4 sonuçtan 1 ile 4 arası
Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 3 gönderen okhan
  • 1 gönderen okhan

Konu: HACCP El Kitabı (Örnek)

  1. #1
    okhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    okhan çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.02.2007 Son online zamanı: 12.05.2019

    Mesajları
    412
    Konuları
    214
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3530
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Standart HACCP El Kitabı (Örnek)

    0. GİRİŞ 4
    0.1. ÖNSÖZ 4
    0.2. ORGANİZASYON ŞEMASI 5
    1. KAPSAM 6
    1.1 KURULUŞ KAPSAMI 6
    1.2 HARİÇ TUTMA 6
    2. ATIF YAPILAN STANDARTLAR 6
    3. TERİMLER TARİFLER 7
    4. HACCP İÇİN ÖN KOŞULLAR 8
    4.1. TESİSLER 8
    4.2 TEDARİKÇİ KONTROLÜ 8
    4.3. TEKNİK ÖZELLİKLER 8
    4.4. ÜRETİM DONANIMI 8
    4.5. TEMİZLİK VE HİJYEN 9
    4.6. KİŞİSEL HİJYEN 9
    4.7. EĞİTİM 9
    4.8. KİMYASAL MADDELERİN KONTROLÜ 9
    4.9. TESLİM ALMA, DEPOLAMA VE TAŞIMA 9
    4.10. İZLENEBİLİRLİK VE GERİ ÇAĞIRMA 9
    4.11. ZARARLILARIN KONTROLÜ 9
    5. HACCP SİSTEM KURALLARI 9
    5.1. YÖNETİM SORUMLULUĞU 9
    5.1.1. GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKASI 9
    5.1.2. KURULUŞ 10
    5.1.2.1. SORUMLULUK VE YETKİ 10
    5.1.2.2. HACCP EKİP KOORDİNATÖRÜ 10
    5.1.2.3. HACCP EKİBİ 10
    5.1.2.4. YETERLİLİK, EĞİTİM VE GIDA GÜVENLİĞİNDEN
    **********************************HABERDAR OLMA 10
    5.1.3. YÖNETİMİN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ 10
    5.2. SİSTEM KURALLARI 10
    5.2.1. GENEL 10
    5.2.2. HACCP PLANI 10
    5.2.3. İYİ ÜRETİM UYGULAMALARI (GMP) 11
    5.3. DOKÜMAN KONTROLÜ 11
    5.4. HACCP ÇALIŞMASI VE PLANLAMASI 11
    5.4.1. GENEL 11
    5.4.2. HAMMADDELERİN VE ÜRÜNLERİN TANIMLANMASI 11
    5.4.3. ÜRÜNÜN AMAÇLANAN KULLANIMININ TANIMLANMASI 11
    5.4.4. AKIŞ ŞEMASI VE PLAN ÇİZİMLERİ 11
    5.4.5. TEHLİKELERİN TANIMLANMASI VE DEĞERLENDİRİLMESİ 11
    5.5. İLGİLİ TEHLİKELERİN KONTROLÜ 11
    5.5.1. KONTROL ÖNLEMLERİNİN BELİRLENMESİ 11
    5.5.2. KRİTİK KONTROL NOKTALARI 12
    A) PROSES BASAMAĞI KARAR AĞACI 13
    B) HAMMADDE KARAR AĞACI 14
    5.5.3. HERBİR KRİTİK KONTROL NOKTASI İÇİN KRİTİK LİMİT 15
    5.5.4. HERBİR KRİTİK KONTROL NOKTASI İÇİN İZLEME SİSTEMİ 15
    5.5.5. HERBİR KRİTİK KONTROL NOKTASI İÇİN
    ************************ DÜZELTİCİ FAALİYETLER 15
    5.6. GMP ÖNLEMELERİ 15
    5.6.1. GMP ÖNLEMLERİNİN BELİRLENMESİ 15
    5.6.2. GMP ÖNLEMLERİNİN YAZILI HALE GETİRİLMESİ 15
    5.7. HACCP SİSTEMİNİN İŞLEYİŞİ 15
    5.7.1. HACCP YÖNETİM SİSTEMİNE İLİŞKİN KAYITLAR 15
    5.7.2. UYGUN OLMAYAN ÜRÜNÜN KONTROLÜ 16
    5.7.3. BİLDİRME VE GERİ ÇAĞIRMA 16
    5.7.4. ÖLÇME DONANIMI VE YÖNTEMLERİN KONTROLÜ 16
    5.8.HACCP yönetim sisteminin sürekliliğinin sağlanması



    Dosya Türü : doc
    Şifre:www.forumfood.net

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 25.8 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 605 Kez





    julide2002, cada ve elifaltungok bunu beğendiler.

  2. #2
    okhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    okhan çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.02.2007 Son online zamanı: 12.05.2019

    Mesajları
    412
    Konuları
    214
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3530
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    link yenilenmiştir, ilk mesajdan indirebilirsiniz...

    hcakir48 bunu beğendi.

  3. #3
    fgunesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    fgunesli çevrimdışı Üyelik tarihi: 13.02.2013 Son online zamanı: 09.02.2021

    Mesajları
    26
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    4
    Kalan
    1
    paylaşım için teşekkürler ama geçmiş tarihli doküman sanırım ts 13001 iptal edilmiş standart olarak görünüyor.


  4. #4
    Sinan COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sinan COSKUN çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.02.2007 Son online zamanı: 26.11.2021

    Mesajları
    1656
    Konuları
    4126
    Eklentileri
    51
    Kredisi
    2737
    Harcanan
    Yönetici
    Kalan
    Yönetici
    Alıntı fgunesli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paylaşım için teşekkürler ama geçmiş tarihli doküman sanırım ts 13001 iptal edilmiş standart olarak görünüyor.
    Merhabalar;
    Konu 12-11-2007, 01:32 tarihinde paylaşılmış. 13 sene içerisinde bir çok güncelleme ve iptal söz konusudur.
    Bu tarz dokümanlar örnek alınarak güncel halleri oluşturulabilir.

    - -

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Süt ve Süt Ürünleri Örnek El Kitabı
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan uğurçoban
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 27.03.2014, 08:41
  2. Örnek Çevre El Kitabı
    ISO 14001 forum içinde, yazan utupian
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 12.03.2011, 02:29
  3. Örnek ÇED el Kitabı
    OHSAS 18001 forum içinde, yazan ardogan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22.08.2008, 12:00
  4. örnek ISO 22000 el kitabı
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan ayşegül
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 29.01.2008, 13:15
  5. Kalite El Kitabı - örnek
    ISO 9001 forum içinde, yazan sibelkural
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 28.09.2007, 13:26

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed