6 sonuçtan 1 ile 6 arası
Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 2 gönderen kalliope
  • 1 gönderen
  • 1 gönderen anorak

Konu: Handbook of Food Engineering Practice

  1. #1
    Lisans Üye kalliope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30 May 07
    Yaş
    35

    Mesajları
    436
    Konuları
    180
    Eklentileri
    45
    Kredisi
    2265
    Harcanan
    0
    Kalan
    2265

    Standart Handbook of Food Engineering Practice

    : Handbook of Food Engineering Practice
    : Pdf
    : Kenneth J. Valentas Enrique Rotstein R. Paul Singh





    ISBN: 0849386942
    Title: Handbook of Food Engineering Practice
    Author: Kenneth J. Valentas Enrique Rotstein R. Paul Singh
    Publisher: CRC
    Publication Date: 1997-07-23
    Number Of Pages: 736
    Average Amazon Rating: 4.0

    Book Description
    Food engineering has become increasingly important in the food industry over the years, as food engineers play a key role in developing new food products and improved manufacturing processes. While other textbooks have covered some aspects of this emerging field, this is the first applications-oriented handbook to cover food engineering processes and manufacturing techniques.A major portion of Handbook of Food Engineering Practice is devoted to defining and explaining essential food operations such as pumping systems, food preservation, and sterilization, as well as freezing and drying. Membranes and evaporator systems and packaging materials and their properties are examined as well. The handbook provides information on how to design accelerated storage studies and determine the temperature tolerance of foods, both of which are important in predicting shelf life. The book also examines the importance of physical and rheological properties of foods, with a special look at the rheology of dough and the design of processing systems for the manufacture of dough.The final third of the book provides useful supporting material that applies to all of the previously discussed unit operations, including cost/profit analysis methods, simulation procedures, sanitary guidelines, and process controller design. The book also includes a survey of food chemistry, a critical area of science for food engineers.

    Table of Contents
    Ch. 1 Pipeline Design Calculations for Newtonian and Non-Newtonian Fluids 1
    Ch. 2 Sterilization Process Engineering 37
    Ch. 3 Prediction of Freezing Time and Design of Food Freezers 71
    Ch. 4 Design and Performance Evaluation of Dryers 125
    Ch. 5 Design and Performance Evaluation of Membrane Systems 167
    Ch. 6 Design and Performance Evaluation of Evaporation 211
    Ch. 7 Material and Energy Balances 253
    Ch. 8 Food Packaging Materials, Barrier Properties, and Selection 291
    Ch. 9 Kinetics of Food Deterioration and Shelf-Life Prediction 361
    Ch. 10 Temperature Tolerance of Foods during Distribution 405
    Ch. 11 Definition, Measurement, and Prediction of Thermophysical and Rheological Properties 427
    Ch. 12 Dough Processing Systems 489
    Ch. 13 Cost and Profitability Estimation 539
    Ch. 14 Simulation and Optimization 561
    Ch. 15 CIP Sanitary Process Design 583
    Ch. 16 Process Control 635
    Ch. 17 Food Chemistry for Engineers 669
    Index 701


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 3,87 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 40 Kez
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 9,33 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 30 Kez

    Konu Nuran AYDEMİR tarafından (24-04-2014 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir.
    gmserdartohma ve Gulnaz bunu beğendiler.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    03 Nov 08
    Yaş
    36

    Mesajları
    48
    Konuları
    14
    Eklentileri
    9
    Kredisi
    461
    Harcanan
    0
    Kalan
    461

    Standart Cevap: Handbook of Food Engineering Practice

    linki yeniler misiniz

  3. #3
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    15 Nov 11

    Mesajları
    7
    Konuları
    4
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155

    Standart Cevap: Handbook of Food Engineering Practice

    Link bozuk, yeniler misiniz lütfen?

  4. #4
    Onursal Üye Nuran AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21 Jul 08

    Mesajları
    222
    Konuları
    12
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    331
    Harcanan
    0
    Kalan
    331

    Standart Cevap: Handbook of Food Engineering Practice

    Alıntı anorak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Link bozuk, yeniler misiniz lütfen?
    Linkler yenilenmiştir.
    anorak bunu beğendi.

  5. #5
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    15 Nov 11

    Mesajları
    7
    Konuları
    4
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155

    Standart Cevap: Handbook of Food Engineering Practice

    İlginize teşekkür ederim Nuran hanım. Sağolun.
    Nuran AYDEMİR bunu beğendi.

  6. #6
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    20 Aug 13

    Mesajları
    20
    Konuları
    4
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    0
    Kalan
    105

    Standart Cevap: Handbook of Food Engineering Practice

    Teşekkürler

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Handbook of Food Engineering Practice
    e-Kitaplar forum içinde, yazan Fooder
    Yorum: 30
    Son Mesaj: 08-10-2011, 12:59
  2. Food Engineering Handbook
    e-Kitaplar forum içinde, yazan Eagleking06
    Yorum: 10
    Son Mesaj: 13-09-2010, 14:05
  3. Handbook of Thermal Engineering
    e-Kitaplar forum içinde, yazan sibelkural
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 05-11-2008, 01:34
  4. food engineering
    Türkiyede Eğitim forum içinde, yazan punch
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 29-02-2008, 13:21

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed