Sayfa 1/5 123 ... SonSon
45 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik kontrol noktaları)

  1. #1
    Akın52 çevrimdışı Üyelik tarihi: 22.02.2007 Son online zamanı: 24.10.2019

    Mesajları
    2360
    Konuları
    499
    Eklentileri
    144
    Kredisi
    7213
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Standart HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik kontrol noktaları)

    HACCP
    1.HACCP Nedir?
    2.NEDEN TS 13001 (HACCP)
    3.TS 13001(HACCP) Standardının Gelişimi
    4.HACCP’in Avantajları
    5.HACCP Terminolojisi
    6.HACCP Sisteminin Prensipleri
    6.1.0 TEHLİKE ANALİZLERİ
    6.1.1 GİRİŞ
    6.1.2 SALGIN VERİLERİNİN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ :
    6.1.2.1 Mikroorganizmaların Canlı Kalması ve Çoğalması
    6.1.3 HAMMADDELERİN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ
    6.1.4 ÜRETİM ŞEKLİNİN VE AŞAMALARIN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ
    6.1.5 TEHLİKELERİN DOKÜMANTE EDİLMESİ
    6.2.0 KRİTİK KONTROL NOKTALARININ BELİRLENMESİ
    6.3.0 KRİTİK LİMİTLERİN BELİRLENMESİ VE HACCP PLANI
    6.4.0 GÖZETİM
    6.4.1 SÜREKLİ VE ARALIKLI GÖZETİM
    6.4.2 GÖZETİMİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ
    6.5 DÜZELTİCİ FAALİYETLER
    6.5.1 DÜZELTİCİ FAALİYET ÇEŞİTLERİ
    6.5.2 DÜZELTİCİ FAALİYETLERİN AŞAMALARI
    6.5.2.1 Düzeltici Faaliyet Sistemi
    6.5.2.2 Bir Düzeltici Faaliyetin Gerçekleştirilmesi
    6.6.0 KAYITLAMA
    6.6.1 HACCP KAYITLARI
    6.6.2 ÜRÜN İZLENEBİLİRLİĞİ
    6.6.3 GERİ ÇAĞIRMA
    6.6.4 UYGUN OLMAYAN/HATALI ÜRÜN KONTROLÜ
    6.7 DOĞRULAMA 18
    6.7.1 DOĞRULAMA VE GEÇERLİLİK PROSEDÜRLERİ
    6.7.2 DOKÜMANLARIN DOĞRULANMASI
    6.7.3 UYGULAMANIN DOĞRULANMASI
    6.7.3.1 Günlük, Haftalık ve Aylık Çizelgelerle Kontrol
    6.7.3.2 Kayıtların İncelenmesi
    6.7.3.3 Proses / Ürün Gözetimi
    6.7.3.4 Hijyen Kontrolleri
    6.7.4 HACCP SİSTEMİNİN GEÇERLİLİĞİ
    6.7.5 PLANLI İÇ KALİTE DENETİMLERİ
    6.7.6 YÖNETİMİN HACCP SİSTEMİNİ GÖZDEN GEÇİRMESİ
    7.TS 13001 (HACCP) Bölümleri
    8.HACCP ve Gıda Hijyeni ile İlgili Ulusal Düzenlemeler
    9.HACCP Ekibi ve Proje Takvimi
    9.1.HACCP Proje Ekibindeki Elemanların Projedeki Görevlerinin Özetlenmesi
    10.HACCP ORGANİZASYONU, EĞİTİM VE BİLGİ AKIŞI
    11.GIDANIN TANIMLANMASI
    11.1.GIDANIN ÖZELLİKLERİ, DAĞITIM VE KULLANIM ŞEKLİ
    11.1.1.Ürünün Genel İsmi
    11.1.2.Nasıl kullanılacağı ve Tüketim Şekli
    11.1.3.Ürünün Genel Özellikleri
    11.1.4.Ambalaj Türü
    11.1.5.Raf Ömrü:
    11.1.6.Satılacağı Yerler
    11.1.7.Üründeki Uyarıcı İfadeler
    11.1.8.Ürünün Dağıtım Şekli
    11.1.9.Ürünün Müşteri Grubu
    11.2.HAMMADDE VE KATKI MADDELERİNİN TANIMLANMASI
    11.3.PROSES AKIŞ ŞEMALARININ HAZIRLANMASI
    11.4.PROSES AKIŞ ŞEMALARININ YERİNDE DOĞRULANMASI
    11.5.HİJYEN VE SANİTASYON
    11.5.1.HİJYEN PROSEDÜRLERİ
    11.5.2.KİŞİSEL TEMİZLİK
    11.5.3.ORTAM TEMİZLİĞİ
    11.5.3.1.Temizlik Organizasyonu ve Kaynaklar
    11.5.3.2.İşletme Dışı Temizliği
    11.5.3.3.İşletme İçi Temizliği
    11.5.3.4.Ekipman ve Tesis Temizliği
    11.5.4.HAMMADDELERİN TEMİZLİĞİ
    11.5.5.ÇAPRAZ KİRLENMENİN ÖNLENMESİ
    12.Bir Şirkette HACCP Yönetim Sistemleri Kapsamında Yapılan Faaliyetler


    Dosya Türü : doc

    Şifre :www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 48.8 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 480 Kez





    julide2002, toker85, damla54 ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

  2. #2
    Sinan COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sinan COSKUN çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.02.2007 Son online zamanı: Bugün

    Mesajları
    1655
    Konuları
    4126
    Eklentileri
    51
    Kredisi
    2737
    Harcanan
    Yönetici
    Kalan
    Yönetici
    Süper bi döküman olmuş hakan bu arada adın akın kalacak bazen akın bazen hakan yazıyom hehe paylaşım için saol


  3. #3
    sssensei çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.02.2007 Son online zamanı: 09.12.2010

    Mesajları
    2611
    Konuları
    54
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    763
    Harcanan
    0
    Kalan
    763
    bi de bu olsun bizde bakalım saolsınnn


  4. #4
    bogazkoybora çevrimdışı Üyelik tarihi: 14.03.2007 Son online zamanı: 22.08.2007

    Mesajları
    57
    Konuları
    2
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    eline saglık


  5. #5
    hazan çevrimdışı Üyelik tarihi: 17.03.2007 Son online zamanı: 07.05.2007

    Mesajları
    34
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    teşekkürler


  6. #6
    ozlem çevrimdışı Üyelik tarihi: 19.03.2007 Son online zamanı: 06.01.2010

    Mesajları
    84
    Konuları
    15
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255
    eline sağlık özlem


  7. #7
    arzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arzu çevrimdışı Üyelik tarihi: 20.03.2007 Son online zamanı: 01.02.2010

    Mesajları
    557
    Konuları
    22
    Eklentileri
    11
    Kredisi
    555
    Harcanan
    0
    Kalan
    555
    TEŞEKKÜRLER..


  8. #8
    yorumsuz çevrimdışı Üyelik tarihi: 08.04.2007 Son online zamanı: 13.06.2009

    Mesajları
    19
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    tesekkürler


  9. #9
    antakyalı çevrimdışı Üyelik tarihi: 19.03.2007 Son online zamanı: 23.02.2013

    Mesajları
    1155
    Konuları
    101
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    teşekür


  10. #10
    AlgaReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AlgaReN çevrimdışı Üyelik tarihi: 26.03.2007 Son online zamanı: 12.01.2021

    Mesajları
    124
    Konuları
    24
    Eklentileri
    17
    Kredisi
    868
    Harcanan
    8
    Kalan
    860
    Ellerine sağlık.Bu bilgiler kıymetllidir.


Sayfa 1/5 123 ... SonSon

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Yorum: 10
    Son Mesaj: 30.09.2016, 11:32
  2. Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktası (HACCP) Sistemi
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan ercanozlem
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.12.2014, 13:09
  3. HACCP tehlike Analizleri ve Kritik kontrol noktaları
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan mataaimasho
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.10.2009, 22:58
  4. Kritik Nokta Kontrol ve Risk Analizleri (HACCP)
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan ozan64
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 06.11.2008, 18:48
  5. Yorum: 0
    Son Mesaj: 22.02.2008, 23:04

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed