİN ARANMASI
    13) BROMAT VE İYODAT ANALİZİ
    14) ASKORBİK ASİT (Vitamin C)**ANALİZİ
    15) YEM VE YEM KATKI MADDELERİNDE E VİTAMİNİNİN HPLC İLE ANALİZİ
    16) SPEKTROFOTEMETRE İLE ET VE ÜRÜNLERİNDE NİTRAT VE NİTRİT ANALİZİ
    17) GIDA MADDELERİNDE FORMALDEHİT ARANMASI
    18) GIDALARDA BORİK ASİT VE BORAT ANALİZİ
    19) HPLC İLE SORBİK ASİT BENZOİK ASİT ANALİZİ
    20) HPLC İLE YEM VE YEM KATKI MADDELERİNDE K3 VİTAMİNİ TESPİTİ
    21) ÇAYDA KAFEİN MİKTARI TAYİNİ
    22) KAFEİN MİKTARI TAYİNİ (HPLC)
    23) KAHVEDE KAFEİN MİKTARI TAYİNİ
    24) KARBONAT ANALIZI
    25) KURU ÜZÜMDE SIVI PARAFİN TAYİNİ
    26) ŞARAP VE SİRKEDE KÜKÜRTDİOKSİT ANALİZİ
    27) KÜKÜRTDİOKSİT
    28) PEYNİRDE HPLC İLE NATAMİSİN ANALİZİ
    29) GIDA VE İÇECEKLERDE SALİSİLİK ASİT (KALİTATİF) ANALİZİ
    30) SUNİ KÖPÜRTÜCÜ (SAPONİN) TAYİNİ
    31) ŞEKERDE SO2 TAYİNİ
    32) SENTETİK BOYA TAYİNİ
    33) SIVI PARAFİN TAYİNİ
    34) GIDA MADDELERİNDE SORBİK ASİT TAYİNİ
    35) YEM VE YEM KATKI MADDELERINDE BAZI SUDA ÇÖZÜNÜR V6TAMİNLERİN HPLC İLE ANALİZİ
    36) SUDA ÇÖZÜNEN SENTETİK BOYA MADDELERİ ANALİZİ
    37) KIRMIZI BİBER VE ÜRÜNLERİNDE HPLC İLE SUDAN (I, II, III, IV, RED 7B ve BLACK B) TAYİNİ
    38) SÜTTE BORİK ASİT ARANMASI
    39) SÜTTE HİDROJEN PEROKSİT ARANMASI
    40) SÜTTE SODYUM KARBONAT ARANMASI
    41) YAĞDA ÇÖZÜNEN VİTAMİNLERİN TAYİNİ
    [/size]


    Şifre = "www.forumfood.net"**(sadece link "" lar yok)
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 405.3 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 90 Kez






  2. #2
    eyup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eyup çevrimdışı Üyelik tarihi: 13.06.2007 Son online zamanı: 19.12.2016

    Mesajları
    234
    Konuları
    15
    Eklentileri
    7
    Kredisi
    380
    Harcanan
    0
    Kalan
    380
    arkadaşlar dosya.cc. deki linklerin çoğu bozuk bişey indiremiyoruz lütfen bi bakar mısınız!!!!!!!!!!!!!!


  3. #3
    Akın52 çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.02.2007 Son online zamanı: 24.10.2019

    Mesajları
    2360
    Konuları
    499
    Eklentileri
    144
    Kredisi
    7213
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Link yenilenmiştir..


  4. #4
    hulya1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hulya1987 çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.09.2007 Son online zamanı: 17.06.2012

    Mesajları
    98
    Konuları
    32
    Eklentileri
    7
    Kredisi
    370
    Harcanan
    0
    Kalan
    370
    arkadaşlar linklerin büyük bi çoğunluğu bozuk bakarsanız sevinirim...Emeğinize sağlık...


  5. #5
    tuanabelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tuanabelit çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.04.2008 Son online zamanı: 29.07.2012

    Mesajları
    1161
    Konuları
    302
    Eklentileri
    23
    Kredisi
    1177
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    bu link çalışıyo ben şimdi indirdim sende çalışmadığına eminmisin


  6. #6
    serhan1313 çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.02.2012 Son online zamanı: 04.10.2016

    Mesajları
    2
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    tesekkürler


  7. #7
    sametsaglam çevrimdışı Üyelik tarihi: 07.10.2012 Son online zamanı:

    Mesajları
    2
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    Teşekkürler.


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Katkı maddelerinin yerine mavi ışık!
    Dünya forum içinde, yazan OzanA
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10.08.2015, 09:13
  2. gıda katkı maddelerinin kullanım miktarı
    Gıda Katkı Maddeleri ve Temizlik Maddeleri forum içinde, yazan airbus92
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 20.01.2014, 23:02
  3. Bazı Katkı Maddelerinin Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi
    Un ve Unlu Mamüller forum içinde, yazan mehtapayri
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 06.11.2010, 00:07
  4. gıda katkı maddelerinin sınıflandırılması
    Gıda Katkı Maddeleri ve Temizlik Maddeleri forum içinde, yazan mentol
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12.03.2008, 22:28
  5. Sucuk Katkı Maddelerinin Kalite Üzerine Etkileri
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan gulin8577
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22.02.2008, 18:19

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed