1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    06 Nov 10
    Yaş
    33

    Mesajları
    11
    Konuları
    6
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155

    Standart Hazır Yemek Sektöründe Hijyen Planları

    :Hazır Yemek Sektöründe Hijyen Planları
    : Word
    : -



    MUTFAK VE DEPOLAR TEMİZLİK VE HİJYEN PLANI. Tablo şeklinde hepsinin detaylı anlatımı mevcuttur.

    TAVALAR VE TENCERELER
    İç ve dış yüzeyleri temiz olmalı, içinde kireç birikimi ve yabancı madde olmamalı.
    Temizlik
    Her kullanımdan sonra
    Kireç çözme
    Kireç oluşumunda

    SENSO SD
    2-4 gr/lt
    SENSO KÇ
    50-100 gr/lt
    Kaba kirlerini uzaklaştır. Hazırlanan karışım ile sıcak suda malzeme ve ekipmanları yıka. Bol su ile durula.
    Temizlendikten sonra hazırlanan karışım ekipmanın içine doldur. 30 dk. Bekle bir bezle temizle ve durula

    Devamı....

    :
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 57,9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 88 Kez

    Konu Nuran AYDEMİR tarafından (27-05-2015 Saat 08:31 ) değiştirilmiştir.

    •    Alt 06-02-2007'den beri

      Advertising

      advertising
      Mesajları
      1
      Konuları
      0
      Eklentileri
      0

        
       

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Hazır Yemek Tablo
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan HTeS
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 11-11-2013, 19:41
  2. hazır yemek sektöründe haccp kurulması
    ÇÖP KUTUSU forum içinde, yazan özdemirh
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 18-07-2012, 16:33
  3. Hazır Yemek Sektöründe Bulaşıkhane Görevlisinin Görev ve Yetkileri
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan meyvekurdu35
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22-08-2011, 21:32
  4. Hazır Yemek Sektöründe Gıda Mühendisi Ne Yapar?
    Alet-Ekipman Üzerine Destek forum içinde, yazan M_CihanN
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 25-06-2008, 09:15

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed