Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    eMeLLLLL çevrimdışı Üyelik tarihi: 13.02.2007 Son online zamanı: 23.10.2020

    Mesajları
    263
    Konuları
    14
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    10
    Kalan
    245

    Standart INTRODUCTION TO FOOD TOXICOLOGY

    By
    Takayuki Shibamoto, University of California, Davis
    Leonard Bjeldanes, University of California, Berkeley
    Steve Taylor, University of Nebraska, Lincoln, U.S.A.

    Included in series
    Food Science & Technology,

    Description
    The area of food toxicology currently has a high profile of interest in the food industry, universities, and government agencies, and is certainly of great concern to consumers. There are many books which cover selected toxins in foods (such as plant toxins, mycotoxins, pesticides, or heavy metals), but this book represents the first pedagogic treatment of the entire range of toxic compounds found naturally in foods or introduced by industrial contamination or food processing methods. Featuring coverage of areas of vital concern to consumers, such as toxicological implications of food adulteration (as seen in ethylene glycol in wines or the Spanish olive oil disaster) or pesticide residues, Introduction to Food Toxicology will be of interest to students in toxicology, environmental studies, and dietetics as well as anyone interested in food sources and public health issues. The number of students who are interested in toxicology has increased dramatically in the past several years. Issues related to toxic materials have received more and more attention from the public. The issues and potential problems are reported almost daily by the mass media, including television, newspapers, and magazines. Major misunderstandings and confusion raised by those reports are generally due to lack of basic knowledge about toxicology among consumers. This textbook provides the basic principles of food toxicology in order to help the general public better understand the real problems of toxic materials in foods.

    Audience
    Students in toxicology, environmental studies, dietics and anyone interested in food sources and public health issues.

    Contents
    Principles of Toxicology. Determination of Toxicants in Foods. Biotransformation. Natural Toxins in Animal Foodstuffs. Natural Toxins in Plant Foodstuffs. Fungal Toxins Occurring in Foods. Toxic Food Contaminants from Industrial Wastes. Pesticide Residues in Foods. Food Additives. Toxicants Formed during Food Processing.



    [hide]
    Burdan
    [/hide]






  2. #2
    sssensei çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.02.2007 Son online zamanı: 09.12.2010

    Mesajları
    2611
    Konuları
    54
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    763
    Harcanan
    0
    Kalan
    763
    ellerine saalık teşekkürler


  3. #3
    yawrukus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yawrukus çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 04.03.2015

    Mesajları
    244
    Konuları
    28
    Eklentileri
    20
    Kredisi
    1005
    Harcanan
    0
    Kalan
    1005
    valla hoş bir kitaba benziyor hemen indirmek istiyorum


  4. #4
    arzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arzu çevrimdışı Üyelik tarihi: 20.03.2007 Son online zamanı: 01.02.2010

    Mesajları
    557
    Konuları
    22
    Eklentileri
    11
    Kredisi
    555
    Harcanan
    0
    Kalan
    555
    TEŞEKKÜRLER...


  5. #5
    yusuf mutlu çevrimdışı Üyelik tarihi: 19.03.2007 Son online zamanı: 22.11.2018

    Mesajları
    109
    Konuları
    3
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    3
    Kalan
    2
    ellerine sağlık


  6. #6
    haticetuncer çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.04.2007 Son online zamanı: 11.02.2016

    Mesajları
    428
    Konuları
    27
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    255
    Harcanan
    0
    Kalan
    255
    paylaşımın için saol


  7. #7
    Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oğuz Pelikli çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 26.09.2016

    Mesajları
    2504
    Konuları
    345
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    paylaşım için teşekkürler


  8. #8
    esraartan çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.03.2007 Son online zamanı: 03.05.2013

    Mesajları
    432
    Konuları
    68
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    712
    Harcanan
    0
    Kalan
    712
    süpersiniz


  9. #9
    Eagleking06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eagleking06 çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 20.08.2014

    Mesajları
    1820
    Konuları
    201
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    322
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    emege saygi tessekurler


  10. #10
    kalite55 çevrimdışı Üyelik tarihi: 15.03.2007 Son online zamanı: 20.06.2021

    Mesajları
    76
    Konuları
    9
    Eklentileri
    2
    Kredisi
    105
    Harcanan
    7
    Kalan
    98
    TEŞEKKÜRLER


Sayfa 1/2 12 SonSon

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Introduction to Food Science
    Adım Adım Gıdacı Olmak forum içinde, yazan Ardic91
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28.07.2012, 07:54
  2. Introduction to Food Engineering, 4th Ed
    Araştırma projeleri forum içinde, yazan cakir34
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 08.01.2011, 08:10
  3. Introduction to Food Toxicology
    e-Kitaplar forum içinde, yazan duman_h
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.04.2010, 14:31
  4. Handbook of Food Toxicology
    e-Kitaplar forum içinde, yazan kalliope
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 30.01.2008, 00:31
  5. Food and nutritional toxicology (e book)
    e-Kitaplar forum içinde, yazan Eagleking06
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 23.09.2007, 00:05

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed