2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    26 May 08
    Yaş
    36

    Mesajları
    7
    Konuları
    7
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255

    Post HACCP Catering

    CATERING İŞLETMELERİNDE HİJYEN ve HACCP SİSTEMİNİN UYGULANMASI


    Hazır yemek sektöründe üretim yapan işletmelerin temel amacı kuşkusuz kaliteli ve sağlıklı ürünler üretip tüketiciye sunmaktır. Tıp dilinde sağlık bilgisi anlamına gelen hijyen; Dünya Sağlık Organizasyonu tanımına göre; sağlıklı ve kusursuz gıda üretimini sağlamak amacıyla gıdaların; üretim, işleme, depolama ve dağıtımları sırasında gerekli kurallara uyulması ile gerekli önlemlerin alınması olarak açıklanmıştır.



    * HACCP’İN TEMEL PRENSİPLERİ
    * ENDÜSTRİYEL YİYECEK-İÇECEK ÜRETİMİ - CATERING
    * CATERING İŞLETMELERİNDE HİJYEN ve HACCP SİSTEMİNİN UYGULANMASI
    * CATERING(TOPLU YEMEK) TEKNOLOJİSİNDE MUTFAK DONANIMI VE TASARIMI
    * ÖN VE HAZIRLIK BÖLÜMLERİ ORTAK MUTFAK
    * SATIN ALMADA KALİTE KONTROL
    * CATERING SEKTÖRÜNDE DEPOLAMA
    * CATERING SEKTÖRÜNDE ÜRETİM AKIŞ DIAGRAMI
    * CATERING SEKTÖRÜNDE TEHLİKELER
    * SERVİS
    * NUMUNE ALMA
    * BULAŞIKLARIN YIKANMASI
    * PERSONEL HİJYENİ
    * MUTFAK HİJYENİ
    * ATIKLARIN UZAKLAŞTIRILMASI

    Dosya Türü: doc
    Dosya Şifresi: www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 131,8 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 166 Kez


    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

  2. #2
    Yeni Üye akkayaselcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04 Oct 08
    Yaş
    43

    Mesajları
    26
    Konuları
    20
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    711
    Harcanan
    0
    Kalan
    711

    Standart Cevap: HACCP Catering

    çok güzel bir çalışma teşekkürler

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. catering sektöründe haccp sisteminin uygulanması
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan yelly
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 18-11-2016, 14:30
  2. HACCP Tehlike Analizi - HACCP Planı
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Şengül PARLAK
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 15-07-2011, 13:39
  3. Catering Sektöründe HACCP Uygulamaları
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan oldboy79
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29-05-2008, 17:09
  4. haccp ve catering
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan yelly
    Yorum: 7
    Son Mesaj: 07-09-2007, 11:51

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed