1 sonuçtan 1 ile 1 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen lion-bllr

Konu: HACCP Sunum 2013

  1. #1
    lion-bllr çevrimdışı Üyelik tarihi: 17.10.2011 Son online zamanı: 23.03.2013

    Mesajları
    1
    Konuları
    1
    Eklentileri
    1
    Kredisi
    55
    Harcanan
    0
    Kalan
    55

    Standart HACCP Sunum 2013

    : Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları
    : Ppt
    : Billur Yiğit

    HACCP sistemi; gıdaların neden olduğu hastalıkları azaltarak gıda güvenliğini sağlamak için oluşturulmuştur.
    HACCP üretimde; hammaddenin işlenmesi, dağıtım ve son ürünün tüketimine kadar tüm fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikeleri kontrol ve analiz ederek Gıda Güvenliği‘ne ulaşan bir yönetim sistemidir.

    HACCP Sistemi Nasıl Ortaya Çıkmıştır?

    **1950’li yıllarda Japon ürünlerin kaliteye yönelmesinde önemli bir etken sayılan Williams Edwards Deming’in kalite yönetimi ile ilgili görüşleri
    **Güvenli gıdaların üretimi için 1960’lı yıllarda Pillsbury Şirketi, Ulusal Havacılık ve Uzay İdaresi (NASA) tarafından başlatılmıştır.


    1992 yılında NACMCF (Gıdalar için Mikrobiyolojik Kriterler Ulusal Danışma Komitesi) tarafından da kabul görmüştür.
    Hükümet görevlileri, akademisyenler, tüketici grupları ve endüstri temsilcilerinden oluşan bu komite HACCP’in 7 prensibini belirlediler.

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 325.5 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 53 Kez





    Konu Sinan COSKUN tarafından (28.03.2013 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir.
    jeologserap ve Diğdem bunu beğendiler.

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. haccp eğitimi (sunum)
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan fatmatetik
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 17.08.2013, 15:54
  2. HACCP Tetkik Sunum
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan gidaalanya
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28.04.2011, 10:20
  3. 7 prensipte HACCP-sunum
    Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan gülşah_8484
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18.03.2010, 10:34
  4. Haccp sunum
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan lsfahmet
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 05.05.2009, 15:13
  5. HACCP ( Sunum )
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan turkoloji
    Yorum: 49
    Son Mesaj: 28.09.2007, 11:52

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed