2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    çirozlar çevrimdışı Üyelik tarihi: 08.04.2010 Son online zamanı: 21.05.2010

    Mesajları
    2
    Konuları
    2
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5

    Standart işletmede nem miktarı

    işletme içerisinde ki nem miktarı üst limiti hakkında bilginiz varmı arkadaşlar
    yardımcı olursanız sevinirim
    teşekkürler
    unlu mamüller üretiminde






  2. #2
    gülşah_8484 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gülşah_8484 çevrimdışı Üyelik tarihi: 15.05.2008 Son online zamanı: 31.01.2019

    Mesajları
    149
    Konuları
    22
    Eklentileri
    5
    Kredisi
    273
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    unlu mamüller derken hangi ürünlerden bahsediyorsunuz, misal ekmek ve ekmek çeşitleri için;
    http://www.okyanusbilgiambari.com/tg...kCesitleri.pdf
    belki sorunuza tam cevap olmayabilir ancak tebliğden araştırma yaptığınızda istediğiniz bilgilere ulaşabileceğinizi düşünüyorum.


Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. işletmede cam politikası
    Makine, Alet ve Ekipmanlar forum içinde, yazan gzd_acr
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 26.12.2012, 15:49
  2. Yorum: 5
    Son Mesaj: 26.06.2012, 14:15
  3. Unda yaş gluten miktarı,kuru gluten miktarı ve sedimantasyon değeri tayini
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan yusuf ank üni
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 28.12.2010, 20:12
  4. Işletmede Tutundurma Faaliyetleri
    Sektörel Pratik Bilgiler forum içinde, yazan Muhendis38
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 18.11.2008, 21:06
  5. işletmede kullanım suyu ?
    Kalite Sistemleri Üzerine Destek forum içinde, yazan qwerty
    Yorum: 4
    Son Mesaj: 22.03.2008, 15:09

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed