Gıda Gündemi Dergisi 2.yaşını kutlarken yeni yüzümüz Gastronomi ve HoReCa Dergisi FOOD TIME ile popüler şehir restoranları, sinema salonları, cafelerin tanıtımları, ayrıca her sayımızda özel röportajlarla sizlerle buluşmaya az kaldı.

2016 yılında Gıda Gündemi Dergisi olarak sektörün lokomotifi olmaya devam ediyoruz.

Başarılı, genç ve dinamik kadromuz ile 2.yaşımızı kutlarken okurlarımıza yeni bir dergi ile merhaba demeye hazırlanıyoruz. Huzurlarınızda FOOD TIME?

Gastronomi ve HoReCa?ya yönelik dergimizde bu ay özel bir sanatçı olan Hadise?nin röportajıyla farklı ve bilinmeyen yönlerini güzel bir çalışmayla sizlere sunuyoruz.

Sakatatın ustası Pelin Dumanlı ile yapılan çalışmada, eşsiz yemek tariflerine yer veriyoruz.

2016 yılının ?Bakliyat Yılı? olmasından, bu konuya özel çalışmalarımız yıl boyunca devam edecek.

Önümüzdeki aylarda Prof.Dr.Erdem Yeşilada yazılarına ve Apiterapi kitabına Gıda Gündemi?nde yer vereceğiz.

Yine ilerleyen sayılarımızda ?Diyabetli Yaşam? köşesinde diyabet hastalarının, beslenmesi ve diyabet ürünlerin tanıtımının yapıldığı uzman doktor görüşlerine yer verdiğimiz özel bir çalışma ile karşınızda olacağız.

Toplantı ve tatil mekanları olan saygınlığı yüksek otel ve restoranların ayrıntılı tanıtımları ile size yön vermeyi hedefliyoruz.

İş yoğunluğundan kahvenin, çayın tadını çıkarmak isteyenlerin buluşma noktası haline gelecek popüler cafelerin ve mekanların yer aldığı FOOD TIME hayatınızın vazgeçilmezi olacak.



Kayhan Şenişleyenler
Marka Yönetim &
Reklam Pazarlama Müdürü

İzzettin Çalışlar Cd. No:7/13
Bahçelievler / İstanbul
Tel: (0212) 642 44 32
Fax: (0212) 642 44 38


[a href="http://www.gidagundemi.com/abone/" target="_blank"]DERGİYİ SATIN ALMAK VEYA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...[/a]

[a href="http://reklam.gidagundemi.com/" target="_blank"]DERGİMİZE REKLAM VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ...[/a]