1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    meral1661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    meral1661 çevrimdışı Üyelik tarihi: 11.10.2011 Son online zamanı: 12.12.2012

    Mesajları
    6
    Konuları
    4
    Eklentileri
    3
    Kredisi
    155
    Harcanan
    0
    Kalan
    155

    Standart İnek Sütlerinden Üretilen ve Farklı Materyallerde Olgunlaştırılan Tulum Peynirlerinin


    Bu çalışmada inek sütünden 4 tekrarlı olarak üretilen ve keçi derisinde ve polietilen poşetlerde 210 gün süre ile olgunlaştırılan tulum peynirlerinin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri incelenmiştir ve bu özelliklere, ambalaj materyallerinin ve farklı olgunlaşma sürelerinin etkileri de saptanmaya çalışılmıştır.

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 482.9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 16 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Erzincan(şavak) ve İzmir Tulum Peynirlerinin Yapım Teknikleri ve Özellikleri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan CeoLIN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 01.09.2013, 13:20
  2. Yorum: 0
    Son Mesaj: 24.12.2011, 18:22
  3. farklı keçi ırkı sütlerinden üretilen probiyotik ayranın özellikleri
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan fruktoz28
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 19.03.2008, 00:05
  4. Yorum: 0
    Son Mesaj: 29.09.2007, 23:00
  5. Yorum: 6
    Son Mesaj: 08.06.2007, 14:31

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed