2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    08 Aug 07
    Yaş
    35

    Mesajları
    10
    Konuları
    8
    Eklentileri
    7
    Kredisi
    355
    Harcanan
    13
    Kalan
    342

    Standart HACCP sağlıklı yiyecek üretimi

    Mutfak girişi:

    1. Mutfak girişlerinde hijyen paspası bulundurulması gereklidir.
    Haccp kurallarına göre mutfak girişi hijyen bölgesine dahil edilmeli ve girişe dezenfektanlı hijyen paspası konulmalıdır.
    A. Mutfak girişlerinde el yıkama lavabosu bulundurulması gerekmektedir.
    Mutfak personeli ve personel dışı kişilerin el hijyenini sağlayabilmesi için girişte el yıkama lavabosu,sıvı sabun,kağıt havlu ve dezenfektan suyu (sirafan) bulunmalıdır.
    B. Mutfak personeli dışındaki kişilerin mutfağa girebilmesi için mutfak girişinde önlük,bone ve galoş bulundurulması gerekmektedir.




    Devamı...
    Şifre:''www.forumfood.net''
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      Dosya Boyutu : 712,9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 40 Kez


    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

  2. #2
    Onursal Üye Şengül PARLAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22 Feb 07
    Yaş
    43

    Mesajları
    1344
    Konuları
    138
    Eklentileri
    42
    Kredisi
    2225
    Harcanan
    0
    Kalan
    2225

    Standart Cevap: HACCP sağlıklı yiyecek üretimi

    Merhabalar
    Aslında konunuz aşağıdaki linkin tekrarı Normalde tekrar edilen konuları çöp kutusuna taşıyoruz.
    http://www.forumfood.net/showthread....ktan+paspas%FD
    fakat slayt şeklinde sunuma daha elverişli olduğu için eklenti haline getirdim. Teşekkürler bol paylaşımlar

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yiyecek güvenlik programı (HACCP sistemi)
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan berfin58
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16-10-2008, 10:13
  2. Yiyecek Icecek Isletmelerinde HACCP
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan serdarla
    Yorum: 6
    Son Mesaj: 03-12-2007, 15:37
  3. Rafine Tuz Üretimi Haccp Dökümanları ve Akım Şeması
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan goncuali
    Yorum: 7
    Son Mesaj: 22-11-2007, 16:10
  4. Yiyecek İcecek İşletmelerinde HACCP Uygulamalrı
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 46
    Son Mesaj: 24-06-2007, 03:02
  5. En Cok Zayıflatan 10 Yiyecek
    Sektörel Pratik Bilgiler forum içinde, yazan Cvitaamini
    Yorum: 11
    Son Mesaj: 14-02-2007, 20:33

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed