1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Figen YÜCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Figen YÜCE çevrimdışı Üyelik tarihi: 24.05.2007 Son online zamanı: 19.04.2021

    Mesajları
    1837
    Konuları
    292
    Eklentileri
    58
    Kredisi
    3076
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Standart Introduction to HACCP Principles in Meat Plants

    Introduction to HACCP Principles in Meat Plants

    Jeff W. Savell
    Professor and E.M. Rosenthal Chairholder
    Department of Animal Science
    Institute of Food Science and Engineering
    Texas A&M University
    College Station, TX 77843-2471


    Introduction

    In the 1990s, no process in the meat industry will be discussed, studied, or feared more than will HACCP — The Hazard Analysis and Critical Control Point System. This decade has brought the attention of many from industry, government, activists, and consumers on the topic of food safety. Pending government regulation will force those in the meat industry to have valid HACCP plans. What was once a voluntary method to identify hazards and install points in a processing plant at which they could be reduced or eliminated will now have the threat of government oversight and intrusion. Regulatory matters aside, HACCP is a system
    that must be implemented by everyone to better assure a safer meat supply.

    Şifre= "www.forumfood.net" (sadece link ""lar yok)
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 16.6 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 18 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. Meat And Meat products, sucuk
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan Azorka
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 08.09.2010, 11:19
  2. Controlling Campylobacter in Poultry Plants
    Et ve Et Ürünleri forum içinde, yazan umutcelik
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 31.03.2010, 11:26
  3. HACCP in the Meat Industry
    e-Kitaplar forum içinde, yazan Akın52
    Yorum: 26
    Son Mesaj: 29.07.2009, 09:32
  4. HACCP for Meat and Poultry Processors
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Figen YÜCE
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 16.11.2007, 11:32
  5. pizza plants :))
    Komik Resim ve Videolar forum içinde, yazan fooden
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 25.04.2007, 10:54

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed