2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    kasurer çevrimdışı Üyelik tarihi: 08.08.2007 Son online zamanı: 07.03.2020

    Mesajları
    10
    Konuları
    8
    Eklentileri
    7
    Kredisi
    355
    Harcanan
    13
    Kalan
    342

    Standart HACCP sağlıklı yiyecek üretimi

    Mutfak girişi:

    1. Mutfak girişlerinde hijyen paspası bulundurulması gereklidir.
    Haccp kurallarına göre mutfak girişi hijyen bölgesine dahil edilmeli ve girişe dezenfektanlı hijyen paspası konulmalıdır.
    A. Mutfak girişlerinde el yıkama lavabosu bulundurulması gerekmektedir.
    Mutfak personeli ve personel dışı kişilerin el hijyenini sağlayabilmesi için girişte el yıkama lavabosu,sıvı sabun,kağıt havlu ve dezenfektan suyu (sirafan) bulunmalıdır.
    B. Mutfak personeli dışındaki kişilerin mutfağa girebilmesi için mutfak girişinde önlük,bone ve galoş bulundurulması gerekmektedir.




    Devamı...
    Şifre:''www.forumfood.net''
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 712.9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 41 Kez






  2. #2
    Şengül PARLAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şengül PARLAK çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.02.2007 Son online zamanı: 29.05.2019

    Mesajları
    1234
    Konuları
    134
    Eklentileri
    42
    Kredisi
    2225
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Merhabalar
    Aslında konunuz aşağıdaki linkin tekrarı Normalde tekrar edilen konuları çöp kutusuna taşıyoruz.
    http://www.forumfood.net/showthread....ktan+paspas%FD
    fakat slayt şeklinde sunuma daha elverişli olduğu için eklenti haline getirdim. Teşekkürler bol paylaşımlar


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yiyecek ve içecek işletmelerinde haccp
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan ilknurk
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 17.02.2010, 15:28
  2. yiyecek içecek işletmerinde haccp uygulamaları
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan fatmaemineakan
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 11.03.2009, 21:01
  3. Yiyecek güvenlik programı (HACCP sistemi)
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan berfin58
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16.10.2008, 10:13
  4. Yiyecek Icecek Isletmelerinde HACCP
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan serdarla
    Yorum: 6
    Son Mesaj: 03.12.2007, 14:37
  5. Yiyecek İcecek İşletmelerinde HACCP Uygulamalrı
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 46
    Son Mesaj: 24.06.2007, 03:02

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed