2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç5Beğeni
  • 5 gönderen whitehsn

Konu: Hazir Yemek Tesis ve Organizasyonu

  1. #1
    whitehsn çevrimdışı Üyelik tarihi: 03.10.2011 Son online zamanı: 17.10.2012

    Mesajları
    9
    Konuları
    9
    Eklentileri
    7
    Kredisi
    355
    Harcanan
    0
    Kalan
    355

    Standart Hazir Yemek Tesis ve Organizasyonu

    : Hazir Yemek Tesis ve Organizasyonu
    : Pptx
    : .......

    Mutfak Organizasyonu
    Mutfak Çeşitleri
    Mutfak Personeli
    Yönetim, Sorumluluk ve Organizasyon
    Teknik Mutfak Planlaması
    Isıtma Yöntemi ve Gereçler
    Mutfak Makine ve Malzemeleri

    Mutfak organizasyonu ve Tasarımı
    Mutfak her türlü yiyeceğin hazırlandığı ve pişirildiği
    bazen de işletmenin yapısı gereği tüketildiği bir yerdir.

    MUTFAK TASARIMI

    Bir mutfakta üretim faaliyetlerinin kapsamına
    yiyeceklerin satın alınması,
    teslim alınması,
    depolanması,
    üretime hazırlanması,
    pişirilmesi,
    servise sunulması ve
    temizlik
    gibi işlemler girmektedir.
    Bu nedenle binadaki konumu ve tasarımı son derece önemlidir.
    Mutfağın ünitelere ayrılması hem iş akışını ve hem de mutfak iç düzeni sağlayacağından bu konu önem kazanmaya başlamıştır.
    Tüm birimlerin uyum içinde çalışması, birbirini tamamlaması ve destek vermesi esastır.


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 3.42 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 202 Kez





    Konu Sinan COSKUN tarafından (14.03.2012 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir.
    Figen YÜCE, Nuran AYDEMİR, sss ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  2. #2
    ademustun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ademustun çevrimdışı Üyelik tarihi: 18.10.2011 Son online zamanı: 12.03.2021

    Mesajları
    16
    Konuları
    7
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    43
    Kalan
    62
    Teşekkür ederiz arkadaşım.

    kalite farkedilir. .

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Hazir yemek sektörü gida güvenliği
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan flzdncl
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 30.03.2016, 10:39
  2. Hazir Yemek Sektörü Aliş, Satiş ve Depo Sayimi Çizelgesi
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan aldirmaz1
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 17.08.2015, 17:57
  3. Hazir yemek sektöründe kullanilan alet ve ekipmanlar
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan meyvekurdu35
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28.08.2011, 23:56
  4. Hazir yemek ve catering
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan denizselcuk402
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.06.2009, 10:16
  5. bu da tesis organizasyonu dersi...
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan rometo
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 02.10.2007, 19:14

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed