1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Oğuz Pelikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oğuz Pelikli çevrimdışı Üyelik tarihi: 21.02.2007 Son online zamanı: 26.09.2016

    Mesajları
    2504
    Konuları
    345
    Eklentileri
    70
    Kredisi
    3608
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Standart ISO 22000 Alıştırma sorusu-3

    Alıştırmalarımıza bir süre ara vermiştik. İsterseniz devam edelim...
    (umarım yeterince katılım olur, lütfen fikir beyan etmekten çekinmeyin)

    HACCP Planını kontrol ediyorsunuz:
    Ürünümüz: Haşlanmış Kuru Domates
    Basamak: Haşlama
    Tehlike: Yetersiz haşlama neticesinde üründe E.coli bulunması
    Kiritik limit: Ürünün 90C'de 20dk haşlanması
    Yöntem:Termometre ile sıcaklık ve kronometre ile zaman ölçümü
    Sıklık: Her saatte bir
    Sorumlusu: Kalite güvence personeli
    Düzeltici Faaliyet: Ürün tekrar haşlanır, pastörize edilir, imha edilir
    Doğrulama: Mikrobiyolojik analizlerin yapılması
    Kayıt: KG.FR-05 Haşalma sıcaklık takip formu, KG.FR-12 Mikrobiyolojik analiz sonuçları formu
    Sizce bu planda uygunsuz olan birşey var mı?
    Varsa bunlar nelerdir?


    • ISO 22000 Alıştırma sorusu-3
    • Forumfood üyelerinin yorumları
    • Sorunun cevabı

    Devamı....

    Dosya türü :Doc
    Şifre :www.forumfood.net

    Konu ve cevaplar eklenti haline getirilmiştir...
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 16.1 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 44 Kez





    “Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”

Advertising

Advertising

Benzer Konular

  1. ISO 9001-2000 KYS için alıştırma sorusu?
    Meslek İçi Eğitim forum içinde, yazan Oğuz Pelikli
    Yorum: 23
    Son Mesaj: 13.09.2011, 12:00
  2. Tetkikçiler için bir alıştırma
    İç Tetkik forum içinde, yazan pttszey
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 01.02.2010, 14:49
  3. ISO 22000 alıştırma sorusu 02
    Meslek İçi Eğitim forum içinde, yazan Oğuz Pelikli
    Yorum: 5
    Son Mesaj: 06.07.2008, 04:23
  4. ISO 22000 Alıştırma sorusu
    Meslek İçi Eğitim forum içinde, yazan Oğuz Pelikli
    Yorum: 15
    Son Mesaj: 29.06.2008, 19:19
  5. ISO 22000 için alıştırma
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Oğuz Pelikli
    Yorum: 16
    Son Mesaj: 20.09.2007, 14:27

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    GIDA GÜNDEMİ 2007 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET ETMEKTEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed