1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    thunderstorm çevrimdışı Üyelik tarihi: 19.11.2008 Son online zamanı: 14.06.2021

    Mesajları
    12
    Konuları
    11
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    715
    Harcanan
    13
    Kalan
    702

    Arrow İşlenmiş Et Ürünleri Üretim Aşamaları

    İşlenmiş et ürünlerinin(salam,sucuk,pastırma,sosis) yapım aşamalarını içermektedir. umarım faydası olur.

    SOSİS YAPIM AŞAMALARI
    1.Ürüne özel et seçimi
    2.a.Hamur hazırlığı
    Uygun özellikteki etler kuşbaşı büyüklüğünde doğranır.
    2.b.Baharat kullanımı
    Etler hamur hazırlama makinesine alınır. Baharat ve yağ bu aşamada ilave edilir.
    2.c.Dinlendirme

    ET VE MAMÜLLERİNE UYGULANAN TEKNOLOJİK İŞLEMLER
    I. ET ÜRÜNLERİNDE KULLANILAN BAŞLICA KATKI MADDELERİ


    Devamı…


    Dosya Türü: doc
    Şifre: www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 12.4 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 97 Kez






Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. çay üretim aşamaları
    Gıda Teknolojisi forum içinde, yazan peaceiron
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 13.08.2018, 16:52
  2. Yorum: 0
    Son Mesaj: 30.04.2012, 11:03
  3. kefir üretim aşamaları
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan alsinia
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 25.04.2012, 22:29
  4. Çay Üretim Aşamaları
    Özel ve Hazır Gıdalar forum içinde, yazan jaccabi
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 23.12.2010, 20:59
  5. Türkiye'de İşlenmiş İthal Gıda Ürünleri Pazarlanması
    Perakende Sektörü forum içinde, yazan Ümit ÖZTEK
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 27.10.2010, 16:48

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed