3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni

Konu: Gıdaların Ambalajlamasında Genel Bilgiler

  1. #1
    merveaibü çevrimdışı Üyelik tarihi: 20.11.2012 Son online zamanı: 21.04.2013

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart Gıdaların Ambalajlamasında Genel Bilgiler

    : Gıdaların Ambalajlamasında Genel Bilgiler
    : Pptx
    : Merve TÜRKERİ

    AMBALAJ NEDİR?
    Gıda ambalajı, depolama, pazarlama ve tüketim aşamala- rında gıdaların yabancı maddelerle bulaşma, mikroorganizma ve diğer canlı etkilerinden koruyan, ağırlık, nem, koku ve aroma kayıplarını önleyen sistemlerdir. Bu yolla gıdaların; hava, gaz ve ışık gibi atmosfer olayları ile temasını keserek bozulmasını önlemiş ve geciktirmiş olunur.

    Ambalajın ürün geliştirme aşamasında öncelikleri:
    ƒÜrünün muhafazası
    - Dağıtım sırasında
    - Raf ömrü
    - Tüketim
    - Kalın ambalajlar
    ƒFonksiyonel olması
    - Kullanım talimatları
    - Kolay açılabilir
    - Kolay taşınabilir ve kullanılabilir
    - Ağzı tekrar kapatılabilir
    - Depolanabilir
    ƒAmbalaj Güvenliği
    - Kırılmayan
    - Temiz

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 514.5 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 40 Kez





    Konu Sorumlu Yönetici tarafından (26.11.2012 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir.
    ugur352, yusufcukur, mithatt ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  2. #2
    muratyilmaz_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    muratyilmaz_20 çevrimdışı Üyelik tarihi: 17.12.2008 Son online zamanı: 27.10.2015

    Mesajları
    60
    Konuları
    27
    Eklentileri
    22
    Kredisi
    1134
    Harcanan
    0
    Kalan
    1134
    teşekkürler.. güzel bi çalışma olmuş


  3. #3
    ebruozdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ebruozdemir çevrimdışı Üyelik tarihi: 24.03.2014 Son online zamanı: 06.09.2014

    Mesajları
    6
    Konuları
    3
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    Teşekkür ederim çok yardimci oldunuz


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Gıda Güvenliği Genel Bilgiler
    e-Kitaplar forum içinde, yazan urfausulu
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 17.04.2012, 21:37
  2. Çikolata hakkında genel bilgiler
    Şeker ve Şekerli Gıdalar forum içinde, yazan gizem
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 04.03.2009, 20:39
  3. etler hakkında genel bilgiler
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan gulin8577
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22.02.2008, 13:02
  4. besinler hakkında genel bilgiler
    Sektörel Pratik Bilgiler forum içinde, yazan Gülsel ŞEN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 08.10.2007, 13:47
  5. Mikroorganizmalar Hakkında Genel Bilgiler
    Genel Mikrobiyoloji forum içinde, yazan turkoloji
    Yorum: 11
    Son Mesaj: 30.06.2007, 09:52

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed