2 sonuçtan 1 ile 2 arası
-
29.10.2008, 15:36 #1
Üyelik tarihi: 08.08.2007 Son online zamanı: 07.03.2020
- Mesajları
- 10
- Konuları
- 8
- Eklentileri
- 7
- Kredisi
- 355
- Harcanan
- 13
- Kalan
- 342
HACCP sağlıklı yiyecek üretimi
Mutfak girişi:
1. Mutfak girişlerinde hijyen paspası bulundurulması gereklidir.
Haccp kurallarına göre mutfak girişi hijyen bölgesine dahil edilmeli ve girişe dezenfektanlı hijyen paspası konulmalıdır.
A. Mutfak girişlerinde el yıkama lavabosu bulundurulması gerekmektedir.
Mutfak personeli ve personel dışı kişilerin el hijyenini sağlayabilmesi için girişte el yıkama lavabosu,sıvı sabun,kağıt havlu ve dezenfektan suyu (sirafan) bulunmalıdır.
B. Mutfak personeli dışındaki kişilerin mutfağa girebilmesi için mutfak girişinde önlük,bone ve galoş bulundurulması gerekmektedir.
Devamı...
Şifre:''www.forumfood.net''
-
29.10.2008, 16:10 #2
Merhabalar
Aslında konunuz aşağıdaki linkin tekrarı Normalde tekrar edilen konuları çöp kutusuna taşıyoruz.
http://www.forumfood.net/showthread....ktan+paspas%FD
fakat slayt şeklinde sunuma daha elverişli olduğu için eklenti haline getirdim. Teşekkürler bol paylaşımlar
Advertising
Advertising
Benzer Konular
-
Yiyecek ve içecek işletmelerinde haccp
ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan ilknurkYorum: 0Son Mesaj: 17.02.2010, 15:28 -
yiyecek içecek işletmerinde haccp uygulamaları
ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan fatmaemineakanYorum: 0Son Mesaj: 11.03.2009, 21:01 -
Yiyecek güvenlik programı (HACCP sistemi)
ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan berfin58Yorum: 0Son Mesaj: 16.10.2008, 10:13 -
Yiyecek Icecek Isletmelerinde HACCP
ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan serdarlaYorum: 6Son Mesaj: 03.12.2007, 14:37 -
Yiyecek İcecek İşletmelerinde HACCP Uygulamalrı
ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Akın52Yorum: 46Son Mesaj: 24.06.2007, 03:02
Yer imleri